Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy evett 4 haftacıkk kaldıı sonraa 1 yıll bitiyoo ohh ohhhh

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr

oh ya ne güzel, benimde 14 gün sonraa şafağım 299 oluyor inşaallah

200'lere gelebildiğime hala inanamıyorum hala 430'lerde gibi hissediyorum kendimi

Busecim hoşbulduk, sende hoşgeldin nbr nasılsın?

bu arada buse seninde plakalara çok az kalmış maşaallah tütütütüüüüü en tükürüklüsünden

.

hoşbulduk cnm saolasın..darısı başına inş. ama bende senin gibi o 14 günü bekliorum ikili rakamlar için

iyim canimm wallaaaaa ugrasiyoruz ev is yemek derken gun gecip gidiyorr insalah benimki gidince boyle gecer:) sen nasilsn

ii cnm nası olsun bende zaman geçirmeye çalışıorum işte öle..inş geçer cnm..oyalanıcak şey bulmak şart

Askerlik fenaaa yordu bizi anlaşılann saçbaş bi milyon geziyoz

Topluluk kurak

ayyy bizimkiler de bizi hep bakımlı görüo kimbilir ne düşünüolar bizi 7/24 öle zannediolardır

oyyy azz kalmış artık kzum ya geçiyo işteböyle zamann nasıl geçicek nasıl geçicek derken anlamıyoruz ble nasıl geçtiğini

Allah iyiliğini versin emi bende daha fena bişey oldu sandım..

hehe bilgisayar başında durmaktan mı oldu yoksa pasaklılık

Yasemin, canım ne oldu?:26:

.

yooo kime süslenimmm yaniiii

pasakllılık derken kişisel temizlik full dee hani o şey vardır saçını güzel güzel toplarsın kıyafetine özen gösteririsin yok anam pijamalarım kafamın üstünde toplamaya çalıştığım ama ordan burdan fırlayan saçlarım felan işte

kim bilim adamlar böyle görse şok geçirirler,askerlikten geride gelmezler

Son düzenleme:

bncede sart yoksa zamn gecmiyor..

he ya askeriyenin kapısını yumruklayıp geri alın bizi derlermiş

güzelim bende bişey oldu sandım ya huuu

bir hafta sonra boyarsın boşver

bozma moralini böyle şeylere

.

hmm olsun kuzum yaa

Boyanırrr merakk etmee hastalığında geçer.

Boyalar engelmiydi yaa,bi kına biliyodum ben engel su geçirmeyen tabaka oluşturan ama :26:

heee anladım canım ya o bende de var

uyumulumuyum değilmiyim hiç umrumda değil

zıt renkleri giyiyorum falan

emrem olsa asla öyle yapmam

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…