Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aaaaaaaaa ne oluyooo yaaa bi listee yaptım herkesss sayfalarca yazmışşşş

cok haklisin canimm herkes diyor su gibi gecer bende icimden derdim gelde bana sor diyeee ama insaahh bo dua etcemmmm,,hani calissa bilsem belki gecer ama bos durunca gecer mi zaman zor gibii gorukuyor

valla cnm oyalanıcak şeyler bulman lazım..bende evde oturuom pek çalışmama izin vermio askerim..örgüydü,tviydi ve burası bi şekilde zaman geçio..

valla cnm oyalanıcak şeyler bulman lazım..bende evde oturuom pek çalışmama izin vermio askerim..örgüydü,tviydi ve burası bi şekilde zaman geçio..

benimki de izin vermiyorrrr yaaa bende diyorumm sen askerdeyken birazz yardim edeyim diyom omaz diyorrr ama bende snin gibi orgu bisecikler bulcam artik:)

tabii unv bttkten sonra calıstm kendi alıodu cıkısları hatta kendi ble vesile oldu smdi kendisi yok die şddetle karsı

klasik askerlikk psikolojisi işte sende biraz aileni idare et iş bakmasınlar bence o aradada seninkini ikna etmeye çalış çeyiz için falan filan de aileme yük olmak istemiyorum de
1 yil 2 aylik evliyiz canim geecgn biliyorum ama cok hizli geldi

maşalah canım sen yurtdısındamsın :26:

ayy gormedm bebeğiim yaaa beklioruum.kıslaar szleride gormek isterm
benidemi görmedin kızz

sagollllll canimm vala oda calisiyor benim hic tadim yokkk onun gidecegini inanmiyorum saka gibi geliyorrr.......... nekadar zormuss uzulmem uzulmem diyordumm ama koyacagini biiorum arada agliyorum o yokkken uzudugumu gormesin diye
üzülme demek hep bo laf oluyor

yaşadık biliyoruz

sana sadece sabır diliyorum umarım sizin için zaman sıu gibi akıp gider

Selaaaam pıtırcıklaaarımmmm

selamm hoşgeldinn

hemde ne aşamaaa bi bilsennnn
hazırladım canımm evett parlayanyıldızdı galiba özelden attım yaa onu kopyala direk uğraşma

hmm yok listeyide hazırlıcam ya onla uğraştım

ecemmimiii görcezzzzzzzzzzzzzzzz yineeee başkaa fotooo ekleee ecemm duyuyonuu

canim ben yurtdisinda dogma buyume ama suan konyadayim esimle birlikte 2senedir burdayimmm :) aistim artik buraya

üzülme demek hep bo laf oluyor

yaşadık biliyoruz

sana sadece sabır diliyorum umarım sizin için zaman sıu gibi akıp gider

selamm hoşgeldinn

hmm yok listeyide hazırlıcam ya onla uğraştım

EVET sabir arkadasimm tum asker bekleyen aileler ve sevdikerine bol sabir diliyorum allahim yardimcimiz olsun(AMIN)

Kuzum duymamıştım aynısını yükledim ya

Canım benim çok teşekkür ederim

Kızımmm senmiydin o geçende kaşım yok diye ağlayannn,maaşalahh kaşş benden fazla

vayyyyy güzelliğee bakk hatun taşşş yaaaa

azcıkk sulansammmm abimizz kızmazz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…