Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güzelim bende bişey oldu sandım ya huuu

bir hafta sonra boyarsın boşver

bozma moralini böyle şeylere

.
en azz 15 günn sonra boyayabilirim adet dönemi bttikten sonra bi 4 5 gün beklemek gerekiyomuş adet dönmnde tutmazmış cnmmm
hmm olsun kuzum yaa

Boyanırrr merakk etmee hastalığında geçer.

Boyalar engelmiydi yaa,bi kına biliyodum ben engel su geçirmeyen tabaka oluşturan ama :26:

evt cnm kına dışı herşeyy geçirmiyo abdest kına bile abdestsizz yakmak iyi değilmişş bn hep abdest alır öyle yakardımm

Son düzenleme:
he ya askeriyenin kapısını yumruklayıp geri alın bizi derlermiş

Böyle bi atraksiyon beklerim tabiii

adamalar ne kadar doğal yaa kaşsa kaş bıyıksa bıyık sağnık saçsa dağınık saç doğallıksa doğallık her hallerini biliyoruz

ama biz onların yanına giderken kokuların en güzelini makyajların en yakışanını kıyafetlerin en cix ini giyip gidiyoruz

Son düzenleme:
amin inşaallah,

benim 200lülere geçişimle senin iki basamaklılara geçişinin kutlamasını aynı anda yaparız o zaman

.

kutlayalım cnm..bizim zeynoylada kutlamamız vardı amao erken atladı 100lere:118::118::118:

bncede sart yoksa zamn gecmiyor..

peki senin akrraban fln varmı yakınında?yanında birikalıcakmı?

fenaa bişeyytabii psikolojim bzuldu bn kndimi hazırlamıştım boyamayaa

heee anladım canım ya o bende de var

uyumulumuyum değilmiyim hiç umrumda değil

zıt renkleri giyiyorum falan

emrem olsa asla öyle yapmam

.

herifler olmasa bakımda yok kime bakım kime süslenmee salaaVirüs

Boyalar saçın üstüne tabaka oluşturmuyor aksıne saçın içine doğal yapsına işliyor o yüzden kınadan farklılar ama en mantıklısı abdestli iken boyamak :128:

ne renk yapcaktınn bakemmm :26:

bendee boyardım her rengide denedim en son sarıda idim ama artık saçım iflas etti kendi haline bıraktım

Son düzenleme:

ohhhhhhhhhhhh ne rahatlar yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

ayy durr beklee az gösteriyimmm

kutlayalım cnm..bizim zeynoylada kutlamamız vardı amao erken atladı 100lere:118::118::118:

peki senin akrraban fln varmı yakınında?yanında birikalıcakmı?

wallaa canim ben kendi annemle ati ustuu oturuyoruz yani yine annemin yaninda olcam

ohhhhhhhhhhhh ne raahatlar yaaaaaaaaaaa

Bendee rahatlık istiyorum ağdadan epilasyondan bıktım

bende insanım bende kılsız görmek istiyorum ben yapıyorsam oda ağda yapacak

O yapmıyorsa bende yapamayacam maymun gibi olcam....

beyin errorr

bakkk kuzumm bu çok hoşuma gtti yaaa sarıı tonları istiyodum aslında bnde bugnn gttim almaya bundan vezgeçemedimm

ayy işteee buu buuu bende bu tonlarr istiyorummm ama kutudaki gibi tutmayacak soyleyeyim

saçının altı ne renk yanı şuan ne renk boyamı kendi renginmi :26:

biliyorumm cnmm böyle olmıcakk bnm normal saçım koyu kahve üstüne kzıl viyole boyadım ama aktı nerdeyse hiç kalamdı saçımdaa işte şuan ki hali kızıl kahve bişeyy bakalım nasıl olcakk bunun kaç ton koyusu olur kmbilirr

hahahaha

hakikaten ya saçsa saç, bıyıksa bıyık

biz ne kadar eziyetli bir hayat yaşıyoruz, şafak saıyoruz bekliyoruz üstüne birde süslenip püsleniyoruz

.

wallaa canim ben kendi annemle ati ustuu oturuyoruz yani yine annemin yaninda olcam

oooooo o zaman süpermiş bu durum bizim bu topictede konyadan bi arkadaşımız var adı pınar..

Bendee rahatlık istiyorum ağdadan epilasyondan bıktım

bende insanım bende kılsız görmek istiyorum ben yapıyorsam oda ağda yapacak

O yapmıyorsa bende yapamayacam maymun gibi olcam....

beyin errorr

ama onlar yapmasalardı ii biz felaket oluruzzzzzzzzzzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…