Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nefisecim sıkma canını.
askerin eminim çok iyidir,yarın arar nasılolsa

yarınmııı ben uyuyamamkii buaksam sesini duymadan pelincimm hicbukadar ayrı kalmadımm cok zor yaaa inan cok zor.noormalde zaten 1hafta gecip bulusmazsak özleyip ona sarıyodum sinirime.düşün yarın tam1hafta olcak ama artık günde defalarca mesaj yok aramak yok her dakika.nasıl dayanıcam bilmiyorumm.imkanım olsada cıkıp gtsem yanına

offffffffff hala aramadı işte aramadıı
demekki özlememiş beni hiçç özlese napar neder arardııı dimi
ama aramıyo işte aramıyooo

iyiyim cnım nolsun işte hep aynı şeyler
nefisecim arar nişanlın ya üzülme fırsatı olmamıştır belki canım komutanı çağırmıştır filan vardır bir sebebi

iyiyim cnım nolsun işte hep aynı şeyler
nefisecim arar nişanlın ya üzülme fırsatı olmamıştır belki canım komutanı çağırmıştır filan vardır bir sebebi

ya kuzum onda problem yok problem bende.ev telefonu bozuldu tam o sırada.nasıl oldu anlamadım duşa grerken banyoya koymustum duymam diye nemdenmi oldu dcem kabinden buhar cıkmazkiii yaaa.oda üzülmüştür eminim canım zaten yorgun oluyo egitimden dolayı bide ben konusamadım tam oldu askıma

buhardan olmuştur canım
yarın konuşunca güzelce anlatırsın canım eminim anlayışla karşılayacaktır

bu arada fece de resimlerinize baktım çok tatlısın canım maşallah çok kibar bir güzelliğin var
Allah sevdiğine bağışlasın nişanlınla da çok yakışıyosunuz

yok kızmaz canım yarına kadar coktan gecer kızgınlıgı anlıktır öfkesi bitanemin
tesekür ederim canım benimm ben biraz kilo alabilsem daha cok yakıscaz ama alamıyorum işte .
sizde cok yakısıosunuz gercekten tatlmm allahım hic ayırmasın bnden söylemesi ikinizede nazar duası okut bn cok inanırım nazara.bize cok degiyo nazar biyere beraber gidince bas agrısından duramıyoruz

teşekkürler nefisecim merak etme evlenince çocuk filan olunca mutlaka alırsın zayıflık her zaman daha ii oluyor bence
teşekkür ederim canım evet ya bende de çok oluyor o nazar meselesi anneannneme okuturum hep

hehe benim eşimde öyledir bi kızar kükrer sonra da unutur 2 dk sürmez yani kızgınlığı

teşekkürler nefisecim merak etme evlenince çocuk filan olunca mutlaka alırsın zayıflık her zaman daha ii oluyor bence
teşekkür ederim canım evet ya bende de çok oluyor o nazar meselesi anneannneme okuturum hep

inşallah canımmya ama benimki gelene kadar almam lasım kilo söz verdimm
canım seninkinede okut ben anneme babama hep okutuyorum askere gittiginden beri choqseqer cimm.orda bile nazar degiyo paşama

Son düzenleme:
hehe benim eşimde öyledir bi kızar kükrer sonra da unutur 2 dk sürmez yani kızgınlığı

aman öyle olsunlar hep canımyaa.benimki arada inada bindiriyo ama bnm kadar inatcı olamıyo
napıp nedip gönlünü alıorum hemen.
ahh ahh ne yagmurlarda bekledi askmm simdi düşünüyorumda cok eziyet etmişim kıyamam kızıp bırakıp giderdim.geleyim diye elim kanıyo derdi dayanamaz gderdim yanına. elini cebinden cıkartmazdı sorada sarılıverirdi bana bnde hemen gülerdim.cok özledim o gunleri nişanlannca nedense kalmıyo öyle seyler :97:

kızlar kocaları nısanlıları sevgılerı cok kıskanc olan var ıse gondermeyen calıstırmayan ben cok zor durumdayım yaa bnm koca kıskanclıgın son sınrında yasıoruz
:18::18::18:

kızlar kocaları nısanlıları sevgılerı cok kıskanc olan var ıse gondermeyen calıstırmayan ben cok zor durumdayım yaa bnm koca kıskanclıgın son sınrında yasıoruz
:18::18::18:

bnmkide calıstırmıyo canım bizde nişanlıyız.orta yolu bulunca olur ama bnce be canım bayanların calıstıgı byerde calıs imkann varsa

choqseqer biz burda aglanıyoruz ama sana daha zordur dimi ogluşunla beraber hasret cekiosunuz :97:

sorma canım ya kusura bakma oğlanı uyutuyordum şimdi gördüm yazını
evet evli olarak beklemek zor geldi bana keşke bekarken bekleseydik diyorum insanın kendi evi bile sıkıcı geliyor eşin olmayınca
bizde annemlerde kayınvalidemlerde filan zaman geçiriyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…