kesin dalgaa geçiyoo kuzum emin ol
hem vur hem noldu de ebenın koru oldu nolduu acılarımız depreşti
Ya Şafagı 100 lere düşenlere sorum olacak. Askeriniz sizi eski günlere göre daha iyimi arıyor, daha kolay mı ulaşıyor?
Bende biran için ümitlendim neyse bekleyeceğiz artık bir kaç gün ama nereye cıkacagını cok merak ediyorm antalya %70 kıbrıs %30 türkiyenin heryerine gönderiyomuş doğuya giden azmış inşallah yakına gelir
ay o onu usta birliği için sordu demi elifffciim pardon canım benim kafa bu akşm gidikkkk formumdan düştüm iyimiiiben acemi diye bilgi veriyodum sana yanlış anlamışım kusura bakma
paylaşın acılarınızı anacımm acılar paylaştıkça azalır
He valla depreştirdi birde gülüyor bak
Kızııım ne gülüyosun,zeyneple neler diyoruz arkandan okusana
Çok ayıp ya birde gülüyorr
şafağım çok dedin diye niye olcakkNiye elinde kalıyomuşummmm
hee yaaa bunlar bizi istemiyomu yoksa
Bende biran için ümitlendim neyse bekleyeceğiz artık bir kaç gün ama nereye cıkacagını cok merak ediyorm antalya %70 kıbrıs %30 türkiyenin heryerine gönderiyomuş doğuya giden azmış inşallah yakına gelir
Biz acemi birligide dahil olmak üzere günde 3-4 kere konuşuyorduk ama şimdi daha rahat olmasına ragmen 2 aydır nerdeyse hiç konusamıyoruz belki geceleri 1-2 mesaj o kadar :S
Ama Haklısınız denetlemelerden olabilir.
Ya Şafagı 100 lere düşenlere sorum olacak. Askeriniz sizi eski günlere göre daha iyimi arıyor, daha kolay mı ulaşıyor?
Kızım bi kere yazz 10 kere ne yolluyon
cep telefonuyla konuşmak riskli canım o yüzden olabilir.ankisörlüden konusun sizde
okuyomm yaa gülüyom szee vallaaaa
şafağım çok dedin diye niye olcakk
kusura bakma canımm yaaabişey kalmamış az sabrett öğrenirsin bi kaç güne
ya bu kk yavaşladımı yoksa sadece banamı yavaşşş:26::26::26:
He valla depreştirdi birde gülüyor bak
Kızııım ne gülüyosun,zeyneple neler diyoruz arkandan okusana
Çok ayıp ya birde gülüyorr
ha ha ha ha koptumm ceydammm bende bilgisayarım yavaş diye sayfayı aşağı indirirken takıldı öyle gösteriyor sanmıştım
bide ona koptumm yaaakaç kere yollamışım öyle neyse okumanız gelişiyo işte dua edin bana
bide ona koptumm yaaakaç kere yollamışım öyle neyse okumanız gelişiyo işte dua edin bana
Ankesörlüden sadece 1-2 ay konustuk sonra cep telefonuna geçtik depocu oldugu için saklaması kolay oluyodu şimdi telefon geceleri serbestleşti diyo ama eskiye göre daha az arıyo.:S
Unuttu bu beni kesin
ay tamam hemen damara bağlama o söylediklerinin hepsini çok iyi biliyorumm kuşum emin olllllheralde bu şafağaa hoopp yukardan düşmedik boru değil 248 gun tek tek sayıp geldik
Kızmaya hakkın yok15 gunde kalsa geride o şafak çoktur çünkü geride beklenilmiş yığınca gunun ağırlığı vardır
Kızlar ben özlemimide alıp gidiyorum
Hepinize iyi gecelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?