kader ısırdı şekerimyok tatlım ya öyle genel sıkkınlık işte
oooooooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşşşşşş
İttir kız belki daha çabuk gideriz heoo dominoo taşlarıı gibi dizilmişinzz sizdee bi ittiriveririm tamam okee olurrr
gitmeseymiş odaaa op mu onemlii benmii tabii ben hahahah
Ah canım sen o düşünceyi çıkar aklından yoksa daha çok üzülürsün..aman canım ya bugün pınar moddayım.askerimle konuştukca efkar bastı.hasret hayaller falan.2 ay oldu daha gideli.askerlik kısalacaktı hani.umutlandırıyorlar bizi.umutlandıran ve tvde bas bas askerlik kısalıyor diye haber yapanlara ........
ii geceler cnm..
harbiden yaaaaaaaaaa ecem ve ümrannn açın önümü lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşşşşşş
ii geceler cnm..
hımmmmmmmm o dahada güzelmiş valla..sizin şafak kaçken asılmıştı listeniz
İttir kız belki daha çabuk gideriz he
Bak gitmedi ceyda hala aşağıda
Ah canım sen o düşünceyi çıkar aklından yoksa daha çok üzülürsün..
Biz sayfalarca konuştuk burda,umutlandık ama sonuç..Bak askerlik bitiyor düşeceği yok.
Sen kendine oyalanıcak birşeyler bulmaya çalış.Sen okuyormusun çalışıyormusun ?
Tatlım az sabret iki ay falan sonra açılacak önün
bizim ocak başında asıldı sanırım ya tam hatırlamıyorum ya 1 sene olmadan asıldı ama canım.
noluyoo bugun kim ısırdı
off busemm biliyorummdaaa işteee
bitanem canım busem nasılsın şekerim
ossun kuzummmmmmmmmmmmmm bak nerelere geldikkkkkkkkkkk 200leri yiyosun kızımmmmmmmmmm
iim kuzum ama bugğn okuduklarım hoşuma gitmediiiiiiiiiiiiiiiiii
yine pınar moduna girmişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
askerliğin kısalmasına bel bağlama..içini ferah tut..biz burdayız..o 2 ayı hiç başlamamış olanlarda var..
zaten sözüm o 92/1lere başlayın artık laa askerliğeeee biletlerrrrrrrrrrrimmmmmmmmmmm
İttir kız belki daha çabuk gideriz he
Bak gitmedi ceyda hala aşağıda
Biz sayfalarca konuştuk burda,umutlandık ama sonuç..Bak askerlik bitiyor düşeceği yok.
Tatlım az sabret iki ay falan sonra açılacak önün
bizim ocak başında asıldı sanırım ya tam hatırlamıyorum ya 1 sene olmadan asıldı ama canım.
hmm bugun andık durduk senimodunu felann kızım üzülmee yaa hayat hoş coş
Evet canım kalbimiz birmişbendee şimdii onu düşünüyordum kalbimiz birmiş bu varyaa kesinn gider gibi yapıp kalıp bizi dinliyor
heh bizde 12.ayımıza girdik..ümranı yolladıkmı asılır belkiiiii
işte bi günüm bi günümü tutmuyor tatlım.yarına manyak neşeli olabilirimsen nasılsın ciğerimmm
yok tatlım benimde umudum yok zaten düşmez bu askerlik.oyalanacak bişeyler yapıyorum canımda kafamda hep askerlikte işte.çalışıyordum canım ben 3 ay önce çıktım işten.şimdilik evdeyim.yorulmuşumda senelerdir dinleniyorum biraz.sen çalışıyormusun canımcım
iim kuzum ama bugğn okuduklarım hoşuma gitmediiiiiiiiiiiiiiiiii
yine pınar moduna girmişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
askerliğin kısalmasına bel bağlama..içini ferah tut..biz burdayız..o 2 ayı hiç başlamamış olanlarda var..
zaten sözüm o 92/1lere başlayın artık laa askerliğeeee biletlerrrrrrrrrrrimmmmmmmmmmm
ya ben bu 2oo lerden cooooooooooook sıkıldım ata ata 211 oldu
bitmiyo pislik ya vallahi delircem ya
işte bi günüm bi günümü tutmuyor tatlım.yarına manyak neşeli olabilirimsen nasılsın ciğerimmm
yok tatlım benimde umudum yok zaten düşmez bu askerlik.oyalanacak bişeyler yapıyorum canımda kafamda hep askerlikte işte.çalışıyordum canım ben 3 ay önce çıktım işten.şimdilik evdeyim.yorulmuşumda senelerdir dinleniyorum biraz.sen çalışıyormusun canımcım
Evet canım kalbimiz birmişKontrol edip sonra gidiyor kızz
Muhtemelen öyle olur canım o listenin asıldığını duymak bile çok büyük birşey
Ay şu 200 lerinn sonu canım benim sanaa oylee bi hak veriyorum kii kırptığım haldee bitmedii ne uzunmuşş bu zaman kadar saydığım askerlik hiç bişeymişya ben bu 2oo lerden cooooooooooook sıkıldım ata ata 211 oldu
Evet canım kalbimiz birmişKontrol edip sonra gidiyor kızz
Muhtemelen öyle olur canım o listenin asıldığını duymak bile çok büyük birşey
ya ben bu 2oo lerden cooooooooooook sıkıldım ata ata 211 oldu
Kafanda hep askerlik olması normal canım ama bunu can sıkıncı hale getirmemen lazım işte.
Yok canım ya çalışmıyorum ben okuyorum şuan 3,4 aya başlamayı düşüyorum hayırlısı
ben süperimm tatlımm hatttaa geçmişii okumaa şansınn olursaaa asıl muhabbetti kaçırdın yawrruu
meraklıı nolcakk dicemma ama sanırım onun pc sinden kaynaklanıyorr bu o çıkmış oluyor ama niki orda kalıyor
Ay şu 200 lerinn sonu canım benim sanaa oylee bi hak veriyorum kii kırptığım haldee bitmedii ne uzunmuşş bu zaman kadar saydığım askerlik hiç bişeymiş
arada oluyor işte canım :44: yok canım ya kısalmaz askerlik umudum yok artık.umutlandırıyorlar haberlerde herkesi sonra lafı olmuyor ya buna üzülüyorum ben.madem kısalmayacak niye haber yapıyorlarkişubatta alt devrem bi gelsin kendimi usta hissedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?