Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet cnm benimki anlatmıştı bana da zamanla tam yerleşecek zihnime unutuyorummm

Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsın
Ah o sabırsızlık yokmuuuu

Ah geliboludamı benimkide gökçeadada yazın cıvıl cıvıl tabi hep oraları
Allahtan bu yaz orda olmucak benimki

yinede her seferinde kopyalıorum ama dimi o kötü..

ahhhhhhhhh benimkide Allahın izniyle yazın yanımda inş..

ne güzel cnm bizde öyleyiz o hep dayan geçecek diye teselli ediyo en büyük teselli de geleceğin hayalini kurmak..geçen biz seni istemeye geldiğimizde evde kim olacak diye bi sordu 1 saat muhabbetini yaptık yaa

hele hayal kurmak yok mu tatlım.off offf.kur kur bitmezki.hayallerimi unutmuyum diye yazmamı istedi.hepsini gerçekleştircem yemin ediyorum sen yaz dedi:) biz düğün tarihimizi belirlemiştik.2013 haziran yada temmuz dedik.ama temmuzda ramazan ayına denk geliyormuş.annemde ağustosta olsun ramazan bitsin rahat olur dedi.ama aşkım razı olmadı:) olmaz haziranda evlenelim hem ramazanda daha iyi olur dedi.bende ne iyi olur dedim:) ne bileyim işte bahanesini bulamadım meselaaa sahur hazırlamak iyi olur dedi gül gül öldüm telefonda:) off tamam işte dayanamam o zamana kadar sensizliğe hemen almam lazım seni dedi kel kedim yaa

Oy kuzum ne demekkkkk.Hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz.
Aynı yollardan geçtik sonuçta en iyi biz anlarız

canımsın ya.dostsunuz işte şekerim görmesemde dokunamasamda dostsunuz

:)))
bizde 2013 mayıs nişan düşündük Allah ın izniyle bakalım düğün ne zaman olur :26:

biz defter tutuyoruz tavsiye ederim çook rahatlatıcı ve çok güzel bi anı kalacak..

neyse ben çıkıyodum yaaa iyi geceler tekrar

bizde 8 ay sonra yapcaz nişanı canım:) bende tutuyorum defter canım.günlük gibi bişey.iyi geceler canım görüşmek üzere

Kızlarr bende çıkıyorum artık,iyi geceler tatlı rüyalarr

busecim tatlım uyku moduna girdim ben iyi geceler canım yarın görüşürüz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…