hahaha ben hemen sana 100ler özet geçiyim..yarısına kadar güzel geçio tam yarısında oo daha bi yarı daha var diosun ama bakıosun hızlı gidio sonra bi tıkanıo sonra yokuş aşağıı..şimdi bana azcık tıkanmıştı 20lerin sonu ama bitti bakalım 10lar nası
ossun kuzum kısa hedefler daha da moral olur sana ah ahhhhhhhhhh elinde olsa bizim ilk hallerimizi okusan ne ağlaktık dimi kız zeynooooooooo
ii geceler cnm..[/QUOT
Busem teşekkürler tatlım100 ler için
ne demek kuzum inş. sonu bunaltmaz..
aynen yawruuuu helee benn pekk bii zırlaktımm anamm gelir gider ağlardımm
heytttttttttttttt be nereden nereyeeeeeeeeeeee
eferinnn
heh böle olak yaaaaaaaaaa
uzatmadımki pardon vallahi bilmiyodum
tamm tamam senınle ilgili konuşalım sen morali düzelttin mi :26:
ne demek kuzum inş. sonu bunaltmaz..
heytttttttttttttt be nereden nereyeeeeeeeeeeee
heh böle olak yaaaaaaaaaa
uzatmadımki pardon vallahi bilmiyodum
düzeldim canım.kuzey güney tekrarı var tvde ona bakarım.dizi moduna girdim pınar modundan çıkıp.ayy ne modlu insanım
sormaa bebeğimm yaa ayy geçenn ceydaa yememişş içmemişgeçmişee gitmiş o zırlakk hallerimii bulmuuşş ifşaa ediyorduu
ben bilee ohaa oldumm onee yaa her onume gelene ağlamışımfelannn millett bi teselli yarışında şimdiki yarenler vaallaa çok iyii bir iki teselli ohh kıvama geliolar
sormaa bebeğimm yaa ayy geçenn ceydaa yememişş içmemişgeçmişee gitmiş o zırlakk hallerimii bulmuuşş ifşaa ediyorduu
ben bilee ohaa oldumm onee yaa her onume gelene ağlamışımfelannn millett bi teselli yarışında şimdiki yarenler vaallaa çok iyii bir iki teselli ohh kıvama geliolar
Ya uzattın derken çok anlat dedin ya ondan dedim kuzum ya tribe girme sakın
Zeynep sen sordukça 3.5ladı
Zeyneeeeeeeeeeeeep valla sefiom seni
Kızlar iyi geceler kaçıyorum ben sevdiğimle konuscam
canım aslında kıvama gelmiyorum şahsen ama sizide boğmamak için geldim diyom sonra kendiliğinden düzeliyor moral.vay zırlak vay.düştün dilime bebekk
valla ya her gelen napıosun dese başla ağlaya ağlaya anlatmayaa:2::2::2:
askerimede dedim kızlar bana isim taktı adım pınar mod oldu diye.onlar 15 ay geçecek modunu ama ben bi ömür o modla yaşıycam vahh bana vah dedinoldu ciğerim rahatsızsan ayar çekeyim sana dedim yok aman aşkım modlara girme dedi
Kızlar iyi geceler kaçıyorum ben sevdiğimle konuscam
askerimede dedim kızlar bana isim taktı adım pınar mod oldu diye.onlar 15 ay geçecek modunu ama ben bi ömür o modla yaşıycam vahh bana vah dedinoldu ciğerim rahatsızsan ayar çekeyim sana dedim yok aman aşkım modlara girme dedi
ahaa biiirşeyimm ifşaa olduu
Yok kuzumm ne boğmasııı yaa bizz azmıı işkenceee çektirdikk burdakii bizden oncekileree neydii oyaaa
istediğin zaman ağlayabilirsinnn meralkk etmee dinlerizz senii
oyyy bebemmm yaaa çok sevesim geldi bak simdi seniteşekkür ederim canım benimmm
adamm tırsmışşş
yazık valla askerineeeeeeeee
sizin pınar modu dediğinize o asilik diyordu tatlım.asi pınar geldi gitti falan..ama artık pınar mod oldu adımalıştın yani moduma.aman o kendine baksın inatçı keçi
iyidir korksun canım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?