Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Az kaldı az kuzum..
Seçtiğim renk kodunu hiçbirşey yazmadan kopyalıyorum canım,
tabi bunu her siteyi açtığımda yapıyorum.Her mesajda da ctrl+v işte o kadar

sağol cnm iyiyim işte idare ediyorum.

ya okul final dönemi falan derken böyle oluyo işte ama bi güzel de zaman geçiyo

sen nasılsın?
Okul gerçekten çok oyalıyor insanı canım şanslısın zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan.
Bende iyiyim sağol,son zamanları bitirmeye çalışıyorum işte

bunun aynısını bugün askerim dedi bi gün daha geçti diye sevinelim kalan günleri salla şimdilik düşünme demişti:)

Gördünmü bak demekki doğru olan o kızım

öyle işte canım şu yaz bi geleydi iyiydi

bende istiyorum senin şafağından

Gördünmü bak demekki doğru olan o kızım

evet bebişim.bide kendimi fena pis teselli etmeye çalışıyorum.bak pınar 2 ay geçti salaklaşma kalan günlerde böyle geçer gibi gibi konuşuyorum aynada kendimle kafayı mı yiyom ne:44:

evet bebişim.bide kendimi fena pis teselli etmeye çalışıyorum.bak pınar 2 ay geçti salaklaşma kalan günlerde böyle geçer gibi gibi konuşuyorum aynada kendimle kafayı mı yiyom ne:44:

mrb cnm..91/4 sün sanırım ben 91/3 asker yareniyim buraya ilk geldiğimde 91/2 ler alt devre geldi diye nasıl mutluydular ve ben acaba alt devrem olacak mı diyodum
veeee siz geldiniz

demek istediğim o ki gerçekten umutsuzluğa kapılma geçiyor bi şekilde

mrb canım.ilk günler çok zordu ama şimdi daha hızlı geçiyor gibi tatlım.şubatta geliyormuş alt devreler.herkes öyle diyor canım alt devre gelince daha hızlı geçiyormuş.yada insan kendini teselli ediyor bir adım öndeyim onlardan diye:) ay inşallah bende öyle olurum.askerliğe hiç başlamamışlardan gene iyiyim demi en azından 2 ayı bitirdik

öyle işte canım şu yaz bi geleydi iyiydi

bende istiyorum senin şafağından
Önce bahar gelsin sonra yaz arkasından hemen gelir zaten canım kademe kademe git

Kesinlikle doğruyu yapıosun canım kendini elinden geldiğince telkin et.
Böylelikle askerine de moral verirsin

Az kaldı az kuzum..
Seçtiğim renk kodunu hiçbirşey yazmadan kopyalıyorum canım,
tabi bunu her siteyi açtığımda yapıyorum.Her mesajda da ctrl+v işte o kadar

hımmmmmm deniommmmmmmmm..he ya valla az kaldı sabırsızlık fena valla..

395 olduk bebeğim.13 ay 320den sonra zor mu geçiyorki şekerim.

gözünü korkutmak gibi olması ama ewt malesef biraz zorluo..

tabiki iyiysin benimkinin tek tesellisi askere hala gitmeyen arkadaşları bozulmamış 460 ları var deyip duruyo

alt devrelerin gelmesi çok iyi oluyo sizin alt devrenizin gelmesi benim için daha da büyük mutluluk kaynağı olacak

Önce bahar gelsin sonra yaz arkasından hemen gelir zaten canım kademe kademe git

benimki hep yaz gelse yaz gelse diyo da ordan alışkanlık cnm yaaa

onun için daha hızlı geçecek canlanacak gelibolu sahilleri

valla ben 91/1 yareni olarak sizin gelmenizden çok memnunum siz benim alt devrem değil torunlarımsınız ah o 92/1 ler bi gelse de ben gitsem biletim onlar benimmmmmmm

ayy tatlım benim.sana şuan sarılasım geldi kardeşimsiniz ayyy siz benim.yeminki en içten diyorum:) moral veriyosunuz hep bana.hakkını helal et bebeğim

gelll 200 gellll diye diye teselli edicem o zamanlar gelince mecbur kendimi tatlım.tabi sizde ediceksiniz beni teselli dimi:)

evet canım benimkide öyle diyo sürekli.askere gidiyim günler çabucak geçicek kavuşcaz diyordum bak geçiyor sabır et diyo.o beni teselli ediyor benden çok.sanırım o benden daha olgun be tatlım.o benim babam gibiydi hep korur kollardı.uzaktan bile hissettiriyor bunu.gel alt devre gellllll sizi bekliyorum

Son düzenleme:
hımmmmmm deniommmmmmmmm..he ya valla az kaldı sabırsızlık fena valla..

Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsın
Ah o sabırsızlık yokmuuuu

benimki hep yaz gelse yaz gelse diyo da ordan alışkanlık cnm yaaa

onun için daha hızlı geçecek canlanacak gelibolu sahilleri

Ah geliboludamı benimkide gökçeadada yazın cıvıl cıvıl tabi hep oraları
Allahtan bu yaz orda olmucak benimki

ne güzel cnm bizde öyleyiz o hep dayan geçecek diye teselli ediyo en büyük teselli de geleceğin hayalini kurmak..geçen biz seni istemeye geldiğimizde evde kim olacak diye bi sordu 1 saat muhabbetini yaptık yaa

Oy kuzum ne demekkkkk.Hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz.
Aynı yollardan geçtik sonuçta en iyi biz anlarız

onlarada bilet mi diyolardı

benim de gelecek torunlarım az kaldı

cnm şimdi 92/1ler ustaya geldiklerinde Allahın izniyle benim askerimin askerliği bitmiş olucak o yüzden bizim için o devre bilet oluo..

tabikideeeeeeeeeee edicez kızım yaaaaaaaaaaaa böle böle geçio zaman zatennnnnnnnn

Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsın
Ah o sabırsızlık yokmuuuu

Ah geliboludamı benimkide gökçeadada yazın cıvıl cıvıl tabi hep oraları
Allahtan bu yaz orda olmucak benimki

:)))))))))

valla bakalım yazın neler bekliyo beni :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…