Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İsmim Elif
21 yasındayım Tekirdağlıyım Nişanlıyım Nişanlım Antalya Merkezde Asker 7 gün sonra dağıtıma Geliyor

memnun oldum bende büşra topiğin muhtarıyım 21 yaşımda genç güzel alımlı ve bakımlıyım.. Askerim 1.buçuk ay önce geldi Elazığda askerlik yaptı Oğlak burcuyummm KK yı çok seviyorum neden ki sizin yüzünüzden hep sizin yüzünüzdennn

Ya ben matematikle cebelleşirken sizin burada sohbet etmeniz hiç etik değil

Muhataraaa bakk hizayaaa gell muhatrrrrr deee bakemmm bizim yeniii sayfamızzz nedennn halaa yokkk

Sizinki bitmiş ne güzel biz daha yolun başındayız..

İsmim Elif
21 yasındayım Tekirdağlıyım Nişanlıyım Nişanlım Antalya Merkezde Asker 7 gün sonra dağıtıma Geliyor

Memnun oldum bende ecem,21 yaşındayım,erkek arkadaşım çanakkalede şafak 61 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tövbeee komik oldu böyle ya

Ee iyi ozaman ne sorun ediyosun kızım rahat ol güveniyosun madem.
Sevgilini rahat bırak dönerse senindir dönmesse hiç senin olmamıştır gibi bir geyik vardı şimdi tam çıkaramadım ıyyy neyse yazmadım say büşüm

Ya ben matematikle cebelleşirken sizin burada sohbet etmeniz hiç etik değil

Kıyamamm zeynom hadi herkes çıksın o halde

Muhataraaa bakk hizayaaa gell muhatrrrrr deee bakemmm bizim yeniii sayfamızzz nedennn halaa yokkk
kızımm sus ben açıcam yenisini şimdi adamı deli etme zaten açmıyorum be açmıyorumm ne haliniz varsa görün
Sizinki bitmiş ne güzel biz daha yolun başındayız..

bizde yolun başıydık 460lardan geldik buralara zman emin ol çabucak geçip gidiyor bak beni gör sizin askerliğiniz biter siz evlenirsiniz biz mustafayla hala nişan provasında oluruz

kuzuuuummm o bana sankim birazcık kızmıştı gönül almak amacıyla yazdımm sizi aldım zaten cvpla bölümüne sizden ona iletim yaptın çaktın mı :26:

Kuzucukkkk sanaaa kızmadığımıı zatennn söyledimm sanaa kızılırmıı beeee şeker abidesiii

dönerse senin lahmacunsa benim ıyyyy iğrenç biliyorummmmmmm

Çıkın işte bananee banane

Boşver Matematiğiii Gel Bize Katıl Zeynoo

off demee elifim deme kpss var

2013 Nisan ayında gelecek birkaç ay sonra kısmetse düğün.. sizin nişan ne zaman

Kuzucukkkk sanaaa kızmadığımıı zatennn söyledimm sanaa kızılırmıı beeee şeker abidesiii

sus kzımmm ecemle arayı toparlamaya çalışıyorummmmm hemm kaç sayfa önce yazıldı o nerden çıkardın o kirleri yaa

Aradım sesini duydum konuştum senle sıkıtı yokmuşşş :102::102::102::102::102::102:

off demee elifim deme kpss var [/QUOTE]

Tamam Git Çalış O Zamann İzin Veriyoruz Dermişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…