cok haklisin canimm herkes diyor su gibi gecer bende icimden derdim gelde bana sor diyeee ama insaahh bo dua etcemmmm,,hani calissa bilsem belki gecer ama bos durunca gecer mi zaman zor gibii gorukuyor
valla cnm oyalanıcak şeyler bulman lazım..bende evde oturuom pek çalışmama izin vermio askerim..örgüydü,tviydi ve burası bi şekilde zaman geçio..
tabii unv bttkten sonra calıstm kendi alıodu cıkısları hatta kendi ble vesile oldu smdi kendisi yok die şddetle karsı
1 yil 2 aylik evliyiz canim geecgn biliyorum ama cok hizli geldi
benidemi görmedin kızzayy gormedm bebeğiim yaaa beklioruum.kıslaar szleride gormek isterm
üzülme demek hep bo laf oluyor
sagollllll canimm vala oda calisiyor benim hic tadim yokkk onun gidecegini inanmiyorum saka gibi geliyorrr.......... nekadar zormuss uzulmem uzulmem diyordumm ama koyacagini biiorum arada agliyorum o yokkken uzudugumu gormesin diye
Selaaaam pıtırcıklaaarımmmm
hemde ne aşamaaa bi bilsennnn
hazırladım canımm evett parlayanyıldızdı galiba özelden attım yaa onu kopyala direk uğraşma
koyy bi daha bakacam doyamadım
ayy gormedm bebeğiim yaaa beklioruum.kıslaar szleride gormek isterm
Aaaaaaaaa ne oluyooo yaaa bi listee yaptım herkesss sayfalarca yazmışşşş
klasik askerlikk psikolojisi işte sende biraz aileni idare et iş bakmasınlar benceo aradada seninkini ikna etmeye çalış çeyiz için falan filan de aileme yük olmak istemiyorum de
maşalah canımsen yurtdısındamsın :26:
benidemi görmedin kızz
çok yavaşssın çoook
Kuzum duymamıştım aynısını yükledim yaecemmimiii görcezzzzzzzzzzzzzzzz yineeee başkaa fotooo ekleee ecemm duyuyonuu
ayy masallaah fıstıgm cokk duruu bi guzelliğin var
üzülme demek hep bo laf oluyor
yaşadık biliyoruz
sana sadece sabır diliyorum umarım sizin için zaman sıu gibi akıp gider
selamm hoşgeldinn
hmm yok listeyide hazırlıcam ya onla uğraştım
benimki de izin vermiyorrrr yaaa bende diyorumm sen askerdeyken birazz yardim edeyim diyom omaz diyorrr ama bende snin gibi orgu bisecikler bulcam artik:)
Koydum şekerlerrrr
Kuzum duymamıştım aynısını yükledim ya
Canım benim çok teşekkür ederim
yap yap geçio güzel zaman..
Oooooo maşallahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?