Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

24 kasımdı kızlar sülüs tarifi.26sında teslim ol demişler 26sında teslim oldu.bende teslim olduğu günden sayıyordum.

tşk ederim cnmmmmmmmmmm aminnnnnnn

kız etraftan net buluom buraya gelmek için..

ooooooooooo pastaya bakınnnnnnnnn

ii geceler cnm

valla öle köşelerden buluom neti..

Kopmasın o net kopmasın allah allah zoru ne kopuyor

kızlar size bişey sorcam.benim askerim 26 kasımda gitti.benim hesabıma göre 402 gün var.ama askerim 399 diyor.burada şafak matik diye bişey var yazıyorum 399 çıkıyor diyor.bi bilginiz var mı

Aynen canım bizde bu akşam telde konuşurken aşkım benden 3 gün öndeydi. 23 gün iznimiz kaldı ya onun 3 günü sokak izni mi ne dedi sayılmıyomuş .. Valla ben pek saymıyorum ajandam var takvimi karalıyorum .

24 kasımdı kızlar sülüs tarifi.26sında teslim ol demişler 26sında teslim oldu.bende teslim olduğu günden sayıyordum.

24 unden say kuzum sen şeye gir şafaksöyle.com a orda sülüs tarihini gir 24 kasım olarak izinleride 30 gun kullandı göster o sana şafağını söyleyecek sonra o haliye sık kullanılanlara at o orda otamatik atar baktığında gün gün şafağını söyler

Kızlar o 30 gün ün içindeki 3 gün izin mecburi durumlarda kullanılan izin yani ölüm kalım olmadıkça o izni kullanmıyorsunuz askerleriniz büyük ihtimal o zini düşüp sayıyor ondan bu farklar sizde onlar gibi sayın fazladan saymayın

ne kadanda hazırcı bi insansın

tamam kızlar bi bakıyım o zaman o siteye.safakmatik diye bi yerden takip ediyodum 402 diyo orası.bide safaksöyleye bakıyım:)

teşekkür ederim hepinize:)

aaa öyle bi izinde mi var.yani canım 30+3 mü toplam izin.benim askım dağıtım iznini bile kullanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…