evet bugün işyerindekilerde öle diyor zaman geçmedi diye ya saatlere bakıp durdu sinir oldum yane ohh ne güzel gidip görcen nişanlını çok sevindim dönüşte pek koymaz inşallah sana canım
aynen aynen yani bugün de bir geçeydi yahu
been konusuooom tatlkısceeem
canım tekrar gidebilme ihtimalim olduğu için çook fazla koymuo ama koyuo tabi..beni eve bıraktıgında bile koyuodu zaten
pikii öle olsungörmemişim yazdığını nefesim
olsun canım bak ne kalmış şurda 10 gün sonra 200 ler bitiyor atarsa 199 diceksin balım üzülme gerçekten zaman geçiyor bir şekilde yani.
kızım burdasın yaaaa hani çıkarmıştımmm
Siz kaç gün kaldığını sayın bende gideli kaç gün oldu onu sayıyımyarın teslim olalı bir hafta olacak
Onlar vatanı bekler, bizde onları ...
selaaaam güzel hatunlarrrrr.
nazcım Allah kavuştursun
selam canım hoş geldin
7.5 ay kaldı kavuşmaya
hoşgeldin canımmm nasılsın?maşallah şafağı azalttın bayaslm kızlarben geldim...
cok moralim bozukyaaa.
butun gun aramadı askmm tam aradı cebimi evi ara dedim kapattı aradı mesgul gözüküomus kızdı braz.bda ara yanmda tel mesgul değil dedm aramadı bidaha cebimi kapattıktan sonra.tamda telefon sorun cıkartcak zamanı buldu offff ya konusamadk neden böyle oluyo butun gun meraktan öldüm neden 5dk sonra değil de ozaman bozuldu tel kahretsinnyaaa kahretsinnnnn
hoşbuldum canım sende hoşgeldin.nasılsın biz seninle tertibiz galiba:13:
telefona bakmama ve meşgul olma konusunda asker beylerimizi çok hassas oluyorlar canım.ağlama bakiiiim dayanamaz arar bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?