Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldinn tatlımm iyiyimm valla nolsun. ayrıca gözün aydın sende düşmüşdünn 300leree valla süper geçiyo gnlerbnm için şuann inş sana da öyle olurr

sağol canımm sen benden önce düştün ben de seni kutlayayım
canım çalışmaya başladım 1 haftadır o yüzden nasıl akşam oluyor anlamıyorum zaten :106:
daha da çabuk geçsin amaa

sağol canımm sen benden önce düştün ben de seni kutlayayım
canım çalışmaya başladım 1 haftadır o yüzden nasıl akşam oluyor anlamıyorum zaten :106:
daha da çabuk geçsin amaa

inşş inşş bn evde olduğum halde kolay geçiyo banaa

aynennnn şekerim çokkk şükürr
senin iş nasıl gidiyorrrr canım

işe yavaş yavaş alıştım canım az bişeycik kaldı herşeyi öğrenmeme..
askerime de güzel güzel anlattım şu şu sebepler var çıkamam ama izin almaya çalışıcam dedim yavrum napsın kuzu kuzu kabul etti

15te 2 si bitti:):)
eveett kaldı 13 o da geçer nolcak yaaa

15te 2 si bitti:):)

zaten şubatta dağıtım mağıtım derken 1 ayıda yeriz sonra ustaya giderler alışana kadar 2 ay geçer sonra bahar gelir işte burda depükkk ederizz kızları sonraa yaz gelirr diğer kızları deperüüzzz ayy zaten bu arada alt devreler falann gelirr hehehe bitti askerlik beee

ne işine grdinn cnmm

geçen bişeyler anlatttın ya canım onlar devam ediyomu yoksa düzeldimi
senin askerin kaçında geliyo dağıtıma??
usta birliği neresi belli olmadımı halaaa
napsınn canımm kabul etcek tabii

kuzuu bu aradaa 92/1 devreler yakında düşer burayaa teselli etme sırası bize geldii

ceydaa yine sabredemedin erken terhis ettin bizimkileri bitti gittiii nolcek
ne işine grdinn cnmm

bi şirkette hem sekreter hem çaycı oldum bacım babamın uzun yıllardır çalıştığı şirket olduğu için bişey de diyemedim girdim öyle 1 haftadır çalışıyorum :106:

ayy çalış cnmm yaa en güzelii bnde kşke kafama göre iş bulabilsem ama nerdeeeeeee

kuzuu bu aradaa 92/1 devreler yakında düşer burayaa teselli etme sırası bize geldii

şubatta geliyolarr kuzumm 21inden sonraa falan
bizde eskirizz burdaa bigünn ohh bee ama kimse gelmiyo topiğee bee yenilerden b grubu falan

edeliimmm kuzumm hayallerle döner bu şafak nolcekk

şubatta geliyolarr kuzumm 21inden sonraa falan
bizde eskirizz burdaa bigünn ohh bee ama kimse gelmiyo topiğee bee yenilerden b grubu falan

edeliimmm kuzumm hayallerle döner bu şafak nolcekk

ne bilem ki kuzum yaaa bak b grubu hiç düşünemdimm benn demkki hiç birinin sevgilisi yokk

kızlarr yaa facete gördümm şimdii bi arkadaşım sözlenmiş puff yaaa bnmde canım çektii

kızlarr yaa facete gördümm şimdii bi arkadaşım sözlenmiş puff yaaa bnmde canım çektii

sorma canım yaa benim geçtiğimiz yaz her hafta bir arkadaşım evleniyordu hatta bir hafta 2 tane birden evlendi şaşkına döndüm düğün fotoğrafı bakmaktan
nasıllll özendim anlatamammm :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…