Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sevgilinizle hiç yapmadığınız şeyler nedir kızlar... Yanlış anlamyın hemen hee.. Özel kısmı sormuorumm

Mesela ben hiç sinemaya gitmedim aşkımla.. Kısmet olmadı bi türlüü :84:

hııııımmm valla hiç bişey gelmedi aklıma aa geldi luna parka gitmedik o kadar
gidelim dedim ama korkuyo paşammmmmm:90:

evetttt :128:

canım benimmm benim için hiçbir problem yok hiç bir şekilde sorun olmıcanı biliosun tatlım bayrağı bana ne zaman devretmek istersen o zman kabulümdürrr ... devomm benimmm
oyy devommm ya devre başka

maşallah şafağına çömezimm:81:

Sevgilinizle hiç yapmadığınız şeyler nedir kızlar... Yanlış anlamyın hemen hee.. Özel kısmı sormuorumm

Mesela ben hiç sinemaya gitmedim aşkımla.. Kısmet olmadı bi türlüü :84:

nargile içmedim ama gelince iççezz vallaa:86:
hayirli aksamlar kizlar :80: coook yogun bi okul gününün ardindan gelebildim sonunda
hoşgeldinn balım durr ekmeğime kaymağımıda sürim öle yiyimm seni
Kizlar iyi aksamlar hepinizee... :80:
Nasilsiniz? :93:
hoşgeldin bebekimmm:94: bu ifade özellikle kullandım anlarsın:94:
güzel güzel hemşireler :92:
eşin nasıl oldu iyimi

keşke bazı şeyleri yaparken, söylerken daha dikkatli olsaydı. neyseee takmamaya çalışıyim. hassasım bu günlerde...

piss askerrr :86:

keşke bazı şeyleri yaparken, söylerken daha dikkatli olsaydı. neyseee takmamaya çalışıyim. hassasım bu günlerde...

piss askerrr :86:
hehehe nie öle dion kısss.. benimki bensiz uyudu bu akşam haklısın bende dicem pis asker :88:
uyus seviom iştee :95:

ivettt olabülüüü

didemim yakıyo avatrın yaaa askerin görmesin bu şekilde fotonu gecesini düşünemem

:90:

hoşgeldin bebekkk iiz sen nasılsınn :121:

bebyişimm hoşgelmişssin:86:

hoşgeldin babykeeee

Hosbuldum arkadaslar..
ii degilim ya..
Askerim yarin aksam istanbula ucuyo.. 21 gün eve gidecek..
Bende telefonda aksam baya agladimm :84: Askim cok uzuldu..
Bende yanina gelmek istiyorum diye.. su an bile gözlerim doldu
Cok koyuyo bana ya,,, onun eve gitmesi ama ben yanina gidemiyorum..
Gidebilirim ama askim dedi bosuna harcama bir ton para bi haftasonu icin..
Ondan sonra askima dedim seni kim almaya gelecek..
Hic kimse dedi.. Normalde ben taaa burdan turkiyeye giderim karsilasmak icin.. Neymis kimseyi rahatsiz etmek istemiyormus.. taxi ile eve giderim diyo ya.. Cok üzüldüm ve kizdim.. biraz kendini dusun, ne milleti dusunuyorsun, rahatsiz olmasinlarmisss.. bi yandan kizdim bi yandan agladim, bi yandan o kizdi, aglama diyeee.. Ooof arkadaslarr oooof
Bir yandan gene sukrediyorum.. eve gidecek.. msnde falan her gun goruseceyiz.. ama ne bilim ya kocam hava degisime geliyo ve ben gidemiyorum :84:

hepinize iyi geceler güzel uykular canlarııımmmmm.. yarın görüşürüüüzzzz
paylaştığım güzel sözler/yazılar hepinize güç versin moral olsun diye hediyem olsun ama özellikle mehabbet arkadaşımızın askerin kucağına tepüklememize hediye olsuuunnn

siyah_inci, Babyke+, busrae+, didem_evo+, Fides_, flowerb+, Lady_cici+, mehabbet+, meyra_86, nefesim+, pissy+, qizz, susu_+, yengec123, zbyd

:127::132::124::126::118::113::119:

begüm çok güzel şeyler yazmışsın cnm yaa :128::109:
bu hasret hem güzel hem hüzünlü maalesef...

Tsk ederim mehabbetim.. tam uygun o ifade aynen.. ama taburcu oldu bugun canim..
Heyecanla aran nasil su an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…