Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay o onu usta birliği için sordu demi elifffciim pardon canım benim kafa bu akşm gidikkkk formumdan düştüm iyimiii ben acemi diye bilgi veriyodum sana yanlış anlamışım kusura bakma
Bende biran için ümitlendim neyse bekleyeceğiz artık bir kaç gün ama nereye cıkacagını cok merak ediyorm antalya %70 kıbrıs %30 türkiyenin heryerine gönderiyomuş doğuya giden azmış inşallah yakına gelir

He valla depreştirdi birde gülüyor bak

Kızııım ne gülüyosun,zeyneple neler diyoruz arkandan okusana
Çok ayıp ya birde gülüyorr

okuyomm yaa gülüyom szee vallaaaa
Niye elinde kalıyomuşummmm

hee yaaa bunlar bizi istemiyomu yoksa
şafağım çok dedin diye niye olcakk

kusura bakma canımm yaaa bişey kalmamış az sabrett öğrenirsin bi kaç güne

cep telefonuyla konuşmak riskli canım o yüzden olabilir.ankisörlüden konusun sizde

cep telefonuyla konuşmak riskli canım o yüzden olabilir.ankisörlüden konusun sizde

Ankesörlüden sadece 1-2 ay konustuk sonra cep telefonuna geçtik depocu oldugu için saklaması kolay oluyodu şimdi telefon geceleri serbestleşti diyo ama eskiye göre daha az arıyo.:S

Unuttu bu beni kesin

okuyomm yaa gülüyom szee vallaaaa

şafağım çok dedin diye niye olcakk

kusura bakma canımm yaaa bişey kalmamış az sabrett öğrenirsin bi kaç güne

heralde bu şafağaa hoopp yukardan düşmedik boru değil 248 gun tek tek sayıp geldik

Kızmaya hakkın yok 15 gunde kalsa geride o şafak çoktur çünkü geride beklenilmiş yığınca gunun ağırlığı vardır

ite ite oldu 206
bekle beni 1oo Ler

Ankesörlüden sadece 1-2 ay konustuk sonra cep telefonuna geçtik depocu oldugu için saklaması kolay oluyodu şimdi telefon geceleri serbestleşti diyo ama eskiye göre daha az arıyo.:S

Unuttu bu beni kesin

kesin unuttu kesin

ay tamam hemen damara bağlama o söylediklerinin hepsini çok iyi biliyorumm kuşum emin olllll yaa sen bana takılıyon ben damara bağlıyommuu neden bülesinn yaa moda girerim bakk
Kızlar ben özlemimide alıp gidiyorum
Hepinize iyi gecelerrrrrr

aaaa gitmeee ecemişkomm özlemide getir buraya onlada konuşalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…