busecim tebrik ediyorum şekerimmm
bizde bugün 2 ayımızı çürüttük çok şükür çabuk geçti
11 ayda bu kadar çabuk geçer inşallah
bitir hemen kargoyla yolla canım sendeeinş askerdeyken takabılır zor btrceğim için bıdakı kısa kalablr ozmn askerlık btmıs oluo
Buarada yesimcim senin esinde tekirdagdaydi dimi nerde tam olarak?
Ay evet ama napimbaka carem yokki siskomu karsilim askertoyu :) bingil bingil kosarim haha
evet ya bi gelsin de.
Para biriktirmeye başladım zaten Tatil planlarım var .VE birsürü gecelik siparişi verdim
kendimi yeni evlenecek genç kız gibi hissediyorum hee
bitir hemen kargoyla yolla canım sendee
inş askerdeyken takabılır zor btrceğim için bıdakı kısa kalablr ozmn askerlık btmıs oluo
Tekirdağ/Beşiktepe
Senin de mi askerin Tekirdağ canım?
ama sonucu daha kötü canım yaa bırak bıngıl bıngıl koş aşkına bişey olmaz kilonamı bakacak senin ilk dakkadan boşverrr
canımm asker maaşı alıyomusunuz
seninki ne iş yapıyodu geldiginde napıcak yani
gecelikkmiiibayılırımmm yaa
hemşire kıyafetlisindende alaydın noel baba falan
saolasın kuzummmmmmmm darısı başına iinşşşşşşşşşş
maşallah kuzummmmmmmmmkızzzz geriye nası 11 ayı bıraktın?
Ceydanın askeri torpilli sanırsam 13 ay yapıyoooahhhaahhaa
ama sonucu daha kötü canım yaa bırak bıngıl bıngıl koş aşkına bişey olmaz kilonamı bakacak senin ilk dakkadan boşverrr
canımm asker maaşı alıyomusunuz
seninki ne iş yapıyodu geldiginde napıcak yani
gecelikkmiiibayılırımmm yaa
hemşire kıyafetlisindende alaydın noel baba falan
zaten bıttıgı zmn hm yollcm cnm daasıl sorun bnm ne zmn bıtırecegım cok zorlandm 15 gun ıcnde btırmeyı plnlıyorm gnderm en azndan bıkackere takablsn
kuzummmmmmmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhbende seni tebrik ediorum..bilmez olurmuyum neler yaşadık neler paylaştık nerelerden nerelere geldi şafaklarımız..
tickerlarımız ne kadar güzel oldu baksana..bende inanamıorum bakıp bakıp yarın gece burda 4 bile olmıcak diorum..darısı senin başına cnm..yeni aylarımız hayırlı olsun
ay ne bilim suratını asıkk gördüm sankii
merkez mi canım?Ewet benimki tekirdagda ama 1 haftaya yanimda Allah kismet ederse :) cok heyecanliym ben ya sanki admla yillarca sevgili olan en deilim :)
ayy kızlar kendimi acayip hissediyorum ya.askerimsiz 58inci günü bitirdim.58 gün olmuş.sanki dün gibi ama çok zordu ilk günler.artık kolay geçiyor.daha sabırlıyım.askerimle konuştum az önce.oda mutlu yerinde rahat.artık kolay geçiyor sana kavuşmanın hayaliyle uyuyup uyanıyorum dedi.keşke 13 ay uyusam sen gelince beni uyandırsan dedim.senin sesini duymadan 13 ay nasıl geçer sakın deme böyle laflar dedi köpüşüm ya.yatağa yattığımda resmini çıkarıp bakıp öpüyorum yastığıma koyuyorum resmini seninle birlikte uyuyorum dedi.ağladık birlikte.çok özledim ama geçiyor günler işte.bu günlerin kolay geçmesine 0 etki eden sizlersiniz kızlar.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..HAKKINIZI HELAL EDİN BANA.hepiniz tek tek çiçeksiniz yaaa bitanesiz
ayy kızlar kendimi acayip hissediyorum ya.askerimsiz 58inci günü bitirdim.58 gün olmuş.sanki dün gibi ama çok zordu ilk günler.artık kolay geçiyor.daha sabırlıyım.askerimle konuştum az önce.oda mutlu yerinde rahat.artık kolay geçiyor sana kavuşmanın hayaliyle uyuyup uyanıyorum dedi.keşke 13 ay uyusam sen gelince beni uyandırsan dedim.senin sesini duymadan 13 ay nasıl geçer sakın deme böyle laflar dedi köpüşüm ya.yatağa yattığımda resmini çıkarıp bakıp öpüyorum yastığıma koyuyorum resmini seninle birlikte uyuyorum dedi.ağladık birlikte.çok özledim ama geçiyor günler işte.bu günlerin kolay geçmesine %100 etki eden sizlersiniz kızlar.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..HAKKINIZI HELAL EDİN BANA.hepiniz tek tek çiçeksiniz yaaa bitanesiz
ayy buseeee ben bu hatayı nasıl yaptım halbuki benim matematik iyiydi
sorma nerde o günler
merkez mi canım?
Keşke canım hep böyle moralimiz yüksek olsa.Hep gülsün yüzümüzz.
Sende bitanesnn canm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?