Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben ayrıldım kuzularımm.. O beni aradı ben kabul etmedim zoruma gitti bazı şeyler...

Ay kusura bakma büşüm afyonum patlamadı daha sanırım benim.

İyidiniz seviyordun seviliyordun hangi ara ne oldu

Ne zaman bu kadar kolaymı 15 ay yolunu gözle

Konuşmak istersen özele geleyim :26:

affedilmeyecek büyük hatalar mı canım.tabi sen daha iyi bilirsin ama bunca hasretten zamandan sonra üzücü bişey
kuzum biraz sorumsuzluk var iç dikkate almıyor kafasına göre bende bundan sıkıldımmm uğraşamam benim evleniceğim adam evine düşkün olcak kafasına göre çıkıp gezemez kendine göre hareket edemez.. sonuçta ciddi bişeyler düşünüyoruz..
Ay kusura bakma büşüm afyonum patlamadı daha sanırım benim.

İyidiniz seviyordun seviliyordun hangi ara ne oldu

Ne zaman bu kadar kolaymı 15 ay yolunu gözle

Konuşmak istersen özele geleyim :26:

gel kuzumm gelllllll bana gelllll

hoşbulduk tatlım benim

NAsınsın bakalım canım

Tamammm koptum geliyorummmm

aaa evet bak çoook önemli bişey bu.özgürüm havasındaysa biraz süründür düzelir şekerim.çok haklısın.ama ayrılık en son düşüneceğin sey olsun.süründür aklı başına gelsin.

NAsınsın bakalım canım

iyiyim canım.az sonra kayınvalide ziyareti yapcam

busra sen gercekten ayrildin mi?ben de saka sanmistim ama neden????
pardon kizlar daldim ama kendimi tutamadim
çok umursamaz askerden geldi ya sözde askerlik piskolojisinden kurtulcak 5 haftadır kurtulamadı işe gidiyor dışarı çıkıyor onlara adağpte oldu bana olan ilişkisine gelince adapte olamadı.. yok öyle bi dünya ayrılıncada ayrılamyız biz büşra bitmedi bitemez seni seviyorum ben der yani... Seni seviyorum demekle bitmiyor işte olay...

biraz bensiz kalsın bakalım ne olcak..

kuzum etkili geri bildirim vermelisin aşkına Bir silkelensin kendine gelsin.. 15 ay bekle bekle böyle davranması için değildi heralde ..

kuzum etkili geri bildirim vermelisin aşkına Bir silkelensin kendine gelsin.. 15 ay bekle bekle böyle davranması için değildi heralde ..

belki düzelir devam eder gelir msj atar özür diler affettirir her sözüyle ama değişir mi bilmiyorum en fazla 2 gün çünkü biliyorum 3 senemi verdimmmm.... Tanıyorum artıkkkk

selamm kızlarr şanlıurfa siverekte askeri olan varmıı usta birliğimiz oraya çıktı

selamm kızlarr şanlıurfa siverekte askeri olan varmıı usta birliğimiz oraya çıktı

Adaşım hayırlı olsun yeni yeriniz ...
Orası hakkında hiç bir fikrim bilgim yok tatlım ..
Allah kavuştursun ...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm..

91/4 yarenleri yerlerinizmi belli oldu kuzularımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…