Yok cerkezkoy bizimkide biraz torpilli oldu olmasaydi yanmistik hatay cikiomusss :s
ayy kızlar kendimi acayip hissediyorum ya.askerimsiz 58inci günü bitirdim.58 gün olmuş.sanki dün gibi ama çok zordu ilk günler.artık kolay geçiyor.daha sabırlıyım.askerimle konuştum az önce.oda mutlu yerinde rahat.artık kolay geçiyor sana kavuşmanın hayaliyle uyuyup uyanıyorum dedi.keşke 13 ay uyusam sen gelince beni uyandırsan dedim.senin sesini duymadan 13 ay nasıl geçer sakın deme böyle laflar dedi köpüşüm ya.yatağa yattığımda resmini çıkarıp bakıp öpüyorum yastığıma koyuyorum resmini seninle birlikte uyuyorum dedi.ağladık birlikte.çok özledim ama geçiyor günler işte.bu günlerin kolay geçmesine %100 etki eden sizlersiniz kızlar.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..HAKKINIZI HELAL EDİN BANA.hepiniz tek tek çiçeksiniz yaaa bitanesiz
Alıyoruz canım.
mobilyacı canım babasının yanında.
yok kız hemşire noel baba falan değil ama bayağı hoş şeyler.
Her ay alıcam 2-3 tane.
kız yap 1 haftada gönder takar daha kış önümüz
Keşke canım hep böyle moralimiz yüksek olsa.Hep gülsün yüzümüzz.
Sende bitanesnn canm ya
helal olsun cnm ne demek sende hakkıı helal et naptıkki dertlerimizi mutluluklarımızı paylaştık..ewt ilk günkü gibi kalmıo hiçbişey..Allah sabrını verio..zamanda yardımcı oluo..sen ilk geldiğinde bunları demiştim inanmamıştın bana..
ay ben atkıyı bitirdim de battaniyeye başlamayı düşünüorum inş yaseminden fikir almıştım oda ii örüo valla bende yeni başladım..yetişmese bile gelince takar..senden gelmesi yeter ona..kolay gelsin cnm bu arada..
evet canım kendileri.
mobilyacımı kendilerimi yapıyolar canım
al al kocişin hoşuna gider
Alıyoruz canım.
mobilyacı canım babasının yanında.
yok kız hemşire noel baba falan değil ama bayağı hoş şeyler.
Her ay alıcam 2-3 tane.
kız yap 1 haftada gönder takar daha kış önümüz
İyi geceler kızlaaar
Huu huuu Ceydaaa
inşallah canım.moral bozukken günler hiç geçmiyor.askerlerimiz iyi olsunda günler kolay geçer tatlım.
helal olsun canım ama benim bi hakkım geçmedi sizlerin bana çok geçti.evet sen demiştin ilk günler çok zor geçer zamanla alışırsın diye.bende alışacağım zamanlar gelse diye dua ettim.geldi canım o zamanlar.Allah bi kolaylık verdi geçiyor sabırla günler.
Evet canım moral çok önemli ...
İşte sabit durmuyor kii bazen dibe vuruyor bazen tavan yapıyor dengede tutmak zorr..
Zeynepciğiim nerelerdesiinnn başka topiclerdeeee???
evet canım kendileri.
Hayırdır ihtiyaç mı var yoksamm
Evet canım moral çok önemli ...
İşte sabit durmuyor kii bazen dibe vuruyor bazen tavan yapıyor dengede tutmak zorr..
inşallah canım.moral bozukken günler hiç geçmiyor.askerlerimiz iyi olsunda günler kolay geçer tatlım.
helal olsun canım ama benim bi hakkım geçmedi sizlerin bana çok geçti.evet sen demiştin ilk günler çok zor geçer zamanla alışırsın diye.bende alışacağım zamanlar gelse diye dua ettim.geldi canım o zamanlar.Allah bi kolaylık verdi geçiyor sabırla günler.
hoşgeldin ezgiiinaber canım
nerden başlayak gız
içine doğmuş canımmYok kuzum buradayım ama teldeydim
maaşallah sohbet almış başını gitmiş
ben sana demiştim bu akşam konu olur diye
anladım canım. nerde oturuyorsun canm sen?hayır canımbenim babamda mobilyacıda ondan sordum
Aynen ya bende moddan moda takılıyorum.evet canım işte o denge önemli.bende dengeyi tutturamıyorum ondan pınar moduna giriveriyorum arada
ooo şimdi bizlesin dahada ii geçicek günlerinnnnnnnn
içine doğmuş canımm
anladım canım. nerde oturuyorsun canm sen?
Aynen ya bende moddan moda takılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?