SAğol canım
Yok valla yeni gelmiştim okuyodum geçmişi
sülüs tarihin kaç canım o önemli söyle ben hesaplıyım
hani be ben niye görmüyom uşağum
evet kuşummmmmmm
tşk ederim cnmmmmmmmmmm aminnnnnnn
kız etraftan net buluom buraya gelmek için..
ooooooooooo pastaya bakınnnnnnnnnn
ii geceler cnm
valla öle köşelerden buluom neti..
tşk ederim cnmmmmmmmmmm aminnnnnnn
kız etraftan net buluom buraya gelmek için..
ooooooooooo pastaya bakınnnnnnnnn
ii geceler cnm
valla öle köşelerden buluom neti..
24 kasımdı kızlar sülüs tarifi.26sında teslim ol demişler 26sında teslim oldu.bende teslim olduğu günden sayıyordum.
24 kasımdı kızlar sülüs tarifi.26sında teslim ol demişler 26sında teslim oldu.bende teslim olduğu günden sayıyordum.
kızlar size bişey sorcam.benim askerim 26 kasımda gitti.benim hesabıma göre 402 gün var.ama askerim 399 diyor.burada şafak matik diye bişey var yazıyorum 399 çıkıyor diyor.bi bilginiz var mı
24 unden say kuzum sen şeye gir şafaksöyle.com a orda sülüs tarihini gir 24 kasım olarak izinleride 30 gun kullandı göster o sana şafağını söyleyecek sonra o haliye sık kullanılanlara at o orda otamatik atar baktığında gün gün şafağını söyler
Kızlar o 30 gün ün içindeki 3 gün izin mecburi durumlarda kullanılan izin yani ölüm kalım olmadıkça o izni kullanmıyorsunuz askerleriniz büyük ihtimal o zini düşüp sayıyor ondan bu farklar sizde onlar gibi sayın fazladan saymayın
ne kadanda hazırcı bi insansın
aaa öyle bi izinde mi var.yani canım 30+3 mü toplam izin.benim askım dağıtım iznini bile kullanmadı
aaa öyle bi izinde mi var.yani canım 30+3 mü toplam izin.benim askım dağıtım iznini bile kullanmadı
hayır canım 27+3 diye biliyorum ben
Napcam tek tek saycammı işim yokta
zaten yeteri kadar zor askerlik
hayırrrrr 27+3 canım
yaa kalmayacamm off çalışcam ben bi araüşengeç insan zaten biz senle böyle gidersek aöfde ve kpssdede kalcaz
aynı anda demişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?