henüz 3 yaşında oğlum var
Valla kapasitem şimdilik buna yetiyırr
ya bende aslında istiyorum yaşlandığımda 3-4 çoccuğum olsun hatta eşimin bi akrabasının 5 kızı var ve çok iyi anlaşıyolar çok hoşuma gidiyor onları görünce.
Ama büyütmesi kızım her sene olmasa da 2 senede bir falan hamile kalcan biri büyümeden öbürü.
Eşim de istiyorr
<Kararsızım
ya bende aslında istiyorum yaşlandığımda 3-4 çoccuğum olsun hatta eşimin bi akrabasının 5 kızı var ve çok iyi anlaşıyolar çok hoşuma gidiyor onları görünce.
Ama büyütmesi kızım her sene olmasa da 2 senede bir falan hamile kalcan biri büyümeden öbürü.
Eşim de istiyorr
<Kararsızım
başkasının neti anca bu kadar olur evime gidiyim kendi netimle ohhhhhhhhhh sabahtan akşama kadar..
Düşünmekte iyidir sonuçta bunu hiç düşünmeyenlerde var
du bakayım aradığında bi sorayım o nerden bakıyormuş.bide bi inatcı ben 402 desem yok yok 399 der.benimkinin en pis huyu inat.huyuna tükürdüğümün
Hazırlamadın mıııııı
Eşim de istiyorr
<Kararsızım
Benimde annem tek cocuk ne dayı ne teyzem varr
İçimde o kaldı benimde
Kalabalık aileleri bende cok seviyorumm
Yok ne iki senesi ilk 2 sini birer sere arayla beş veya altı sene sonrada kalan 1 veya 2 sini yapacam
hEMEN HEPSİani 2 sene arayla yaparsam çok yorucu ve yanımdan tez giderler son kalanı baya geç yapmak lazım
demi zepişkoom
yandın kızım sen
tamam tamam bıdı bıdı yapma hazır
tertoo sende face varmı
benimki şey diyodu ama geçen askerde bile çocuk düşünüyo adam kuzenimin bebişi bizde kalıyo babamda çokk seviyo o dedi baban bizimkinide bu kadar severmiki dedi bende ne diyosun deli olur dedim sonra ben dedim ama bugunlerin acısını çıkarmadan çocuk falan yapmam dedim oda zaten ev ve araba almadan çocuk yapmıcaz dedi ölme eşşeğiiimmm ölmeeee
kızım ona niye kızıyosun seninkini ben yapıyorumm
gerçi benimkide hazır değil
Ay masallahh tam sevilme zamanıı
plan programda yapmışş bizimkii
Kalabalık her zaman iyidir
Ay ne güzel oluyor kuzenlerimle bir araya gelince 5 taneyiz yaş ortalamamız birbirine yakın anne tarafı kuzenleri
ay bir araya geliyoruz ne matrakk oluyoo kızlı erkekler doyamıyorum o zamanlara keşke kardeşlerim olsalardıda hiç ayrılmasaydım
gün boyu yalnızım evde ses yok seda yok bi kardeşim olsa iyi olurdu ama yok
o yüzden yapacam 4 tane Allah izin verirse
La kızım face sapıkımısın sen
Her önüne geleni facen varmı diye kıstıryon deli
Kalabalık her zaman iyidir
Ay ne güzel oluyor kuzenlerimle bir araya gelince 5 taneyiz yaş ortalamamız birbirine yakın anne tarafı kuzenleri
ay bir araya geliyoruz ne matrakk oluyoo kızlı erkekler doyamıyorum o zamanlara keşke kardeşlerim olsalardıda hiç ayrılmasaydım
gün boyu yalnızım evde ses yok seda yok bi kardeşim olsa iyi olurdu ama yok
o yüzden yapacam 4 tane Allah izin verirse
inşallahh olur canımm
ya neçün öyle deyorsun zep dahada kaynaşak diye öyle söylüyorumm
Aynen ya askerde bile çocuk mevzusu çıkıyor karşıma...
Ohooo ev araaba heee
Çocuğu ertelemeyin bari
Yok canım ya o 1 yaşa kadar.Şimdi sevdirmiyo kimseye kendini
Bu akşam bana diyor ki ben 3 yaşındayım sen 5 yaşındasın
inşallahh olur canımm
ya neçün öyle deyorsun zep dahada kaynaşak diye öyle söylüyorumm
Yapp vallahii acısını cıkarrr
Bu arada bende tek cocuga düsüyorum evde:26::26:
Bende Apoya diyorum ki Yavuz askere gidince yapalımYok ne iki senesi ilk 2 sini birer sere arayla beş veya altı sene sonrada kalan 1 veya 2 sini yapacam
hEMEN HEPSİani 2 sene arayla yaparsam çok yorucu ve yanımdan tez giderler son kalanı baya geç yapmak lazım
demi zepişkoom
yandın kızım sen
tamam tamam bıdı bıdı yapma hazır
tertoo sende face varmı
Yok canım benim.
Yasak yasak
Ama msn verim dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?