İsmim Elif
21 yasındayım Tekirdağlıyım Nişanlıyım Nişanlım Antalya Merkezde Asker 7 gün sonra dağıtıma Geliyor
Muhataraaa bakk hizayaaa gell muhatrrrrr deee bakemmm bizim yeniii sayfamızzz nedennn halaa yokkkmemnun oldum bende büşra topiğin muhtarıyım 21 yaşımda genç güzel alımlı ve bakımlıyım.. Askerim 1.buçuk ay önce geldi Elazığda askerlik yaptı Oğlak burcuyummm KK yı çok seviyorum neden ki sizin yüzünüzden hep sizin yüzünüzdennn
memnun oldum bende büşra topiğin muhtarıyım 21 yaşımda genç güzel alımlı ve bakımlıyım.. Askerim 1.buçuk ay önce geldi Elazığda askerlik yaptı Oğlak burcuyummm KK yı çok seviyorum neden ki sizin yüzünüzden hep sizin yüzünüzdennn
Ya ben matematikle cebelleşirken sizin burada sohbet etmeniz hiç etik değil
geldimmm geldiiiimmmmmm
Zeeeepppppp geldim sana geldimmmmm
ZEEEEEEEEPPPPPPpp
İsmim Elif
21 yasındayım Tekirdağlıyım Nişanlıyım Nişanlım Antalya Merkezde Asker 7 gün sonra dağıtıma Geliyor
Ee iyi ozaman ne sorun ediyosun kızım rahat ol güveniyosun madem.hahahha kuzumm aç sor demekle olmuyor yapacak insan her türlü yapar kuzumm ben güveniyorum o beni aramadan işten çıktım diyene kadar aramam.. O çıktığında arar bana söyler zaten çıktım eve gidiyorum diye o arada msjlaşırız iş yerinde
Güvennnnn loidingg..... Tamamlandııııı
kızımm sus ben açıcam yenisini şimdi adamı deli etmeMuhataraaa bakk hizayaaa gell muhatrrrrr deee bakemmm bizim yeniii sayfamızzz nedennn halaa yokkk
Sizinki bitmiş ne güzel biz daha yolun başındayız..
kuzuuuummm o bana sankim birazcık kızmıştı gönül almak amacıyla yazdımm sizi aldım zaten cvpla bölümüne sizden ona iletim yaptın çaktın mı:26:
Ee iyi ozaman ne sorun ediyosun kızım rahat ol güveniyosun madem.
Sevgilini rahat bırak dönerse senindir dönmesse hiç senin olmamıştır gibi bir geyik vardı şimdi tam çıkaramadım ıyyy neyse yazmadım say büşüm
Memnun oldum bende ecem,21 yaşındayım,erkek arkadaşım çanakkalede şafak 61 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tövbeee komik oldu böyle ya
Ee iyi ozaman ne sorun ediyosun kızım rahat ol güveniyosun madem.
Sevgilini rahat bırak dönerse senindir dönmesse hiç senin olmamıştır gibi bir geyik vardı şimdi tam çıkaramadım ıyyy neyse yazmadım say büşüm
Kıyamamm zeynom hadi herkes çıksın o halde
Boşver Matematiğiii Gel Bize Katıl Zeynoo
kızımm sus ben açıcam yenisini şimdi adamı deli etmezaten açmıyorum be açmıyorumm ne haliniz varsa görün
bizde yolun başıydık 460lardan geldik buralara zman emin ol çabucak geçip gidiyor bak beni gör sizin askerliğiniz biter siz evlenirsiniz biz mustafayla hala nişan provasında oluruz
şimdi bize mi kızıyosun o kadar seslendik sana
Kuzucukkkk sanaaa kızmadığımıı zatennn söyledimm sanaa kızılırmıı beeee şeker abidesiii
Ayyyy büşşş bu benimkindende kötü oldu bedönerse senin lahmacunsa benimıyyyy iğrenç biliyorummmmmmm
Çıkın işte bananee banane
off demee elifim deme kpss var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?