nişanlmla uzun zamandr pek iyiydk yaa ama iki gundur cok alngan olmus ne desem yanlıs anlıor anlatamıorum derdimi ustume cok dusuo işe grsen ble aklm snde kalcak diyor korkuorum sana en ufak zarar gelmesnden uzulmenden dio ne oldu anlamadm akşam konustk tartstk en sonunda ne yaparsan yap i deilm ben dayanamıorum kalbm sıkısıo dedi kapattı aramadı tekrar.iki gundr bole yaa hiçbole olmazdı
Öyle canım,ama sanki dalga geçiyor
biz daha gitmedik yaa ustaya
şok olunmıcak gibi değillll1000 lirayı ne kadr az görüyo milet yaa
çok anlayışlısın kuzumm
Of sormaa ne deli ediyor hemde
bu burdada bitmeyecek her celp geldiğinde aynı olcak
aman bitsinde
nişanlmla uzun zamandr pek iyiydk yaa ama iki gundur cok alngan olmus ne desem yanlıs anlıor anlatamıorum derdimi ustume cok dusuo işe grsen ble aklm snde kalcak diyor korkuorum sana en ufak zarar gelmesnden uzulmenden dio ne oldu anlamadm akşam konustk tartstk en sonunda ne yaparsan yap i deilm ben dayanamıorum kalbm sıkısıo dedi kapattı aramadı tekrar.iki gundr bole yaa hiçbole olmazdı
nerde askerlik yapıo cnm? acaba askerlik psikolojisimi ağır geldi? yoksa oranın şartlarmı?
dimişok edici bi konu..
ne ters bi durum hem gelsinler dioz hemde böle şeyler oluo..
hoşgeldin cnm hayrola
Çok klişe bişe diyeceğim o asker canım,
ara sıra senın anlayamayacağın türden davranması normal
kendini orda kafese tıkılmış gibi hissediyor.
Birşeye yetmiyor gibi.
Üsütüne gitme
kizlaaaaar ben emine yeni geldim sayfaya bende yakinda esim icin safak saycam:))) subaata askersimdiden bana cok koyuyorrr
ankara merkezde cok iyiydk gtti gdeli 2 gundr bole ne desem yanlıs anlıo i deilm canm sıkılıo dior lafı tersnden anlıo normalde tartssak hmen arardı tkrar smdi aramadı zoruma gtti
kizlaaaaar ben emine yeni geldim sayfaya bende yakinda esim icin safak saycam:))) subaata askersimdiden bana cok koyuyorrr
hoşgeldin cnm..bizimle burada takıl zamanın daha ii geçer..
cnm işte böle bi psikilojileri oluo zeynomunda dediği gibi birşey olursa müdahale edemem gibi..bende işe giremiorum mesela yassakkkkkkkk..sen şimdilik he deyip geç sonra acısını çıkarırsın..
Aman sorma kuzucum ya dengelerimizi bozdu bu askerlik
hoşgeldin cnm..bizimle burada takıl zamanın daha ii geçer..
cnm işte böle bi psikilojileri oluo zeynomunda dediği gibi birşey olursa müdahale edemem gibi..bende işe giremiorum mesela yassakkkkkkkk..sen şimdilik he deyip geç sonra acısını çıkarırsın..
insalah gecer yaaa bide onssuz evin hicbiseyin tadii olmiyacak nekadar zor olcakbenim icin,,...buse naslsin cnm?
herkesn gecesi guzel olsun:)
ama yinede gelsinler kuzummmm gelsinlerde şu askerlik yükünü alsınlar bizden
ecemciim nasılsınn hangi ildesiin bakim şafaktaa
Merhaba hoşgeldin...son günleri hep bereber geçirinşimdiden allah kavuştursun
işte ailemde iş ayarlamaya calısıolar iyi yer bana dio ki istesen grmessin km bulmus ki ben kaybedeyim de mi ama uzulmesni de istem,orum ama bzm yuregmzde dayanmıor vallahi 5 ayı btrdik bu 5 ay son dk golunu atıo valahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?