:98: 400'ler gidince üstümden yük kalktı sanki yaa şükür
hoşgeldinn tatlımm iyiyimm valla nolsun. ayrıca gözün aydın sende düşmüşdünn 300leree valla süper geçiyo gnlerbnm için şuann inş sana da öyle olurr
sağol canımm sen benden önce düştün ben de seni kutlayayım
canım çalışmaya başladım 1 haftadır o yüzden nasıl akşam oluyor anlamıyorum zaten :106:
daha da çabuk geçsin amaa
ay ben 60ın nasıl geçtiğini anlamadım bileee yaa
valla yaa 2 ay denince insan korkuyor geçti işteee
valla yaa 2 ay denince insan korkuyor geçti işteee
evet canımm 2-2 gidicek böyle iştee ne var yaniiii
aynennnn şekerim çokkk şükürr
senin iş nasıl gidiyorrrr canım
eveett kaldı 1315te 2 si bitti:):)
15te 2 si bitti:):)
işe yavaş yavaş alıştım canım az bişeycik kaldı herşeyi öğrenmeme..
askerime de güzel güzel anlattım şu şu sebepler var çıkamam ama izin almaya çalışıcam dedim yavrum napsın kuzu kuzu kabul etti
eveett kaldı 13o da geçer nolcak yaaa
işe yavaş yavaş alıştım canım az bişeycik kaldı herşeyi öğrenmeme..
askerime de güzel güzel anlattım şu şu sebepler var çıkamam ama izin almaya çalışıcam dedim yavrum napsın kuzu kuzu kabul etti
eveett kaldı 13o da geçer nolcak yaaa
zaten şubatta dağıtım mağıtım derken 1 ayıda yeriz sonra ustaya giderler alışana kadar 2 ay geçer sonra bahar gelir işte burda depükkk ederizz kızları sonraa yaz gelirr diğer kızları deperüüzzz ayy zaten bu arada alt devreler falann gelirr hehehe bitti askerlik beee
ceydaa yine sabredemedin erken terhis ettin bizimkileri
zaten şubatta dağıtım mağıtım derken 1 ayıda yeriz sonra ustaya giderler alışana kadar 2 ay geçer sonra bahar gelir işte burda depükkk ederizz kızları sonraa yaz gelirr diğer kızları deperüüzzz ayy zaten bu arada alt devreler falann gelirr hehehe bitti askerlik beee
ne işine grdinn cnmm
ceydaa yine sabredemedin erken terhis ettin bizimkileribitti gittiii nolcek
bi şirkette hem sekreter hem çaycı oldum bacımbabamın uzun yıllardır çalıştığı şirket olduğu için bişey de diyemedim girdim öyle 1 haftadır çalışıyorum :106:
kuzuu bu aradaa 92/1 devreler yakında düşer burayaateselli etme sırası bize geldii
ceydaa yine sabredemedin erken terhis ettin bizimkileribitti gittiii nolcek
bi şirkette hem sekreter hem çaycı oldum bacımbabamın uzun yıllardır çalıştığı şirket olduğu için bişey de diyemedim girdim öyle 1 haftadır çalışıyorum :106:
şubatta geliyolarr kuzumm21inden sonraa falan
bizde eskirizz burdaa bigünn ohh beeama kimse gelmiyo topiğee bee yenilerden b grubu falan
edeliimmm kuzumm hayallerle döner bu şafak nolcekk
sen nasıl bi iş arıyorsun canım? bulursun belki ya umutsuzluğa kapılma :26:ayy çalış cnmm yaa en güzelii bnde kşke kafama göre iş bulabilsem ama nerdeeeeeee
ne bilem ki kuzum yaaa bak b grubu hiç düşünemdimm benn demkki hiç birinin sevgilisi yokk
ne bilem ki kuzum yaaa bak b grubu hiç düşünemdimm benn demkki hiç birinin sevgilisi yokk
kızlarr yaa facete gördümm şimdii bi arkadaşım sözlenmiş puff yaaa bnmde canım çektii
kızlarr yaa facete gördümm şimdii bi arkadaşım sözlenmiş puff yaaa bnmde canım çektii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?