Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

2 cocuk en idealiii bencee
Belki daha sonra bir sonlamada olabiilirr

şafak söyleye de baktım 402 dedi.eee benim askerim nerden baktıda 399 dedi.bişey var burda safak matik diye oradan baktım dedi.orada internet yok bişey yok safak matik neymişki.siz duydunuz mu öyle bişi

şafak söyleye de baktım 402 dedi.eee benim askerim nerden baktıda 399 dedi.bişey var burda safak matik diye oradan baktım dedi.orada internet yok bişey yok safak matik neymişki.siz duydunuz mu öyle bişi

canım doğrusu 402 ama ordaki şafakmatikten haberim yok

ahahahaha ya benimkiyle aynı mantığa sahip sanırsaamm

benimki şey diyodu ama geçen askerde bile çocuk düşünüyo adam kuzenimin bebişi bizde kalıyo babamda çokk seviyo o dedi baban bizimkinide bu kadar severmiki dedi bende ne diyosun deli olur dedim sonra ben dedim ama bugunlerin acısını çıkarmadan çocuk falan yapmam dedim oda zaten ev ve araba almadan çocuk yapmıcaz dedi ölme eşşeğiiimmm ölmeeee

kızım ona niye kızıyosun seninkini ben yapıyorumm
gerçi benimkide hazır değil

Kalabalıkkkk 3-4 çocuk

ben tek çocuğum bu uhde kaldı içimde

hep kalabalık ailelere özenmişimdir

Benimde annem tek cocuk ne dayı ne teyzem varr
İçimde o kaldı benimde
Kalabalık aileleri bende cok seviyorumm

Hazırlamadın mıııııı

Senin kaç tanee
henüz 3 yaşında oğlum var
Valla kapasitem şimdilik buna yetiyırr

Kalabalıkkkk 3-4 çocuk

ben tek çocuğum bu uhde kaldı içimde

hep kalabalık ailelere özenmişimdir

ya bende aslında istiyorum yaşlandığımda 3-4 çoccuğum olsun hatta eşimin bi akrabasının 5 kızı var ve çok iyi anlaşıyolar çok hoşuma gidiyor onları görünce.
Ama büyütmesi kızım her sene olmasa da 2 senede bir falan hamile kalcan biri büyümeden öbürü.
Eşim de istiyorr
<Kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…