Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

büşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nasııııı altta havalarrrrr gızzzzzzzzzzz

ahahah hepimiz kader arkadaşıyız
Abuu bu günler geçmiyo 50 leri hiç düşünemiyorum. Bide benim askerim izne gelmedi.14 ay yapıp gelcek
o günlerde geliyor elinde sonunda gelceksin görceksinnnn
Bide şu varki benim şafaksayacım 130 olmasına ragmen hala karanlık diyo ya Bunalımdayım

senin durum biraz karışık demekki

battaniyeye devam kuzummmmmmmmmm ne zamana biticek valla bilemiorum..
Zor iş ya ben bir kez atkı örmüştüm benimkine 2 haftadan fazla sürmüştü herhalde
Battaniye yapmaya kalksam 6 ayda falan biter herhalde Kendinemi yapıyorsun kuzum ?

ahahah hepimiz kader arkadaşıyız

o günlerde geliyor elinde sonunda gelceksin görceksinnnn

senin durum biraz karışık demekki

Üleee tabi

Teşekkür ederim iyiyim Busecim sen nasılsın?

Evet 130 karanlık degil sayaç bana yalan söylüyo :))

ii tatlım şafak eritmeceye devammmmm 130a karanlıkmı diooooo acaba 400e ne der kör kuyuda flnmı benim şafakta 115..sen 91/1 tertipmisin

ii tatlım şafak eritmeceye devammmmm 130a karanlıkmı diooooo acaba 400e ne der kör kuyuda flnmı benim şafakta 115..sen 91/1 tertipmisin

Aynen ya karanlık diyo Ohh seninde çok az kalmış maşallah. Valla hangi tertip bilmiyorum desem bizimki biraz dengesiz olduda

Son düzenleme:
Zor iş ya ben bir kez atkı örmüştüm benimkine 2 haftadan fazla sürmüştü herhalde
Battaniye yapmaya kalksam 6 ayda falan biter herhalde Kendinemi yapıyorsun kuzum ?

Üleee tabi
ay bende atkı ördüm ama uzun sürdü valla işte o yüzden bunu düşünemiorum

valla ördükten sonra karar vericem ya çeyize gidicek yada dayanamayıp kullanıcam

ama aşkımla kış günleri için tv karşısında fena olmaz hani

hoş geldinnnnnnnn

iyi valla aranıza katılmaya çalışyıroeum ama okadar hızlı değilim bak elim ayağım karışıyor yazamıyorum

kızzzzz bu topic neler gördü beeeeee hele sen nası yetişemionnnnnnnn

hoşbulduk kuzum napıyım öle oyalanmaya çalışıom işte..sen napıon?

Olsun vakit bol nasılsın hele çeyize gidecekse
Bencede hiç fena olmaz tatlım sen onu direk çeyize at kaldır saklaaa kullanamazsın ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…