yok saydam olsunn yawrum ama küçük oldu sanki yaaa :18::18:
2 ocak 2012 silüs alma tarihi 5inde teslim oldu, şafak söyle'ye göre "431" ama 24 gün askerlik yaptıgına göre "436" olması gerekmiyormu ?
ççoookkk alınganım bugün çooookkk
Hee şimdi oldu daha iyiyim kuzummm geçti sayılırrr :2::2::2: burnum tahriş oldu silmekten hala sesimdüzelmedi
yokyok la böyle güzel aaaaaaaaaaaaa
resmin boyutları kk ya uyjmlu olması için 100 pbx olmalı elimde olan bişe deil yani
Senın resmin uzun dardı küçültünce uzun ve dar oldu hali ile
ben kaçar mat çözmeye gider
canım her ay aynı çekmediği için arada bi kaç gün oynuyo doğrusu 431 kusura bakma geç yazdım beniimkiyle konuşuyodum
senin alınganlığını yirim
zaten belliydiii senin sesinden hasta olcagın yawrumm dikkat et kendineee iyi olduguna sevindimmbanada geçsin öpem
eeeeee 100.000yaptık bu topici hala bu topic açık yahu unuttularmı bizi
Kesinlikle unuttular bizi bu kadar hızlı ilerliyeceğimizi düşünmediler
KZILAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMLAR EVE GİDİNCE DEVAM EDERİZz ÖPTÜMSİZİ
Anladım Canım Bende Benimkiyle Konusuyordum :) yedi gün sonra dağıtıma geliyor son günler hiç gecmiyorrr
evet kızım sen demiştin sen bu işi biliyosunnn muaahhhhyi beni yeeeee :125::125::125: çikolata olmasamda sütlü çikolata olabülürümmmm
eeeeee 100.000yaptık bu topici hala bu topic açık yahu unuttularmı bizi
Kesinlikle unuttular bizi bu kadar hızlı ilerliyeceğimizi düşünmediler
KZILAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMLAR EVE GİDİNCE DEVAM EDERİZz ÖPTÜMSİZİ
kizlar ben geldimmmmmmmm :) nasılızzz kızlarrr bakem</3
ceyda benimkide 3ünde gelecek ama seninkinin acemiliği 3 ay herhalde nerede askerlik yapıyor ?
hoşgeldinn canımm :)) iyiyimm ben sen nasılsın mesaj güzeli
evet canım benimki 75 gün acemilik yapıyor şu an erzincanda, usta birliğimiz bitlis/tatvan
iyimm canım wallla manyagn bırı yorm yapmıs sapık konusuyordu suphelendım erkek tı galıbaaaa manyak mı neeesınır oldum ya
vibratörllerle falan geziyomuş onumu diyosun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?