Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

12 gün daha 200lü rakamlar bende üstelik
199 demek istiyorum ya deli oldum çıldırdım resmen ... Yapıştı he 300 lerden aglıyordum bu daha beter

anlıyorummm anlıyorumm inan çok iyi anlıyorum seni neden boyle oldu anlamadım bu zaman kadar sorunsuz geldik ama şu 230-200 arası yemin ederim canımıza okuyor resmen

ewt bende o yüzden sabırsızlanıorum cnm..

aaaaaaaaaaaaaa o tickerınaaaaaaaa bi bak bakıyımmmmmmmmmmm o güzelliği görrrrrrr

3 ay önce sende olan ticker Sen o zamanlar seviyordun tickerını bende sevcem söle kıs
Aslında seviyorum 1 yıl yazıları vardı orda kriz geçirirdim şimdi güzel görüntü ama 200 ler gitsin ya

anlıyorummm anlıyorumm inan çok iyi anlıyorum seni neden boyle oldu anlamadım bu zaman kadar sorunsuz geldik ama şu 230-200 arası yemin ederim canımıza okuyor resmen

Valla öyle tertibim ya , sen niye bizim oraya ugramıyosun kıs gebertirim seni he
100 lerin sonu bakalım sıkıstırcakmı sapık rakamlar

ah onlar bi gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn bende onları bekliorummmmmmmmmmmmmm..gelin gelin 92/1lerrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinnnnnnnnnnnn

gelinnnnde teselli verme yoluna giriyim bende şubat 24 gelse 1 sene kalcak bizim ya 365den düşcem onu beklerim bide.sanki az kalacakmış gibi:44:

3 ay önce sende olan ticker Sen o zamanlar seviyordun tickerını bende sevcem söle kıs
Aslında seviyorum 1 yıl yazıları vardı orda kriz geçirirdim şimdi güzel görüntü ama 200 ler gitsin ya

sevmez olurmuyum yaaaaa bak bende kız sende güvercin kavuşmak için nası ilerlio..nerelerden nerelere geldiler..100ler için sabırsızlanıosun..o günlerde gelicek elbet azcık 200leri çektikten sonra..

hem beni depüklerken sende tam şuan olduğum şafakta olucaksın

gelinnnnde teselli verme yoluna giriyim bende şubat 24 gelse 1 sene kalcak bizim ya 365den düşcem onu beklerim bide.sanki az kalacakmış gibi:44:

Hahahaha bu yorumu okuyunca Zeynep sen geldin aklıma Zeyneeeeeeeeeeeeeppppp

365 zamanlarımızı hatırlon mu kuzucum Sakın gıkını çıkarma

okuyum o zaman du bakem gene ne fenalıklar yaptın acep

iyi geceler canım Allah rahatlık versin

Okuu okumanı şiddetle tacsiye ederim bir gun bu siteye giremezsem bilki burada yazdıklarım sebeb

Hahahaha bu yorumu okuyunca Zeynep sen geldin aklıma Zeyneeeeeeeeeeeeeppppp

365 zamanlarımızı hatırlon mu kuzucum Sakın gıkını çıkarma

Yaseminnnnnnnn sussss sakınnnnnnnn anlatmaaaa

kızımm ne hafızaa varr unutmuyonn

ee ne diyoduk havalar nasıl İstanbul da iyimi

Tamam bende sefiom Sevmezsem ayıp olur ya Dimi kıs ya ben yasemin olaraktan 100 ler için sabırsızlanıyorum 400 ler bitsin diye aglamaktan canı cıkan yasemin
Ben yaşar usta Ay manyadım

Evet aynen bu şafakta olcam

anlatın yaaa merak ettim valla küserim

Son düzenleme:

Nasıl unuturum kuzucum ya ayyyyy ne günlerimizdi dimi ya 365 olmaya calısıyorduk şimdi 200 leri yuvarlıyoz
Hay canına yandıgımın zamanı

Valla öyle tertibim ya , sen niye bizim oraya ugramıyosun kıs gebertirim seni he
100 lerin sonu bakalım sıkıstırcakmı sapık rakamlar

hahaha ben hemen sana 100ler özet geçiyim..yarısına kadar güzel geçio tam yarısında oo daha bi yarı daha var diosun ama bakıosun hızlı gidio sonra bi tıkanıo sonra yokuş aşağıı..şimdi bana azcık tıkanmıştı 20lerin sonu ama bitti bakalım 10lar nası

ossun kuzum kısa hedefler daha da moral olur sana ah ahhhhhhhhhh elinde olsa bizim ilk hallerimizi okusan ne ağlaktık dimi kız zeynooooooooo

Kızlarrrrr hepinize iyi geceler kaçtım benn

ii geceler cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…