Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:131::123::121::119::113::126::130::128::132: buldum bennn :128:

selam kızlar
fatmagülü izledim geldimm..çok heycanlı bitti ya

Fides_, flowerb, gdogan, mehabbet, meyra_86, pissy+, qizz, siyah_inci+, Thetis, yengec123
:119::118::126:

Ben makyaj dopiklerinde geziyomm devremm :119:
Sen napıyosunn:97:

Hoşcelduunn :81:

evt canım 3 yıl olucakk yarında kursum var hatta

bomb agibiyim benn şafağım atarsa 01:123::125::127::129::132::130::128::126::124::119:

sürekli yeni ifadeler çıkıyo doyamıyorumm yaa

begümcüm hoşgeldin cnm bnm napıyosun?
sende mi sıkıldın?
:78:

hoşgeldin yengeç kardeş

selam canlarım.. nişanlıma süpriz hediye yollamayı düşünüyorum ya içine not/mektup bişey yazıcam ne yazsam başka ne koysam falan diye düşünüyorum öyle internette geziniyorum :97:

mehabbetim canım ödül kapıda, son hazırlıkları yapma vaktin geldi, heyecan dorukta yürek ağızda... şimdiden gözünaydın canııım

Aylar boyu beklemenin, sabretmenin ödülü, otobüsten indiği anda, büyük bir sevinçle kollarınıza atlamasını hissetmek, tekrar kokusunu duymak, sesini işitmek... bunlar hep arzu ettiğiniz, özlediğiniz hislerdi... ve sonunda tekrar gerçekleşecekler....

hiç düşünemezdim bu kadar zor olacağını beklemenin. zindanda duvara çizik atar gibi, gerçekten de çok zorlanarak geçirdim bu günleri. hayat insanı bazen sınıyor doğal yollarla. bunlardan birisi de "sevgiliyi özlemek"miş...

ama bu bekleme sonsuza kadar sürmüyor. er ya da geç, bir daha ayrılmamak üzere tekrar kavuşuyorsunuz. gözlerinizi ondan alamayacağınızı, onu sürekli öpüp, koklayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. o geçen ayların acısını çıkaracağınızı, onun elini hiç bırakmayacağınızı çok iyi biliyorsunuz.

beklemek en zor kısmı, evet... ama açıkçası kavuşma kısmı da çok zorlu geçecek... sebebi ise; heyecan...
eğer gerçekten de deli gibi aşık biriyseniz, kesinlikle karın ağrısı geçirebilirsiniz... mutluluk ile heyecan karışınca, böyle bir etki yaratabiliyor. o kadar seviniyorsunuz ve bir yandan da gelişine o kadar heyecanlanıyorsunuz ki... çok garip... herkes gibi "aşk yok" diyemememin sebebi de bu zaten...
o kadar büyük bir sevgi duyuyorsunuz ki, bunu birden elinizden kaybedince, yaşama enerjinizi de beraberinde kaybediyorsunuz... ama sonra, ona tekrar kavuştuğunuz anda, işte böyle deli bir etki yaratıyor...

ona kavuşmak istiyorsunuz... o da size kavuşmayı istiyor... geriye bir engel kalmıyor... açın kollarınızı ve sarılın birbirinize sımsıkı, doya doya...

evett kızlarr bugün bir depük daha atılacak gamiş diye bir arkadaşımız bugünde depüğümü atayım da yarın artık son depük kendime olucak

ve listemi benden sonra devom siyah incime ait oda kendini depükleme zevkini yaşasın anlar beni:93:
sonrasında liste susuma devredilecek ahhh ahhh daha dün gibiydi aldığım liste:98:

şimdi yarın gidiyorum listeden ama siyah incim halefimmm senden bi ricam olucak evt yarın benim şafak doğan güneşim ama malum ben pazartesi günü askerimi görücem sana o gece devretsem diyorummm çünkü benim için ayrı değeri var ogün asıl benim doğan güneşim olucak
ee birazcıkda listedarınıza torpil istiyorum gızzz:78:

:78: :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…