Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ay evet ama napim baka carem yokki siskomu karsilim askertoyu :) bingil bingil kosarim haha

ama sonucu daha kötü canım yaa bırak bıngıl bıngıl koş aşkına bişey olmaz kilonamı bakacak senin ilk dakkadan boşverrr
evet ya bi gelsin de.
Para biriktirmeye başladım zaten Tatil planlarım var .VE birsürü gecelik siparişi verdim
kendimi yeni evlenecek genç kız gibi hissediyorum hee

canımm asker maaşı alıyomusunuz
seninki ne iş yapıyodu geldiginde napıcak yani
gecelikkmiii bayılırımmm yaa
hemşire kıyafetlisindende alaydın noel baba falan

inş askerdeyken takabılır zor btrceğim için bıdakı kısa kalablr ozmn askerlık btmıs oluo

ay ben atkıyı bitirdim de battaniyeye başlamayı düşünüorum inş yaseminden fikir almıştım oda ii örüo valla bende yeni başladım..yetişmese bile gelince takar..senden gelmesi yeter ona..kolay gelsin cnm bu arada..

Ayy artik ole bingil bingil koscaz napalim :))) yuzume baksin sadece mumkunse gozlerime hehe

ayy kızlar kendimi acayip hissediyorum ya.askerimsiz 58inci günü bitirdim.58 gün olmuş.sanki dün gibi ama çok zordu ilk günler.artık kolay geçiyor.daha sabırlıyım.askerimle konuştum az önce.oda mutlu yerinde rahat.artık kolay geçiyor sana kavuşmanın hayaliyle uyuyup uyanıyorum dedi.keşke 13 ay uyusam sen gelince beni uyandırsan dedim.senin sesini duymadan 13 ay nasıl geçer sakın deme böyle laflar dedi köpüşüm ya.yatağa yattığımda resmini çıkarıp bakıp öpüyorum yastığıma koyuyorum resmini seninle birlikte uyuyorum dedi.ağladık birlikte.çok özledim ama geçiyor günler işte.bu günlerin kolay geçmesine %100 etki eden sizlersiniz kızlar.

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..HAKKINIZI HELAL EDİN BANA.hepiniz tek tek çiçeksiniz yaaa bitanesiz

Alıyoruz canım.
mobilyacı canım babasının yanında.
yok kız hemşire noel baba falan değil ama bayağı hoş şeyler.
Her ay alıcam 2-3 tane.

zaten bıttıgı zmn hm yollcm cnm da asıl sorun bnm ne zmn bıtırecegım cok zorlandm 15 gun ıcnde btırmeyı plnlıyorm gnderm en azndan bıkackere takablsn

kız yap 1 haftada gönder takar daha kış önümüz

Sağol canım benim tebrikleştik ne güzel
Hayırlı ugurlu olsun dediğin gibi

Ewet benimki tekirdagda ama 1 haftaya yanimda Allah kismet ederse :) cok heyecanliym ben ya sanki admla yillarca sevgili olan en deilim :)
merkez mi canım?

Keşke canım hep böyle moralimiz yüksek olsa.Hep gülsün yüzümüzz.
Sende bitanesnn canm ya

helal olsun cnm ne demek sende hakkıı helal et naptıkki dertlerimizi mutluluklarımızı paylaştık..ewt ilk günkü gibi kalmıo hiçbişey..Allah sabrını verio..zamanda yardımcı oluo..sen ilk geldiğinde bunları demiştim inanmamıştın bana..

ayy buseeee ben bu hatayı nasıl yaptım halbuki benim matematik iyiydi

sorma nerde o günler

Allah iyiliğini versin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…