Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım bizim askeriyenin de ankesörlülerini kapattırdılar arayamıyor kimse dışardan
bazen de bilerek bozuyorlarmış yoğunluk olmasın diye
hosbulduk tatlım safak 369 sanırsam saymıorum pek ama site deli edio beni yaa cevap yazdıgımız yerden goruom yazdıklarınızı:84:
tatlım yenile sürekli sayfayı

evet canım bizim askeriyenin de ankesörlülerini kapattırdılar arayamıyor kimse dışardan
bazen de bilerek bozuyorlarmış yoğunluk olmasın diye

tatlım yenile sürekli sayfayı

evet canım benimkide öyle dedi de kafama takıldı abimle ibom konusurken kapandı dun tel.bende sordum benimkine oyle dedi.abimde kapatamazlar turktelekom kapatır dedi sorayım dedim bilirsiniz diye :44:

Selam kızlar sevgilimle konuştum rahatladım kardeşine kıyafet alamay çıkmış:)

kzı neden anlamadım ben aşkımı görcem yarın gelcek benle o yüzden sanki görmemiş gibiyim kalbim çarpıyo yaw:)

selam kızlaaaarr..nasılsınız askerleriniz nasıll??

mehtabımız 5

Melek aynen canım bugün zman hiç geçmek ibilmedi

iyiyim nefesim sen nasılsın amşallah mehtabına ne güzel azıcık kalmış

slm cnm iyim sen nasılsın

iyiyim canım sağol..

Melek aynen canım bugün zman hiç geçmek ibilmedi

iyiyim nefesim sen nasılsın amşallah mehtabına ne güzel azıcık kalmış

ayyy evet yaa bugun iş yerindeykeen sürekli saate bakıp durduk tek ben değil tüm ekip..zaman geçmek bilmedi gerçekten..

iyiyim canım sağol biraz uykusuzum saat 4ten beri ayaktayım bayılajaaaam şimdi

sağol canım gerçi mehtabımız biraz ani oldu..babamdan Allah razı olsun gitmeme izin verdi yanına gidicem sabah , akşam da dönüceeem

Son düzenleme:

evet bugün işyerindekilerde öle diyor zaman geçmedi diye ya saatlere bakıp durdu sinir oldum yane ohh ne güzel gidip görcen nişanlını çok sevindim dönüşte pek koymaz inşallah sana canım

hemde acayip uzn oldu cnm ya

aynen aynen yani bugün de bir geçeydi yahu

kızım burdasın yaaaa hani çıkarmıştımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…