Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrr sanırımm 30 sayfa sonraa yeni topiğimizee hoşgeldinn dicezzz 10000olcakk

ivettttttttttt

yetmeeezz doğururken burayaa "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" yazman lazım bacımmm

ahh nerde o günlerrrr yawruu yaa

eveeettt 91/4'lerin kapattığı ilk topik olacak darısı diğer başlıklaraaa
bu akşam kapatalım mı ne dersiniz

bence kapatmalıyızzzzzzzzzzz
ahahaha bzde burdann yardım ederiz sanaa

ahahahaa çok cidddiiiii
ay ben çok sevdim bunu

aynnennnn süperrdiiii

istanbul yada ıspartaa yavruuu

cnmm hemen kapanırmı blmiyorumm bundan biönceki 10003tü sanırım öyle bişeyler hatırlyıorumm

bakalım artık şansımız varsa bize denk gelir
yannıızz ben iş kadınıyım erken yatmam gerekicek :106:

bacımmm parmaklara kuvvet o zamann 12den önce bu iş bitsin
sen nasıl bi iş arıyosun demiştim ama arada kaynadı söyle bakem kaçma

hee pardonn guzuuu :):) bn çocuk gelişimi okudummm anaokulu ama haftasonu olmayan bi yer arıyorum gnlde çoğu yer hafta sonuda açıkk

bkz. önceki mesaj 1. cümle canım

baktımm canımm hadi o zaman tempooo

benm gönlümm her zman istanbuldan yanaa düğün olsun yaşadığımız şehir olarak olsun istanbul istiyorum ama beyfendiyi ikna edemiyorumm

tabi insan yaşadığı yerde olsun ister canım haklısın bende ereğlide olmasını isterdim sonçta
2 düğün yapabilecek güçleri varmıı pekii çünkü istanbulda düğün yapılsa ıspartada da olması gerekicek sonuçta

Son düzenleme:

evt cnm haklısın yaa aslında düğün problem değil bnm için ama gidip ısprtada yaşamak istemiyorum bunu ne zmn söylesem sonu hep kavgayla bitiyo açmıyorum bnde konuyu

hee pardonn guzuuu :):) bn çocuk gelişimi okudummm anaokulu ama haftasonu olmayan bi yer arıyorum gnlde çoğu yer hafta sonuda açıkk

anladım canım haftasonu benim için de önemli :106: yoksa motive olamıyorum o cumartesi tüm haftaya bedel geliyor batıyor içime çalıştığım saatler
inşallah bulursun istediğin gibi.. belki yüksek ücretli anaokulları falan haftasonu tatil verebilir ama referans isterler herhalde tecrüben var mı? :26:

cnm daha bu sene mezun oldum liseden işte staj falan yaptım onlardan başkada , evde 3 tane yeğen bakıyomm bnce yeterli bi tecrübee

evt cnm haklısın yaa aslında düğün problem değil bnm için ama gidip ısprtada yaşamak istemiyorum bunu ne zmn söylesem sonu hep kavgayla bitiyo açmıyorum bnde konuyu

sen neden istemiyosun ıspartayııı kız :26:
seninki oraya gelirmi başka erkek kardeşi varmı

canım bence şimdilik boşver bunları iş yerleşme aşamasına gelene kadar da açma nasıl olsa zamanı geldiğinde konuşulup bi karar verilecek.. belki de evlendikten sonra ikna edersin belli mi olur :26:

sen neden istemiyosun ıspartayııı kız :26:
seninki oraya gelirmi başka erkek kardeşi varmı

tek çocuk maleseff ve gelmek istemiyo ailesini bırakmak istemiyo daha doğrusu bnde ısprtayı istemiyorum yakınımda kmse olmıcakk ben sıkıntıda mahvolurum o işteyken falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…