Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hangısını bıda alıyım cwbını

All bakalımmmm
Adım :Kübra
Soyadım: A.......
Dogum tarihim:01.04.1992
Burcum:Koç
Safak:7 Ay
30 Hafta
213 Gün
5112 Saat
306720 Dakika
18403200 Saniye
Askerimle 2 yıldır birlikteyiz

kızlar size bişey sorcam.benim askerim 26 kasımda gitti.benim hesabıma göre 402 gün var.ama askerim 399 diyor.burada şafak matik diye bişey var yazıyorum 399 çıkıyor diyor.bi bilginiz var mı

kızlar size bişey sorcam.benim askerim 26 kasımda gitti.benim hesabıma göre 402 gün var.ama askerim 399 diyor.burada şafak matik diye bişey var yazıyorum 399 çıkıyor diyor.bi bilginiz var mı

3 gün fark yaniii

26kasımda gitti ama sinüsüdemi 26 kasm cnm

sülüs tarihin kaç canım o önemli söyle ben hesaplıyım

yARIM SAATTİİR kendimi yırtıyorum burda aklın nerde kimin neyi varsa kutluyoz diye

hani be ben niye görmüyom uşağum

Teslim tarihi neyki canım onun gittiği tarihten değil teslim tarihinin ilk gününden sayacaksın

tşk ederim cnmmmmmmmmmm aminnnnnnn

Eki Görüntüle 330221

Partiii yapıpp partimizee katılmayann Buseeeeeeeee

kız etraftan net buluom buraya gelmek için..

siz onada pastamı diyosunuzzzzz pastaya pasta demem pasta benim olmadıkçaa

Eki Görüntüle 330222

ooooooooooo pastaya bakınnnnnnnnnn

ii geceler cnm

Ama neden neden ne güzel eğleniyorduk :26:

Evet mızıkçı Buse hiç burda bile değil

Tamam kuzumm evet ben hala 23 um daha 24 olmadım kiii

Kızım tüm eğlenceyi kaçırdın sen yaa tamda kopcak zamanı buldu bu net

valla öle köşelerden buluom neti..

3 gün şu bizim düstügümüz mazeret izini olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…