12 gün daha 200lü rakamlar bende üstelik
199 demek istiyorum ya deli oldum çıldırdım resmen ... Yapıştı he 300 lerden aglıyordum bu daha beter
ben süperimm tatlımm hatttaa geçmişii okumaa şansınn olursaaa asıl muhabbetti kaçırdın yawrruu
ewt bende o yüzden sabırsızlanıorum cnm..
aaaaaaaaaaaaaa o tickerınaaaaaaaa bi bak bakıyımmmmmmmmmmm o güzelliği görrrrrrr
anlıyorummm anlıyorumm inan çok iyi anlıyorum seni neden boyle oldu anlamadım bu zaman kadar sorunsuz geldik ama şu 230-200 arası yemin ederim canımıza okuyor resmen
ayy tek tek geçmişi okumuyum şimdi bu kafaylanolduki bebem anlatıver özet geç bana
ah onlar bi gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn bende onları bekliorummmmmmmmmmmmmm..gelin gelin 92/1lerrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinnnnnnnnnnnn
Birdaha bu riski göze alamam banlanacam
Kızlarrrrr hepinize iyi geceler kaçtım benn
3 ay önce sende olan tickerSen o zamanlar seviyordun tickerını bende sevcem söle kıs
Aslında seviyorum 1 yıl yazıları vardı orda kriz geçirirdim şimdi güzel görüntü ama 200 ler gitsin ya
gelinnnnde teselli verme yoluna giriyim bendeşubat 24 gelse 1 sene kalcak bizim ya 365den düşcem onu beklerim bide.sanki az kalacakmış gibi:44:
Hahahaha bu yorumu okuyunca Zeynep sen geldin aklıma Zeyneeeeeeeeeeeeeppppp
365 zamanlarımızı hatırlon mu kuzucumSakın gıkını çıkarma
okuyum o zaman du bakem gene ne fenalıklar yaptın acep
iyi geceler canım Allah rahatlık versin
Hahahaha bu yorumu okuyunca Zeynep sen geldin aklıma Zeyneeeeeeeeeeeeeppppp
365 zamanlarımızı hatırlon mu kuzucumSakın gıkını çıkarma
sevmez olurmuyum yaaaaa bak bende kız sende güvercin kavuşmak için nası ilerlio..nerelerden nerelere geldiler..100ler için sabırsızlanıosun..o günlerde gelicek elbet azcık 200leri çektikten sonra..
hem beni depüklerken sende tam şuan olduğum şafakta olucaksın
noldukiii anlat biii
Okuu okumanı şiddetle tacsiye ederim bir gun bu siteye giremezsem bilki burada yazdıklarım sebeb
Yaseminnnnnnnnsussss sakınnnnnnnn anlatmaaaa
kızımm ne hafızaa varr unutmuyonn
ee ne diyoduk havalar nasıl İstanbul da iyimi
Okuu okumanı şiddetle tacsiye ederim bir gun bu siteye giremezsem bilki burada yazdıklarım sebeb
Yaseminnnnnnnnsussss sakınnnnnnnn anlatmaaaa
kızımm ne hafızaa varr unutmuyonn
ee ne diyoduk havalar nasıl İstanbul da iyimi
Valla öyle tertibim ya , sen niye bizim oraya ugramıyosun kısgebertirim seni he
100 lerin sonu bakalım sıkıstırcakmı sapık rakamlar
gelinnnnde teselli verme yoluna giriyim bendeşubat 24 gelse 1 sene kalcak bizim ya 365den düşcem onu beklerim bide.sanki az kalacakmış gibi:44:
Kızlarrrrr hepinize iyi geceler kaçtım benn
anlatın yaaa merak ettim valla küserim
anaaa budaaa soruyoooo
ypk muhim bişee değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?