Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nerde askerlik yapıo cnm? acaba askerlik psikolojisimi ağır geldi? yoksa oranın şartlarmı?

biz daha gitmedik yaa ustaya

şok olunmıcak gibi değillll 1000 lirayı ne kadr az görüyo milet yaa

çok anlayışlısın kuzumm
Öyle canım,ama sanki dalga geçiyor

Of sormaa ne deli ediyor hemde

bu burdada bitmeyecek her celp geldiğinde aynı olcak

aman bitsinde

Öyle böyle derken biticek işte canım

Hiç üstüne gitme canım geçici bir durum bence..
Canı sıkılmıştır birşeylere,bunalmış işte senden çıkarıyor acısını

Çok klişe bişe diyeceğim o asker canım,

ara sıra senın anlayamayacağın türden davranması normal

kendini orda kafese tıkılmış gibi hissediyor.

Birşeye yetmiyor gibi.

Üsütüne gitme

kizlaaaaar ben emine yeni geldim sayfaya bende yakinda esim icin safak saycam:))) subaata asker simdiden bana cok koyuyorrr

nerde askerlik yapıo cnm? acaba askerlik psikolojisimi ağır geldi? yoksa oranın şartlarmı?

ankara merkezde cok iyiydk gtti gdeli 2 gundr bole ne desem yanlıs anlıo i deilm canm sıkılıo dior lafı tersnden anlıo normalde tartssak hmen arardı tkrar smdi aramadı zoruma gtti

Çok klişe bişe diyeceğim o asker canım,

ara sıra senın anlayamayacağın türden davranması normal

kendini orda kafese tıkılmış gibi hissediyor.

Birşeye yetmiyor gibi.

Üsütüne gitme

gtti gdeli bole deildi brden bole olması cok anormal geldi bana aöf sınavm var surekli calıs dio uzerme gelio işe grmeyi dusunuorum gelene kadar sabret ne olur aklm hep snde dio bole de olmas ki ama

kizlaaaaar ben emine yeni geldim sayfaya bende yakinda esim icin safak saycam:))) subaata asker simdiden bana cok koyuyorrr

hoşgeldin cnm..bizimle burada takıl zamanın daha ii geçer..

ankara merkezde cok iyiydk gtti gdeli 2 gundr bole ne desem yanlıs anlıo i deilm canm sıkılıo dior lafı tersnden anlıo normalde tartssak hmen arardı tkrar smdi aramadı zoruma gtti

cnm işte böle bi psikilojileri oluo zeynomunda dediği gibi birşey olursa müdahale edemem gibi..bende işe giremiorum mesela yassakkkkkkkk..sen şimdilik he deyip geç sonra acısını çıkarırsın..

işte ailemde iş ayarlamaya calısıolar iyi yer bana dio ki istesen grmessin km bulmus ki ben kaybedeyim de mi ama uzulmesni de istem,orum ama bzm yuregmzde dayanmıor vallahi 5 ayı btrdik bu 5 ay son dk golunu atıo valahi

insalah gecer yaaa bide onssuz evin hicbiseyin tadii olmiyacak nekadar zor olcakbenim icin,,...buse naslsin cnm?
herkesn gecesi guzel olsun:)

bu askerlerin hepsi aynı galiba yahu

bizimde böyle bir dönemimiz oldu

şimdi biraz iyiyiz çok şükür

.

Merhaba hoşgeldin...son günleri hep bereber geçirin şimdiden allah kavuştursun

sagollllll canimm vala oda calisiyor benim hic tadim yokkk onun gidecegini inanmiyorum saka gibi geliyorrr.......... nekadar zormuss uzulmem uzulmem diyordumm ama koyacagini biiorum arada agliyorum o yokkken uzudugumu gormesin diye

işte ailemde iş ayarlamaya calısıolar iyi yer bana dio ki istesen grmessin km bulmus ki ben kaybedeyim de mi ama uzulmesni de istem,orum ama bzm yuregmzde dayanmıor vallahi 5 ayı btrdik bu 5 ay son dk golunu atıo valahi

cnm inan zamanla dahada yumuşar..banada yasak örneğin..annemler hep iş bakıolar..şimdilerde azcık ikna edebildim belirli yerlere azcık izin aldım..gerçi iş olursa ne dicek bilmiorum.. ama öle böle 12.aydayız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…