Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bunun için varız kuzum sen sıkma kendini

Burdaki arkadaşlıklar felan hep bunun üzerine kurulu birbirimize destek olma çabası

burdaki arkadaşlar dışında kimse anlamıyorki halden canım.kardeşim dediğim 3 tane arkadaşım var ama onlar bile off pınar yettin diyorlar halden anlamayınca daralıyorlar bide hepsi evli.biri hele 14 şubatta evleniyor düğün telaşında.anlayacağınız sizden başka anlayan yok beni

Hep oyle kuzum hep inan benımde var arkadaşlarım ama askerlik deyince buradaki kurduğum bağ çok farklı

he yaaaaaaaaaaaaa kızzzz pınarrr burdaki arkadaşlıklar güzeldir üzüntümüz sıkıntımız mutluluğumuz ortaktır..ben hatırlıorum van'da deprem olduğunda burdakiler beni teselli etmişti hiç unutmam unutamam bunu..

kızlaaar ben gldmmm nabıosnzz.. ya askerş kıbrsta olan ykmu aranzda

hoşgeldin canımmm.kıbrıs hiç duymadım tatlım burda ama illaki vardır.benim kuzen kıbrısta yapmıştı.bide askımın babası:)

diyosun biz birbirmizi bulduk mutluyuz

valla canım şu inatlaşma olmasa çok iyiyiz.annemlerin yanında falan inatlaşıyoruz çok kötü oluyor.annem bakıyor nasıl olacak bunlar böyle diye şaşkın şaşkın.annemin yanında kellll imana gel dedim diye küstüydü bana

hoşbldm cnm. kıbrısta olan cıksın ya

Hahahaha kel ımana gel lafına koptmm :d

Hep oyle kuzum hep inan benımde var arkadaşlarım ama askerlik deyince buradaki kurduğum bağ çok farklı

evet canım iyiki varmış burası sizi bulmuşum.annem sağ olsun dert ortağım ama oda bi yere kadar herşey anlatılmıyor insan utanıyor.

çok değerli unutulmaz anlar yaşanıyor tabi canım.bende hiç unutmam ilk geldiğim gün seninle tanışmıştım.ceyda vardı bide.ikiniz o gün çok destek vermiştiniz.askerim ilk gittiği gün sana demiştim sanki sol kolum kesilmiş gibi diye.zamanla alışacaksın demiştin.kaç gün sürer bu acı demiştim.2-3 haftada alışacaksın demiştin.ayy yerim seni yaa busemmm canım benim iyiki varsın..iyiki varsınız kızlar

kızlaaar ben gldmmm nabıosnzz.. ya askerş kıbrsta olan ykmu aranzda

hoşgeldin cnm..yeni biritopic açmış kıbrısataymış askeri bi bak istersen..

hahahahahahahahahahah bozulmasınmıııııııı

selam cnm hoşbldm nabıosn nslsn

Ne yapayım canım muhabbet felan ediyoruz işte sen ansılsın neler yapıyorsun

Busemmm de benım seviğim bir sohbet arkadşımdır.
yokluğuda gözlerim arar onu

kell imana gelmii allahımm kızım sendee ne laflarr var yaaa

bnde iim cnm askıma atkı öruyodm ya yorldm bırktm brz bakım dedm

kel kedim diye severim aramız iyiyken.kel kedi ne demekse

kızdığımdada kel imana gel

yazık oda alışmış kel kedim diyorum efendim aşkım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…