Ya kızımmm bu gece söylenirmi bu zaten dertler kapıda bekliyorrrrrrr
kazenimi diyosunhayır gelmedi hatta naptım biliyomusun madamikse bile attım tık yok kızım bunlar bizi yalnızlığa bırakıp gittiler valla burda sonumuz gelicek gibime geliyi
kIZIMM yaraya parmak basmadaki amcın ne neye hizmet ediyon
unutmuştum aha canım çektigetirebilceni ne olcak şimdi
Bende Tc kimlik nosu var ama E-devlet şifresi şu an yok.. 6 gün kala belli olmuşmudur usta birliği ? onlara daha söylemmişler ama
Ya kızımmm bu gece söylenirmi bu zaten dertler kapıda bekliyorrrrrrr
Keni askeri geliyor hatunun tuzu kuru düşünüyormu burda göremeyecek olanlar varmı
Bende Tc kimlik nosu var ama E-devlet şifresi şu an yok.. 6 gün kala belli olmuşmudur usta birliği ? onlara daha söylemmişler ama
Keni askeri geliyor hatunun tuzu kuru düşünüyormu burda göremeyecek olanlar varmı
Biz burda kurtlancazz
bizi kimse kurtarmıcakk unutunn
kendi başınızın çaresine bakın
Evet ya evett 6,5 ay olmuş be yapılırmı bana bu
terörist başıyım sen bilmiyonmu daha hacı
gelir o günler bişeyyyyy kalmadıkiii 197güncüükkk
e devlet şifresini postaneden 1 tlye temin edebilirsin canım valla bilemiyorum onlara söylememişken edevlette görünürmü görünmez sanırım
hangi dertler ne kapısında bekliyoo ecemişkom hayırdır:26:
ayy olcemm bidee soruuyooo "ecemişkooo hangi derler kapıda bekliyo" derdi sok burnumuzaa sonrada neoldu de
canım bizde e-devlet sifreside vardı ama usta birliği e-devletten belli olmuyor.sadece acemi birliği belli oluyor.yemin törenine bir hafta kala askerin birliğinden öğrenir usta birliğini
Herhalde Görünmez Ama ilk ben öğrenmek istiyordumm
e devlet şifresini postaneden 1 tlye temin edebilirsin canım valla bilemiyorum onlara söylememişken edevlette görünürmü görünmez sanırım
hangi dertler ne kapısında bekliyoo ecemişkom hayırdır:26:
:
aşkımm yaa valla onu yazarken benimkinin gelceği aklımın ucundan bile geçmedi onu düşünen kim
valla sorma sanırım biraz daha meesajların çoğalmasını bekleyip bizi gunes rekorlar kitabına falan geçirmeyi düşünüyolar
yaparmı yapar bu kk
Zeynep bu kız benle dalga geçiyorr
Ceydaaaaaaaaaa özlemm bekliyor kapıda kapı delindi len artık
Ya Şafagı 100 lere düşenlere sorum olacak. Askeriniz sizi eski günlere göre daha iyimi arıyor, daha kolay mı ulaşıyor?
Ya Şafagı 100 lere düşenlere sorum olacak. Askeriniz sizi eski günlere göre daha iyimi arıyor, daha kolay mı ulaşıyor?
ayy olcemm bidee soruuyooo "ecemişkooo hangi derler kapıda bekliyo" derdi sok burnumuzaa sonrada neoldu de
Zeynep bu kız benle dalga geçiyorr
Ceydaaaaaaaaaa özlemm bekliyor kapıda kapı delindi len artık
olee deme yaa 197 gun dediğin azmıevett sen fenaa bir teroristt başısın
benn benn düşündümm içimm fesattt
Sanırım üzerimizde kotu emellerii varr bakalım ne adar dayanıyolarr felannn sayfalarr ağırlaştı artıkın yaa
kesin dalgaa geçiyoo kuzum emin ol
hem vur hem noldu de ebenın koru oldu nolduu acılarımız depreşti
kesin dalgaa geçiyoo kuzum emin ol
hem vur hem noldu de ebenın koru oldu nolduu acılarımız depreşti
sesli güldüm valla yaaaaaaaaaa
ya biraz dikkat et be197 günmüşte çokmuşta allah allah elimde kalcan ha
hee bizi deniyolar sayfayı terketcezmii etmicezmii duyun bizi burdan bi yere gitmeye niyetimiz yok yaa yeni bi topikk yada ölümüne devam
sesli güldüm valla yaaaaaaaaaa
ya biraz dikkat et be197 günmüşte çokmuşta allah allah elimde kalcan ha
hee bizi deniyolar sayfayı terketcezmii etmicezmii duyun bizi burdan bi yere gitmeye niyetimiz yok yaa yeni bi topikk yada ölümüne devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?