Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız ben buraya bi sn bile koysam dayananamam benim askerime derim oda köpürür..

Hee odaaa varr

neyseeee kızlarr ben sizee anlatımmm çok hoşş bi hatunn görmeden canlandırınnnnn elmaa yanaklı kiraz dudaklı bademm gözlüüü

Kim kız o çatlarım ben şimdi hangi film adı neeeee

hiiçç aklımdaaa değil kimdi neydii ama bigun resmine yada filmine felan raslarsam adını alacam filmi bile unuttum bi korku filmi idi ama konusunuda unuttum

bi uzun sac olsaa aynı vala tom cruise un hatunu buyoluorm msnmi sana cnm kızlar msn de szlerlede goruseblrz

ceydooş sende koycaktiin hanii busee senle de yuzyuze tanısamadk gecenlrde koymustm ben foto

hangisini koysam die düşünip durimm
canim ben yurtdisinda dogma buyume ama suan konyadayim esimle birlikte 2senedir burdayimmm :) aistim artik buraya

hmm bizim pınarda konyadannn :)))
kızım biz senın gibi bi rakam düşmüyozz haaa

Bide plaka yazıyoz oraya deli etme adamo seninki 5 dkklık iş bide ben hangi şehir die uğraşıyom

hıhhhhh h

kizar ben yatar benim icinnn biraz gec oldu sabah erken kalkcamm esime kahvti hazirlyp isee yolcu edcmm ...
size iyi konusmalarrr ......yarin burdayim insalllah .herkese allaha emanet olsunnnnnnnnnn optummm :)

iyi geceler canımm

ya sen bana bi takışmadan dursana be yaaa poofff

Aa bu hatunu beğenirim ben Teşekkür ederim buna benzettiysen

Aman sende yaa Tamam ama unutmak yok canımmm

ayy bakk filmi az çok hatırlıyorum da filmin adını hatırlayamıyorum bi kız küçükken bi salgın sırasında bir bolge karantinaya alınıyo bu kızın anneside bu kızı o bolgeden kurtarmaya çalışıyor o ara kızın gözüne b işe isabet ediyo gözü çıkıyo bu ara kadın kızı en son giden uçaktaki askerlere teslim ediyor.neyse seneler geçiyor bu bölgeye hiç uğranmıyor felan bu kızda büyümüş oluyor ama asker olmuş bu bolgeyi incelemek için geri eliyo felan

Hmm böyle bir film hatırlamıyorum valla kuzum güzelmiydi bari hatun
vala benzettm bana cansu dere cakması diolarEki Görüntüle 333467

Ay evet canım ya sen çok benziyorsun cansuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…