Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kazenimi diyosun hayır gelmedi hatta naptım biliyomusun madamikse bile attım tık yok kızım bunlar bizi yalnızlığa bırakıp gittiler valla burda sonumuz gelicek gibime geliyi

Biz burda kurtlancazz

bizi kimse kurtarmıcakk unutunn

kendi başınızın çaresine bakın

kIZIMM yaraya parmak basmadaki amcın ne neye hizmet ediyon

unutmuştum aha canım çekti getirebilceni ne olcak şimdi

terörist başıyım sen bilmiyonmu daha hacı

gelir o günler bişeyyyyy kalmadıkiii 197güncüükkk

Bende Tc kimlik nosu var ama E-devlet şifresi şu an yok.. 6 gün kala belli olmuşmudur usta birliği ? onlara daha söylemmişler ama

e devlet şifresini postaneden 1 tlye temin edebilirsin canım valla bilemiyorum onlara söylememişken edevlette görünürmü görünmez sanırım
Ya kızımmm bu gece söylenirmi bu zaten dertler kapıda bekliyorrrrrrr

hangi dertler ne kapısında bekliyoo ecemişkom hayırdır :26:

Bende Tc kimlik nosu var ama E-devlet şifresi şu an yok.. 6 gün kala belli olmuşmudur usta birliği ? onlara daha söylemmişler ama

canım bizde e-devlet sifreside vardı ama usta birliği e-devletten belli olmuyor.sadece acemi birliği belli oluyor.yemin törenine bir hafta kala askerin birliğinden öğrenir usta birliğini

Keni askeri geliyor hatunun tuzu kuru düşünüyormu burda göremeyecek olanlar varmı

aşkımm yaa valla onu yazarken benimkinin gelceği aklımın ucundan bile geçmedi onu düşünen kim
Biz burda kurtlancazz

bizi kimse kurtarmıcakk unutunn

kendi başınızın çaresine bakın

valla sorma sanırım biraz daha meesajların çoğalmasını bekleyip bizi gunes rekorlar kitabına falan geçirmeyi düşünüyolar

yaparmı yapar bu kk

ayy olcemm bidee soruuyooo "ecemişkooo hangi derler kapıda bekliyo" derdi sok burnumuzaa sonrada neoldu de

Zeynep bu kız benle dalga geçiyorr
Ceydaaaaaaaaaa özlemm bekliyor kapıda kapı delindi len artık

canım bizde e-devlet sifreside vardı ama usta birliği e-devletten belli olmuyor.sadece acemi birliği belli oluyor.yemin törenine bir hafta kala askerin birliğinden öğrenir usta birliğini

ay o onu usta birliği için sordu demi elifffciim pardon canım benim kafa bu akşm gidikkkk formumdan düştüm iyimiii ben acemi diye bilgi veriyodum sana yanlış anlamışım kusura bakma

Herhalde Görünmez Ama ilk ben öğrenmek istiyordumm

terörist başıyım sen bilmiyonmu daha hacı

gelir o günler bişeyyyyy kalmadıkiii 197güncüükkk

:

olee deme yaa 197 gun dediğin azmı evett sen fenaa bir teroristt başısın

benn benn düşündümm içimm fesattt

Sanırım üzerimizde kotu emellerii varr bakalım ne adar dayanıyolarr felannn sayfalarr ağırlaştı artıkın yaa

Ya Şafagı 100 lere düşenlere sorum olacak. Askeriniz sizi eski günlere göre daha iyimi arıyor, daha kolay mı ulaşıyor?

Ya Şafagı 100 lere düşenlere sorum olacak. Askeriniz sizi eski günlere göre daha iyimi arıyor, daha kolay mı ulaşıyor?

bu sanırım yerine göre değişen bişey her 100 lerdeki askerin durmu aynı olmaz mesela ben acemi gibi arama güçlüğü çekiyoruz bişe bitse bişey başlıyyor

Hiiç belli olmuyor canım eğitimler,denetlemeler,nöbetler bu durumu değiştirebiliyor.
Biz çok rahat tel.de konuşurduk ama son 1,2 haftadır hiç konuşamıyoruz

ayy olcemm bidee soruuyooo "ecemişkooo hangi derler kapıda bekliyo" derdi sok burnumuzaa sonrada neoldu de

Zeynep bu kız benle dalga geçiyorr
Ceydaaaaaaaaaa özlemm bekliyor kapıda kapı delindi len artık

sesli güldüm valla yaaaaaaaaaa

ya biraz dikkat et be 197 günmüşte çokmuşta allah allah elimde kalcan ha

hee bizi deniyolar sayfayı terketcezmii etmicezmii duyun bizi burdan bi yere gitmeye niyetimiz yok yaa yeni bi topikk yada ölümüne devam

kesin dalgaa geçiyoo kuzum emin ol

hem vur hem noldu de ebenın koru oldu nolduu acılarımız depreşti

He valla depreştirdi birde gülüyor bak

Kızııım ne gülüyosun,zeyneple neler diyoruz arkandan okusana
Çok ayıp ya birde gülüyorr

Biz acemi birligide dahil olmak üzere günde 3-4 kere konuşuyorduk ama şimdi daha rahat olmasına ragmen 2 aydır nerdeyse hiç konusamıyoruz belki geceleri 1-2 mesaj o kadar :S

Ama Haklısınız denetlemelerden olabilir.

Niye elinde kalıyomuşummmm

hee yaaa bunlar bizi istemiyomu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…