Amaan kalan günleri salla bir gün bir gün daha diye diye bitiyor nasılsa
ben geldim sen gidionnnnnnnnnnnn hadi git bakammmmmmm ii geceler kuzum..
ii tatlım nası olıyım idare edioz işte şu 460'ın 4üne gelmek istiorum bi an önce
ya sen bu renk olayını nası kopyalıosun kuzu?
oooooooo 400den düşmüşsün iidr ii 320ye kadar son sürat gider bu şafak yavrum..
ii nas olalım aynen yola devammmmm
oooooooo 400den düşmüşsün iidr ii 320ye kadar son sürat gider bu şafak yavrum..
ii nas olalım aynen yola devammmmm
Okul gerçekten çok oyalıyor insanı canım şanslısın zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan.sağol cnm iyiyim işte idare ediyorum.
ya okul final dönemi falan derken böyle oluyo işte ama bi güzel de zaman geçiyo
sen nasılsın?
bunun aynısını bugün askerim dedibi gün daha geçti diye sevinelim kalan günleri salla şimdilik düşünme demişti:)
Okul gerçekten çok oyalıyor insanı canım şanslısın zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan.
Bende iyiyim sağol,son zamanları bitirmeye çalışıyorum işte
Gördünmü bak demekki doğru olan o kızım
Gördünmü bak demekki doğru olan o kızım
evet bebişim.bide kendimi fena pis teselli etmeye çalışıyorum.bak pınar 2 ay geçti salaklaşma kalan günlerde böyle geçer gibi gibi konuşuyorum aynada kendimlekafayı mı yiyom ne:44:
mrb cnm..91/4 sün sanırım ben 91/3 asker yareniyim buraya ilk geldiğimde 91/2 ler alt devre geldi diye nasıl mutluydular ve ben acaba alt devrem olacak mı diyodum
veeee siz geldiniz
demek istediğim o ki gerçekten umutsuzluğa kapılma geçiyor bi şekilde
Önce bahar gelsin sonra yaz arkasından hemen gelir zaten canım kademe kademe gitöyle işte canım şu yaz bi geleydi iyiydi
bende istiyorum senin şafağından
evet bebişim.bide kendimi fena pis teselli etmeye çalışıyorum.bak pınar 2 ay geçti salaklaşma kalan günlerde böyle geçer gibi gibi konuşuyorum aynada kendimlekafayı mı yiyom ne:44:
Az kaldı az kuzum..
Seçtiğim renk kodunu hiçbirşey yazmadan kopyalıyorum canım,
tabi bunu her siteyi açtığımda yapıyorum.Her mesajda da ctrl+v işte o kadar
395 olduk bebeğim.13 ay320den sonra zor mu geçiyorki şekerim.
mrb canım.ilk günler çok zordu ama şimdi daha hızlı geçiyor gibi tatlım.şubatta geliyormuş alt devreler.herkes öyle diyor canım alt devre gelince daha hızlı geçiyormuş.yada insan kendini teselli ediyor bir adım öndeyim onlardan diye:) ay inşallah bende öyle olurum.askerliğe hiç başlamamışlardan gene iyiyim demi en azından 2 ayı bitirdik
Önce bahar gelsin sonra yaz arkasından hemen gelir zaten canım kademe kademe git
Kesinlikle doğruyu yapıosun canım kendini elinden geldiğince telkin et.
Böylelikle askerine de moral verirsin
mrb cnm..91/4 sün sanırım ben 91/3 asker yareniyim buraya ilk geldiğimde 91/2 ler alt devre geldi diye nasıl mutluydular ve ben acaba alt devrem olacak mı diyodum
veeee siz geldiniz
demek istediğim o ki gerçekten umutsuzluğa kapılma geçiyor bi şekilde
mrb canım.ilk günler çok zordu ama şimdi daha hızlı geçiyor gibi tatlım.şubatta geliyormuş alt devreler.herkes öyle diyor canım alt devre gelince daha hızlı geçiyormuş.yada insan kendini teselli ediyor bir adım öndeyim onlardan diye:) ay inşallah bende öyle olurum.askerliğe hiç başlamamışlardan gene iyiyim demi en azından 2 ayı bitirdik
valla ben 91/1 yareni olarak sizin gelmenizden çok memnunum siz benim alt devrem değil torunlarımsınızah o 92/1 ler bi gelse de ben gitsem biletim onlar benimmmmmmm
Kesinlikle doğruyu yapıosun canım kendini elinden geldiğince telkin et.
Böylelikle askerine de moral verirsin
gözünü korkutmak gibi olması ama ewt malesef biraz zorluo..
tabiki iyiysin benimkinin tek tesellisi askere hala gitmeyen arkadaşları bozulmamış 460 ları var deyip duruyo
alt devrelerin gelmesi çok iyi oluyo sizin alt devrenizin gelmesi benim için daha da büyük mutluluk kaynağı olacak
Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsınhımmmmmm deniommmmmmmmm..he ya valla az kaldı sabırsızlık fena valla..
gözünü korkutmak gibi olması ama ewt malesef biraz zorluo..
benimki hep yaz gelse yaz gelse diyo da ordan alışkanlık cnm yaaa
onun için daha hızlı geçecek canlanacak gelibolu sahilleri
ayy tatlım benim.sana şuan sarılasım geldikardeşimsiniz ayyy siz benim.yeminki en içten diyorum:) moral veriyosunuz hep bana.hakkını helal et bebeğim
gelll 200 gellll diye diye teselli edicem o zamanlar gelince mecbur kendimi tatlım.tabi sizde ediceksiniz beni teselli dimi:)
evet canım benimkide öyle diyo sürekli.askere gidiyim günler çabucak geçicek kavuşcaz diyordum bak geçiyor sabır et diyo.o beni teselli ediyor benden çok.sanırım o benden daha olgun be tatlım.o benim babam gibiydi hep korur kollardı.uzaktan bile hissettiriyor bunu.gel alt devre gellllll sizi bekliyorum
ayy tatlım benim.sana şuan sarılasım geldikardeşimsiniz ayyy siz benim.yeminki en içten diyorum:) moral veriyosunuz hep bana.hakkını helal et bebeğim
gelll 200 gellll diye diye teselli edicem o zamanlar gelince mecbur kendimi tatlım.tabi sizde ediceksiniz beni teselli dimi:)
evet canım benimkide öyle diyo sürekli.askere gidiyim günler çabucak geçicek kavuşcaz diyordum bak geçiyor sabır et diyo.o beni teselli ediyor benden çok.sanırım o benden daha olgun be tatlım.o benim babam gibiydi hep korur kollardı.uzaktan bile hissettiriyor bunu.gel alt devre gellllll sizi bekliyorum
onlarada bilet mi diyolardı
benim de gelecek torunlarım az kaldı
Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsın
Ah o sabırsızlık yokmuuuu
Ah geliboludamı benimkide gökçeadada yazın cıvıl cıvıl tabi hep oraları
Allahtan bu yaz orda olmucak benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?