Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

2 ocak 2012 silüs alma tarihi 5inde teslim oldu, şafak söyle'ye göre "431" ama 24 gün askerlik yaptıgına göre "436" olması gerekmiyormu ?

canım her ay aynı çekmediği için arada bi kaç gün oynuyo doğrusu 431 kusura bakma geç yazdım beniimkiyle konuşuyodum

ççoookkk alınganım bugün çooookkk

Hee şimdi oldu daha iyiyim kuzummm geçti sayılırrr :2::2::2: burnum tahriş oldu silmekten hala sesimdüzelmedi

yokyok la böyle güzel aaaaaaaaaaaaa

senin alınganlığını yirim
zaten belliydiii senin sesinden hasta olcagın yawrumm dikkat et kendineee iyi olduguna sevindimm banada geçsin öpem

ilki daha güzell bebekomm evett

resmin boyutları kk ya uyjmlu olması için 100 pbx olmalı elimde olan bişe deil yani

Senın resmin uzun dardı küçültünce uzun ve dar oldu hali ile

haa anladım yaaa neyse bununla bikaç gün idare edem sonra yeni resim bulup değiştirik oke

ben kaçar mat çözmeye gider

kolay gelsin kuzumaaa

senin alınganlığını yirim
zaten belliydiii senin sesinden hasta olcagın yawrumm dikkat et kendineee iyi olduguna sevindimm banada geçsin öpem

evet kızım sen demiştin sen bu işi biliyosunnn muaahhhh yi beni yeeeee :125::125::125: çikolata olmasamda sütlü çikolata olabülürümmmm

eeeeee 100.000yaptık bu topici hala bu topic açık yahu unuttularmı bizi

Kesinlikle unuttular bizi bu kadar hızlı ilerliyeceğimizi düşünmediler

KZILAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMLAR EVE GİDİNCE DEVAM EDERİZz ÖPTÜMSİZİ

Anladım Canım Bende Benimkiyle Konusuyordum :) yedi gün sonra dağıtıma geliyor son günler hiç gecmiyorrr

ay bi daha konuştukk benimkiside 6sında çıkıyo dağıtımaa
evet kızım sen demiştin sen bu işi biliyosunnn muaahhhh yi beni yeeeee :125::125::125: çikolata olmasamda sütlü çikolata olabülürümmmm

yirim seni datlımmmm sütlü çiklotaaammm

eeeeee 100.000yaptık bu topici hala bu topic açık yahu unuttularmı bizi

evet busemm yaa unuttular biziiiii
Kesinlikle unuttular bizi bu kadar hızlı ilerliyeceğimizi düşünmediler

KZILAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMLAR EVE GİDİNCE DEVAM EDERİZz ÖPTÜMSİZİ

görüşürüz bebeğim öpüldüüüüünnnn

ceyda benimkide 3ünde gelecek ama seninkinin acemiliği 3 ay herhalde nerede askerlik yapıyor ?

kizlar ben geldimmmmmmmm :) nasılızzz kızlarrr bakem</3

hoşgeldinn canımm :)) iyiyimm ben sen nasılsın mesaj güzeli

ceyda benimkide 3ünde gelecek ama seninkinin acemiliği 3 ay herhalde nerede askerlik yapıyor ?

evet canım benimki 75 gün acemilik yapıyor şu an erzincanda, usta birliğimiz bitlis/tatvan

Son düzenleme:

hoşgeldinn canımm :)) iyiyimm ben sen nasılsın mesaj güzeli

evet canım benimki 75 gün acemilik yapıyor şu an erzincanda, usta birliğimiz bitlis/tatvan

iyimm canım wallla manyagn bırı yorm yapmıs sapık konusuyordu suphelendım erkek tı galıbaaaa manyak mı neee sınır oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…