cnm daha bu sene mezun oldum liseden işte staj falan yaptım onlardan başkada , evde 3 tane yeğen bakıyommbnce yeterli bi tecrübee
canım bence şimdilik boşver bunları iş yerleşme aşamasına gelene kadar da açma nasıl olsa zamanı geldiğinde konuşulup bi karar verilecek.. belki de evlendikten sonra ikna edersin belli mi olur :26:
hayırlı olsun diploman :)
üzerine 2 yıl daha okusan belki daha rahat bi işe yerleşirdin imkanın var mı :26:
yeğenlere bakmak da bi iş sonuçta para almasan da harçlık falan versinler en azından çeyiz yaparsın
tek çocuk maleseff ve gelmek istemiyo ailesini bırakmak istemiyo daha doğrusu bnde ısprtayı istemiyorum yakınımda kmse olmıcakk ben sıkıntıda mahvolurum o işteyken falann
canım haklı değilmi onun ve ailesinin açısından bak olaya
benim bi arkadaşım var onunkide askerde aynı tertibizz ama balıkesirli çocuk oda tek erkek
hem ailesi göndermez çocugu buraya hemde çocuk kendisi istemiyo zaten ben ailemi bırakamam diye nasıl bıraksın hani evin ayrı olur ziyaret edersin birlikte oturcak değilsin yani bişey olmazda ne bilim haklılar bi yandan
bide benim arkadaşın annesi diyomuşki siz buraya gelin burda yaşayın biz size evde alırız ama yok yani
gizli görüşüyolar annesi vermem diyo düşün yanii hem sen neden sıkılıyosun evde çalışırsın mesleğin var
bende bilmediğim bi şehre gidicem ama insan nelere alışmıyo yanında sevdiğin olcak bide aileye benzemez tabiii ama artık seninde ayrı bi evin bi yuvan olucakk
ahahaa doğru diyosun ben bundan sonra istiyim harçlıkkcnm şimdiye kadar teklif geldi bi kaç yerden hatta ceydaya falanda anlattım birinde ama haftasonu var işte. e ali de haftosunu çıkıyo çarşıya bi o gn görüşüyoruz onu bırakıpta gdip çalışamam açıkçası
aahh ah geçim derdi :106:
ben de izne gelecek askerimi daha az görmek pahasına girdim çalışıyorum işte bacım gelmesine şurda ne kaldı oysaki..
ama işte hayat maalesef her isteğimizi yerine getirecek kadar alçak gönüllü değil :106:
öylee cnm ama ne bilyim yaa bnde ailemi bırakmak istemiyorum açıkcası evet braz bncilce davranıyorum ama onların orda kmsesi yok babası bi süre sonra emekli olcak buraya taşınabilir onlarda. bn burdan gdersem arkamda birsürü kişi bırakcam o gelse zten aileside gelirr
kuzum sen ne çok şey istiyon ya
babası emekli olcakmış ne güzel sence emekli insanlar o yaştan sonra şehir değiştirme derdiyle uğraşırlarmı??
hem uğraşsalarda ya sizle aynı evde kalmak isterlerse sen kabul edermisin bunu
ne bilim bence sen yavaştan ısparta fikrine alışmaya çalış sonra zorlanma
direnmeye çalışıyorumm öylee hemen pess etmemm
Heyooooooooooo
vayyyyy kmlerrr gelmiş kimlerrr
ahh yawrumm kolay gelsin sana o zamannnn
nerdesin kızz sennnn
sağoll kuzuu allah yardımcım olsun inş
ahh yawrumm kolay gelsin sana o zamannnn
Yseminimmm nasılsın kuzummm
Yseminimmm nasılsın kuzummm
Misafirim vardı kuzum yaa off başım çatlıyo çoluk çocuk
oyyyy iyyiyimm balımm dertlendimm yne bu şehr mevzusundann
ahh kıyamam gittilermi
oyyyy iyyiyimm balımm dertlendimm yne bu şehr mevzusundann
analamdım ne şehr??
Gittilerr gittilerr
ya ben sana ne sorcam sen doğum kontrol hapı kullandınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?