heytttttttttttttttt yavrularrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldukkk
hosgeLddddddddin buse :)))))))))
ayyy evett 4 haftacıkk kaldıı sonraa 1 yıll bitiyoo ohh ohhhh
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr
noldu kız senin moralin bozuldu
hoşbulduk cnm nasısın
valla ne kadar pasaklılaştığımızdan bahsediyorduk canımhoşbuldum efendimmmm, muhabbetler maşaAllah ne güzel geçmişi okuyabilmek pek mümkün olmuyor
.
bnde aynı işte cnmm yaa morelim bozulduu az öncee
oh ya ne güzel, benimde 14 gün sonraa şafağım 299 oluyor inşaallah
200'lere gelebildiğime hala inanamıyorumhala 430'lerde gibi hissediyorum kendimi
Busecim hoşbulduk, sende hoşgeldin nbr nasılsın?
bu arada buse seninde plakalara çok az kalmış maşaallahtütütütüüüüü en tükürüklüsünden
.
ayyyyyo pasaklı durumu hiç sorma yaaaaaaaa saçımı toplamaya üşeniorum valla bazennnnnnn:26::26::26:
:
valla ne kadar pasaklılaştığımızdan bahsediyorduk canım
Ne oldu kuzum :26::26:
iyim canimm wallaaaaa ugrasiyoruz ev is yemek derken gun gecip gidiyorr insalah benimki gidince boyle gecer:) sen nasilsn
Askerlik fenaaa yordu bizi anlaşılann saçbaş bi milyon geziyoz
Topluluk kurak
noldu kız senin moralin bozuldu
Ne oldu kuzum :26::26:
oh ya ne güzel, benimde 14 gün sonraa şafağım 299 oluyor inşaallah
200'lere gelebildiğime hala inanamıyorumhala 430'lerde gibi hissediyorum kendimi
Busecim hoşbulduk, sende hoşgeldin nbr nasılsın?
bu arada buse seninde plakalara çok az kalmış maşaallahtütütütüüüüü en tükürüklüsünden
.
ayy saçımı boyicaktımm yengem boyuyo saçımı herşeyimi hazırladım tam ona gidiyodumm son bi evden çıkmadan tuvalete giriyim dedim bi baktım hastalanmışım kaldı öyle boyayamadım ona morelim bozuldu
hehe bilgisayar başında durmaktan mı oldu yoksa pasaklılık
Yasemin, canım ne oldu?:26:
.
ii cnm nası olsun bende zaman geçirmeye çalışıorum işte öle..inş geçer cnm..oyalanıcak şey bulmak şart
ayyy bizimkiler de bizi hep bakımlı görüo kimbilir ne düşünüolar bizi 7/24 öle zannediolardır
hoşbulduk cnm saolasın..darısı başına inş. ama bende senin gibi o 14 günü bekliorum ikili rakamlar için
ii cnm nası olsun bende zaman geçirmeye çalışıorum işte öle..inş geçer cnm..oyalanıcak şey bulmak şart
ayyy bizimkiler de bizi hep bakımlı görüo kimbilir ne düşünüolar bizi 7/24 öle zannediolardır
Allah iyiliğini versin emi bende daha fena bişey oldu sandım..
yooo kime süslenimmm yaniiii
pasakllılık derken kişisel temizlik full dee hani o şey vardır saçını güzel güzel toplarsın kıyafetine özen gösteririsin yok anam pijamalarım kafamın üstünde toplamaya çalıştığım ama ordan burdan fırlayan saçlarım felan işte
kim bilim adamlar böyle görse şok geçirirler,askerlikten geride gelmezler
ayy saçımı boyicaktımm yengem boyuyo saçımı herşeyimi hazırladım tam ona gidiyodumm son bi evden çıkmadan tuvalete giriyim dedim bi baktım hastalanmışım kaldı öyle boyayamadım ona morelim bozuldu
yooo kime süslenimmm yaniiii
pasakllılık derken kişisel temizlik full dee hani o şey vardır saçını güzel güzel toplarsın kıyafetine özen gösteririsin yok anam pijamalarım kafamın üstünde toplamaya çalıştığım ama ordan burdan fırlayan saçlarım felan işte
kim bilim adamlar böyle görse şok geçirirler,askerlikten geride gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?