Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne demek kuzum inş. sonu bunaltmaz..

heytttttttttttttt be nereden nereyeeeeeeeeeeee

heh böle olak yaaaaaaaaaa

sormaa bebeğimm yaa ayy geçenn ceydaa yememişş içmemiş geçmişee gitmiş o zırlakk hallerimii bulmuuşş ifşaa ediyorduu

ben bilee ohaa oldumm onee yaa her onume gelene ağlamışım felannn millett bi teselli yarışında şimdiki yarenler vaallaa çok iyii bir iki teselli ohh kıvama geliolar

Son düzenleme:
uzatmadımki pardon vallahi bilmiyodum

Ya uzattın derken çok anlat dedin ya ondan dedim kuzum ya tribe girme sakın
Zeynep sen sordukça 3.5ladı

Zeyneeeeeeeeeeeeep valla sefiom seni

düzeldim canım.kuzey güney tekrarı var tvde ona bakarım.dizi moduna girdim pınar modundan çıkıp.ayy ne modlu insanım

ayy ümrana bişe yazıyorumm ümranda görmedi beni dsonra yazdım pınar mod o neki diyoo anlattım sonraa unun yayılıyooo haa onaa göre

canım aslında kıvama gelmiyorum şahsen ama sizide boğmamak için geldim diyom sonra kendiliğinden düzeliyor moral.vay zırlak vay.düştün dilime bebekk

valla ya her gelen napıosun dese başla ağlaya ağlaya anlatmayaa:2::2::2:

Kızlar iyi geceler kaçıyorum ben sevdiğimle konuscam

askerimede dedim kızlar bana isim taktı adım pınar mod oldu diye.onlar 15 ay geçecek modunu ama ben bi ömür o modla yaşıycam vahh bana vah dedi noldu ciğerim rahatsızsan ayar çekeyim sana dedim yok aman aşkım modlara girme dedi

canım aslında kıvama gelmiyorum şahsen ama sizide boğmamak için geldim diyom sonra kendiliğinden düzeliyor moral.vay zırlak vay.düştün dilime bebekk

ahaa biiirşeyimm ifşaa olduu

Yok kuzumm ne boğmasııı yaa bizz azmıı işkenceee çektirdikk burdakii bizden oncekileree neydii oyaaa

istediğin zaman ağlayabilirsinnn meralkk etmee dinlerizz senii

valla ya her gelen napıosun dese başla ağlaya ağlaya anlatmayaa:2::2::2:

off sormaa kuzum yaa ne günlerdii iyi dayanıyolarmış ta haa düşünüyorum daaa

adamm tırsmışşş

Kızlar iyi geceler kaçıyorum ben sevdiğimle konuscam

ii geceler cnm..güzel aşk dolu konuşmalar sana

yazık valla askerineeeeeeeee

ahaa biiirşeyimm ifşaa olduu

Yok kuzumm ne boğmasııı yaa bizz azmıı işkenceee çektirdikk burdakii bizden oncekileree neydii oyaaa

istediğin zaman ağlayabilirsinnn meralkk etmee dinlerizz senii

oyyy bebemmm yaaa çok sevesim geldi bak simdi seni teşekkür ederim canım benimmm

sizin pınar modu dediğinize o asilik diyordu tatlım.asi pınar geldi gitti falan..ama artık pınar mod oldu adım alıştın yani moduma.aman o kendine baksın inatçı keçi

iyidir korksun canım işte

diyosun biz birbirmizi bulduk mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…