Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ali ıspartada ben istanbulda yaşıyorum ya evlennce hangi şehrde oturulcakk mevzusuu ayrıcaa ne hapı lennnnnnnnn

Siz okunaya açıklık getirmedinizmi ?

ali işini nerde kuaracak yada bilmiyorum kurulu bi işi varmı

Kızma kızım hemen doğum kontrol hapı dediysek

benim kistim var onun küçülmesi için kullanıyorumda

[/COLOR] yok cnm kurulu bi işi yok askerden gelince belli olcak herşey bnde burda iş bul diyorum ama kabul etmiyo maleseff . ayrıcaa bnde kullandım o haptan merak etmee

[/COLOR]
yok cnm kurulu bi işi yok askerden gelince belli olcak herşey bnde burda iş bul diyorum ama kabul etmiyo maleseff . ayrıcaa bnde kullandım o haptan merak etmee

Senin neyin vardı kuzum

Kullandıysan hangi marka

ben yasmin kullanıyorum miğde ağrısı yapıyor bendede o yüzden merak ettim

Hmm sende bizdensin iş mevzusu sorunsalı

onun alıştığı bildiği nir ortamda çevrede kendi kafasına göre iş bulması daha kolay olur bence canım

canım bn düzenszlik için kullandım ama hangi marka olduğunu hatrlamıyorum oldu 3 4 ay. iş mevzusuna gelnce onalrın yaşadıı yer ıspartanın çok uçta kalan bi ilçesi orda iş bulması nerdyse imkansız ya cafeye girip garsonluk yapcak yada fırında servis şöförlüğü bununlada ev geçnmez anlıcağın cnmm burda daha ii bi iş bulabilir

O konuda haklaısın bir kafenın garsonluğundan ne gelir ki

Ev geçnmez

Ispartaya nazaran İstanbul iş imkanları geniş bi şehir

Ama Alinin ortam dediğin gibi ise Isparta diye diretmesi bi bildiğimi var acaba
yawrum ben diane 35 kullandım en etkilisi oymuş

Dr yasmin i yazmış bu ilaçta bende miğde ağrısı yapıyor gıcık oldum nette araştırdım herkes yasmin dio ama miğde ağrısı yapar felan off deli oluyorum yaa

hap kullanmam diye direten ben nasıl haplara mecbur kaldım

O konuda haklaısın bir kafenın garsonluğundan ne gelir ki

Ev geçnmez

Ispartaya nazaran İstanbul iş imkanları geniş bi şehir

Ama Alinin ortam dediğin gibi ise Isparta diye diretmesi bi bildiğimi var acaba

cnm işte tek çocuk ailesini bırakmak istemiyo bide çok bilmiş insanların söylediği karı köylü damgasını yemek istemiyo bncee

KIızlar ben musadenizi alayım başım çatlayacak sanki ekrana bakamıyorum artık

opüyorum sizlerii

iyi geceler

kist için yasmin daha iyidir belkide daha önce bende onu kullandımmı hatırlamıyorumkii
bütün hapların yan etkileri var bak sende mide bulantısı yapmış
bende bişey yaptımı hatırlamıyorumda şimdi
kimisinde baş dönmesi kusma falanda oluyo iştahı açılıyo falan insanın
sen yasmine devam et değiştirme hapını yawru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…