Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yürüdüğünüz sokaklar, gittiğiniz yerler, izlediğiniz filmler hep bir eksiklik var dedirtir. vardır da zaten. onunla yürümüyor, onunla yemek yemiyor, onunla film izleyemiyorsunuzdur. zevk almıyorsunuzdur. boynunuz büküktür.

kendinizi kötü hissettiğinizde, ya da bir şeye sevindiğinizde ona sarılmayı deli gibi istemek, ama kollarınızda onu hayal etmekle yetinmektir o an.

en zor anı onsuz, en güzel anı da onsuz yaşamaktır.

sabretmektir. özlemiyle acı çekmektir. üşümektir. kara kara düşünmektir. nasıl geçecek bu kadar zaman? denilse de, yine de kuzu kuzu sabretmeye koyulunur.

çünkü nasılsa geçici bir dönemdir bu. elbet bir gün bitecektir sayılı günler.
doğru yoldasınızdır, hedefe ilerliyorsunuzdur. hedeften başka hiçbir şey önemli değildir.

sağolun canlarımm yaa varya sizler olmasaydınız bu son günleri nasıl geçirirdim benn:84:

Öyle özledimki ona sarılmayı öpmeyiii nasıl bi duyguydu onu bile unutcam yakında

kızlar geçmişte sevgilinizle yaşadığınız olumsuz şeyleri bazen hatırlayıp üzülüyo musunuz?
bugünlerde nedense aklıma geliyo sürekli kötü şeyler

çok güzeller dimi :97:
evetttt :128:
canım benimmm benim için hiçbir problem yok hiç bir şekilde sorun olmıcanı biliosun tatlım bayrağı bana ne zaman devretmek istersen o zman kabulümdürrr ... devomm benimmm

kavuşmanın kıymetini artıran ayrılığa sebep olan mesafe zamanın hayli fazla olmasıdır...
böylesi ayrılıklar, kavuştuğunda ufak şeyleri dert etmemek için iyi bir nedendir taş değilse kafan..
birlikteliğin pişmesi için, katlanıldığında, güzel bir ateştir ayrılık.. kavuşmak güzeldir..

sağolun canlarımm yaa varya sizler olmasaydınız bu son günleri nasıl geçirirdim benn:84:

sana bu güzel yazılar
hepimiz iyik- ki varız bu forum iyi ki var yoksa çok zor geçerdi bu günler

Öyle özledimki ona sarılmayı öpmeyiii nasıl bi duyguydu onu bile unutcam yakında

ben de aynı şeyleri düşünüyorum bazen

Sevgilinizle hiç yapmadığınız şeyler nedir kızlar... Yanlış anlamyın hemen hee.. Özel kısmı sormuorumm

Mesela ben hiç sinemaya gitmedim aşkımla.. Kısmet olmadı bi türlüü :84:

Son düzenleme:
kızlar geçmişte sevgilinizle yaşadığınız olumsuz şeyleri bazen hatırlayıp üzülüyo musunuz?
bugünlerde nedense aklıma geliyo sürekli kötü şeyler
hmmm beni çok sinirlendirdiğinde benden önce yaptıkları hataları hatırlayıp çok yükleniyorum ne yalan sölim

aslında haksızım ama kadın duygallığı il ebu böle oluyo neyseki oda bunun farkında alltan almasını bildi hep şu güne kadar yoksa benm kahrımı çekmek kolay değildir haaa:89:

sana bu güzel yazılar
hepimiz iyik- ki varız bu forum iyi ki var yoksa çok zor geçerdi bu günler

ben de aynı şeyleri düşünüyorum bazen

evt tatlım farkettim çok teşekkür ederim zaten ağlak oldum regliminde etkisiyle herşeye ağlıyorumm:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…