Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bence askerlikte böyle şeylerin olması çok normal sahip çıkamıyolar bişey olsa hemen gelebilcek bi ihtimal yok kendince haklı biraz alttan al bence bu dönemde

canım bence askerlikte böyle şeylerin olması çok normal sahip çıkamıyolar bişey olsa hemen gelebilcek bi ihtimal yok kendince haklı biraz alttan al bence bu dönemde

aşama kat etmek diye buna denir

senın liste hazırmı ayy ben daha hazırlamadım yaa kimi alacaktım ben parlayan yıldızımı :26:

aşama kat etmek diye buna denir

senın liste hazırmı ayy ben daha hazırlamadım yaa kimi alacaktım ben parlayan yıldızımı :26:

hemde ne aşamaaa bi bilsennnn
hazırladım canımm evett parlayanyıldızdı galiba özelden attım yaa onu kopyala direk uğraşma

insalah gecer yaaa bide onssuz evin hicbiseyin tadii olmiyacak nekadar zor olcakbenim icin,,...buse naslsin cnm?
herkesn gecesi guzel olsun:)

ii tatlım..ewt evli olunca biraz daha zor oluo tabi..ama inan cnm bi başladınmı gersi gelio..bak bende 460tan şimdi nerelerdeydim..geçer diyenlere sinir olurdum ama gerçekten geçio..sabır ve zaman en büyük ilaç..

Selaaaam pıtırcıklaaarımmmm

ooooooooooooooooooo kızzzzz nerelerdesin sennnnnnnn bakimmmmmmmm

Son düzenleme:

bana kalsa bişe demicem ama ailem istedi mi grcem bunca yıllık emekleri soz konusu onu goz ardı edemem o da olup olmadık konusunca cıldrdm bi anda

cok haklisin canimm herkes diyor su gibi gecer bende icimden derdim gelde bana sor diyeee ama insaahh bo dua etcemmmm,,hani calissa bilsem belki gecer ama bos durunca gecer mi zaman zor gibii gorukuyor

Selaaaam pıtırcıklaaarımmmm

hoşgeldin canımm

:)))) subattt gelmesin istiyorum

gelcek canım maleseff kaçışın yok :) ne kadardır evlisiniz??

bana kalsa bişe demicem ama ailem istedi mi grcem bunca yıllık emekleri soz konusu onu goz ardı edemem o da olup olmadık konusunca cıldrdm bi anda

canım üzülme yaa kimbilir neye bozuldu orda sıkıntılı bi dönemde oda demekki
bizde tartıştık bugün dağıtımda yanıma gelcek gelme dedim olur öyle şeyler sabır dicez napalımm
normalde izin veriyomu çalışmana

tabii unv bttkten sonra calıstm kendi alıodu cıkısları hatta kendi ble vesile oldu smdi kendisi yok die şddetle karsı

1 yil 2 aylik evliyiz canim geecgn biliyorum ama cok hizli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…