en azz 15 günn sonra boyayabilirim adet dönemi bttikten sonra bi 4 5 gün beklemek gerekiyomuş adet dönmnde tutmazmış cnmmmgüzelim bende bişey oldu sandım ya huuu
bir hafta sonra boyarsın boşver
bozma moralini böyle şeylere
.
hmm olsun kuzum yaa
Boyanırrr merakk etmee hastalığında geçer.
Boyalar engelmiydi yaa,bi kına biliyodum ben engel su geçirmeyen tabaka oluşturan ama :26:
he ya askeriyenin kapısını yumruklayıp geri alın bizi derlermiş
amin inşaallah,
benim 200lülere geçişimle senin iki basamaklılara geçişinin kutlamasını aynı anda yaparız o zaman
.
bncede sart yoksa zamn gecmiyor..
fenaa bişeyytabiipsikolojim bzuldu bn kndimi hazırlamıştım boyamayaa
heee anladım canım ya o bende de var
uyumulumuyum değilmiyim hiç umrumda değil
zıt renkleri giyiyorum falan
emrem olsa asla öyle yapmam
.
en azz 15 günn sonra boyayabilirim adet dönemi bttikten sonra bi 4 5 gün beklemek gerekiyomuş adet dönmnde tutmazmış cnmmm
evt cnm kına dışı herşeyy geçirmiyo abdest kına bile abdestsizz yakmak iyi değilmişş bn hep abdest alır öyle yakardımm
Böyle bi atraksiyon beklerim tabiii
adamalar ne kadar doğal yaa kaşsa kaş bıyıksa bıyık sağnık saçsa dağınık saç doğallıksa doğallık her hallerini biliyoruz
ama biz onların yanına giderken kokuların en güzelini makyajların en yakışanını kıyafetlerin en cix ini giyip gidiyoruz
herifler olmasa bakımda yok kime bakım kime süslenmee salaaVirüs
Boyalar saçın üstüne tabaka oluşturmuyor aksıne saçın içine doğal yapsına işliyor o yüzden kınadan farklılar ama en mantıklısı abdestli iken boyamak :128:
ne renk yapcaktınn bakemmm :26:
bendee boyardım her rengide denedim en son sarıda idim ama artık saçım iflas etti kendi haline bıraktım
wallaa canim ben kendi annemle ati ustuu oturuyoruz yani yine annemin yaninda olcamkutlayalım cnm..bizim zeynoylada kutlamamız vardı amao erken atladı 100lere:118::118::118:
peki senin akrraban fln varmı yakınında?yanında birikalıcakmı?
ohhhhhhhhhhhh ne raahatlar yaaaaaaaaaaa
ayy durr beklee az gösteriyimmm
bakkk kuzumm bu çok hoşuma gtti yaaa sarıı tonları istiyodum aslında bnde bugnn gttim almaya bundan vezgeçemedimm
Eki Görüntüle 334131
bi hu diyip kaçıyım dedimhuuuuuuuuuuuuuu
ayy işteee buu buuu bende bu tonlarr istiyorummm ama kutudaki gibi tutmayacak soyleyeyim
saçının altı ne renk yanı şuan ne renk boyamı kendi renginmi :26:
Böyle bi atraksiyon beklerim tabiii
adamalar ne kadar doğal yaa kaşsa kaş bıyıksa bıyık sağnık saçsa dağınık saç doğallıksa doğallık her hallerini biliyoruz
ama biz onların yanına giderken kokuların en güzelini makyajların en yakışanını kıyafetlerin en cix ini giyip gidiyoruz
ay bende bi boya vursam saçıma aşkım benii farklıı görseeee
wallaa canim ben kendi annemle ati ustuu oturuyoruz yani yine annemin yaninda olcam
Bendee rahatlık istiyorum ağdadan epilasyondan bıktım
bende insanım bende kılsız görmek istiyorum ben yapıyorsam oda ağda yapacak
O yapmıyorsa bende yapamayacam maymun gibi olcam....
beyin errorr
bi hu diyip kaçıyım dedimhuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?