evet canım iyiki varmış burası sizi bulmuşum.annem sağ olsun dert ortağım ama oda bi yere kadar herşey anlatılmıyor insan utanıyor.
çok değerli unutulmaz anlar yaşanıyor tabi canım.bende hiç unutmam ilk geldiğim gün seninle tanışmıştım.ceyda vardı bide.ikiniz o gün çok destek vermiştiniz.askerim ilk gittiği gün sana demiştim sanki sol kolum kesilmiş gibi diye.zamanla alışacaksın demiştin.kaç gün sürer bu acı demiştim.2-3 haftada alışacaksın demiştin.ayy yerim seni yaa busemmm canım benim iyiki varsın..iyiki varsınız kızlar
Ne yapayım canım muhabbet felan ediyoruz işte sen ansılsın neler yapıyorsun
Busemmm de benım seviğim bir sohbet arkadşımdır.
yokluğuda gözlerim arar onu
kell imana gelmii allahımm kızım sendee ne laflarr var yaaa
adı ne topıgn cnm
saolasın cnmm bnm
ewtt :)
ahh kuzummmmm sende iiki varsınnnnnnnn..vay bana bakın hele zaman bile vermişimmmmmmm prof olmuşum heytttttttt açılın..ama öle olmadımıııııııııııııııııııııııııııı ben biz her zaman burdayız kuzum ağlamak istesen bile ağla bize gitsin..
canımsınnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa bende bi giriom bakıom nickinin yanındaki o yeşil ışık varmı die
kıbrısta askeri olan varmı diodu
Canlar iyi geceler ben ufaktan kaçar öpüyorum sizi
Rüyanızda benı görünnn demicemmtabikideeee sevdiceklerinizii görünn sarılın koklayınn
Kızım nerden buluyon sen bunları kel kedimiayy manyakk
ahh kuzummmmm sende iiki varsınnnnnnnn..vay bana bakın hele zaman bile vermişimmmmmmm prof olmuşum heytttttttt açılın..ama öle olmadımıııııııııııııııııııııııııııı ben biz her zaman burdayız kuzum ağlamak istesen bile ağla bize gitsin..
Rüyanızda benı görünnn demicemmtabikideeee sevdiceklerinizii görünn sarılın koklayınn
sanki demin bizim karabatak ceydayı gördüm
ay ne biliyim bende isim takma çok öyle.pınar moduda ondan çok sevdim galibaannemede koyun saçlım derim mesela ayy delirdim
salya sümük bekleyin o zaman beniiki üç gün sonra dengesizleşirim gene nası olsa
kzlr bnde ckıorm kndnze ıı bkn ıı gcelerr .:)
hhheeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt
ossun biz burdayız rahat ol..
ii geceler cnm..
ooo ben çıkıom sen geldin
kızlar ben çıkıorum ii gecelerrrr hepinizi öpüorummmmmmmmmmmmmmm
ay bende gideemmm barriiiiiiii busecik cik cik cik
ay bende gideemmm barriiiiiiii busecik cik cik cik
iyi geceler canım öpüyorummmmm
ceydoşcukk cuk cuk cukkk nasılsın canımcım
hadi çabuk sende çıkkkkkkkkkk
ben gidiyorumm bebekk öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?