Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım tekrar gidebilme ihtimalim olduğu için çook fazla koymuo ama koyuo tabi..beni eve bıraktıgında bile koyuodu zaten

canım tekrar gidebilme ihtimalim olduğu için çook fazla koymuo ama koyuo tabi..beni eve bıraktıgında bile koyuodu zaten

olsun canım bak ne kalmış şurda 10 gün sonra 200 ler bitiyor atarsa 199 diceksin balım üzülme gerçekten zaman geçiyor bir şekilde yani.

Siz kaç gün kaldığını sayın bende gideli kaç gün oldu onu sayıyım yarın teslim olalı bir hafta olacak
Onlar vatanı bekler, bizde onları ...

Son düzenleme:
Siz kaç gün kaldığını sayın bende gideli kaç gün oldu onu sayıyım yarın teslim olalı bir hafta olacak
Onlar vatanı bekler, bizde onları ...

nazcım canım ALLAH kavuştursun.
askerin nereyegitti.
bu arada kızlar denizlide askeri olan varmı

cok moralim bozukyaaa.
butun gun aramadı askmm tam aradı cebimi evi ara dedim kapattı aradı mesgul gözüküomus kızdı braz.bda ara yanmda tel mesgul değil dedm aramadı bidaha cebimi kapattıktan sonra.tamda telefon sorun cıkartcak zamanı buldu offff ya konusamadk neden böyle oluyo butun gun meraktan öldüm neden 5dk sonra değil de ozaman bozuldu tel kahretsinnyaaa kahretsinnnnn

telefona bakmama ve meşgul olma konusunda asker beylerimizi çok hassas oluyorlar canım.ağlama bakiiiim dayanamaz arar bi daha

nefisecim sıkma canını.
askerin eminim çok iyidir,yarın arar nasılolsa

telefona bakmama ve meşgul olma konusunda asker beylerimizi çok hassas oluyorlar canım.ağlama bakiiiim dayanamaz arar bi daha

iki kere aradı canım sonunda ya kızdı aramadı yada işi vardı.ama aradıgı ve konusamadıgı için gerilmiştir buyuk ihtimal.cokk ösledimmmmyaaa cok ösledimmmmm hergün defalarca konustugumuz için farketmiyodumm bukadar koymamıstı hiçç.cebimdede hic kontor kalmadı annemlerde evde yoktu tam aradıgında olsalar onlardan aradım en azından.offf aglamaktan basıma agrı girdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…