:)))))))))
valla bakalım yazın neler bekliyo beni :26:
cnm şimdi 92/1ler ustaya geldiklerinde Allahın izniyle benim askerimin askerliği bitmiş olucak o yüzden bizim için o devre bilet oluo..
tabikideeeeeeeeeee edicez kızım yaaaaaaaaaaaa böle böle geçio zaman zatennnnnnnnn
Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsın
Ah o sabırsızlık yokmuuuu
Ah geliboludamı benimkide gökçeadada yazın cıvıl cıvıl tabi hep oraları
Allahtan bu yaz orda olmucak benimki
ne güzel cnm bizde öyleyiz o hep dayan geçecek diye teselli ediyoen büyük teselli de geleceğin hayalini kurmak..geçen biz seni istemeye geldiğimizde evde kim olacak diye bi sordu 1 saat muhabbetini yaptık yaa
Oy kuzum ne demekkkkk.Hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz.
Aynı yollardan geçtik sonuçta en iyi biz anlarız
evet cnm benimki anlatmıştı bana da zamanla tam yerleşecek zihnime unutuyorummm
hele hayal kurmak yok mu tatlım.off offf.kur kur bitmezki.hayallerimi unutmuyum diye yazmamı istedi.hepsini gerçekleştircem yemin ediyorum sen yaz dedi:) biz düğün tarihimizi belirlemiştik.2013 haziran yada temmuz dedik.ama temmuzda ramazan ayına denk geliyormuş.annemde ağustosta olsun ramazan bitsin rahat olur dedi.ama aşkım razı olmadı:) olmaz haziranda evlenelim hem ramazanda daha iyi olur dedi.bende ne iyi olur dedim:) ne bileyim işte bahanesini bulamadım meselaaa sahur hazırlamak iyi olur dedigül gül öldüm telefonda:) off tamam işte dayanamam o zamana kadar sensizliğe hemen almam lazım seni dedi kel kedim yaa
canımsın ya.dostsunuz işte şekerim görmesemde dokunamasamda dostsunuz
hiçbirşey tabiki
neyse kızlarrrr ben çıkıyorum artık hepinize iyi geceler
:)))
bizde 2013 mayıs nişan düşündük Allah ın izniyle bakalım düğün ne zaman olur :26:
biz defter tutuyoruz tavsiye ederim çook rahatlatıcı ve çok güzel bi anı kalacak..
neyse ben çıkıyodum yaaaiyi geceler tekrar
buseeeeeeeeee napıyonnnnnn
tv izliom cnm sen?
bende canım:) kanal d de bi film var.konusunu çözemedim daha.bakarım öyle.sen ne izliyosun
busecim tatlım uyku moduna girdim beniyi geceler canım yarın görüşürüz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?