bu askerlerin hepsi aynı galiba yahu
bizimde böyle bir dönemimiz oldu
şimdi biraz iyiyiz çok şükür
.
fhoşgeldn cnmm zaman herseyn ilacı allah kavustrsun diyelim smdiden
nişanlmla uzun zamandr pek iyiydk yaa ama iki gundur cok alngan olmus ne desem yanlıs anlıor anlatamıorum derdimi ustume cok dusuo işe grsen ble aklm snde kalcak diyor korkuorum sana en ufak zarar gelmesnden uzulmenden dio ne oldu anlamadm akşam konustk tartstk en sonunda ne yaparsan yap i deilm ben dayanamıorum kalbm sıkısıo dedi kapattı aramadı tekrar.iki gundr bole yaa hiçbole olmazdı
canım bence askerlikte böyle şeylerin olması çok normal sahip çıkamıyolar bişey olsa hemen gelebilcek bi ihtimal yok kendince haklı biraz alttan al bence bu dönemde
hosbulduk cokk sagolun kizlarr :)
aşama kat etmek diye buna denir
senın liste hazırmı ayy ben daha hazırlamadım yaa kimi alacaktım ben parlayan yıldızımı :26:
:)))) subattt gelmesin istiyorum
hoşgeldiiinnnn :)) benim alt devremm :))
insalah gecer yaaa bide onssuz evin hicbiseyin tadii olmiyacak nekadar zor olcakbenim icin,,...buse naslsin cnm?
herkesn gecesi guzel olsun:)
Selaaaam pıtırcıklaaarımmmm
canım bence askerlikte böyle şeylerin olması çok normal sahip çıkamıyolar bişey olsa hemen gelebilcek bi ihtimal yok kendince haklı biraz alttan al bence bu dönemde
ii tatlım..ewt evli olunca biraz daha zor oluo tabi..ama inan cnm bi başladınmı gersi gelio..bak bende 460tan şimdi nerelerdeydim..geçer diyenlere sinir olurdum ama gerçekten geçio..sabır ve zaman en büyük ilaç..
ooooooooooooooooooo kızzzzz nerelerdesi sennnnnnnn bakimmmmmmmm
Selaaaam pıtırcıklaaarımmmm
bana kalsa bişe demicem ama ailem istedi mi grcem bunca yıllık emekleri soz konusu onu goz ardı edemem o da olup olmadık konusunca cıldrdm bi anda
ecooşş kuzuum seni goremedimm ben amaaa haniiiihani gorcektim
hoşgeldin canımm
gelcek canım maleseff kaçışın yok :) ne kadardır evlisiniz??
canım üzülme yaa kimbilir neye bozuldu orda sıkıntılı bi dönemde oda demekki
bizde tartıştık bugün dağıtımda yanıma gelcek gelme dedim olur öyle şeyler sabır dicez napalımm
normalde izin veriyomu çalışmana
hoşgeldin canımm
gelcek canım maleseff kaçışın yok :) ne kadardır evlisiniz??
canım üzülme yaa kimbilir neye bozuldu orda sıkıntılı bi dönemde oda demekki
bizde tartıştık bugün dağıtımda yanıma gelcek gelme dedim olur öyle şeyler sabır dicez napalımm
normalde izin veriyomu çalışmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?