Ayy inşallah kuzum ya bizimde düşüncemiz nişan üzerinede.. Bebiş için ne kadar süre verdiiniz kendinize hemen bebiş demişsinewet canım askerden gelince nişan olacak apar topar söz yaptık tam bir delilikti gelince kısmetse önce nişan sönra düğün sonra bebiş
incim noldu kız ne buuuuuu halll
Ayy inşallah kuzum ya bizimde düşüncemiz nişan üzerinede.. Bebiş için ne kadar süre verdiiniz kendinize hemen bebiş demişsin
Can sıkıntısıı durummmmmm
Gidiyorummmmmmmmmmmmmm
Saka nannn neoluyo... birakirmiyim sizi hiccccc nannnnnn
:2: :18: :13: :26: :44:
kızlar bravo valla:))
ahh ahhh bende istiyorum sözlenmek
ahhh benim melikem nerede ya onla hep yazardık buraya:13:
ay kıyamam benn allahım hayırlısını göstersinteşekkür ederim tatlım söz gecemde eğlenmeye çıkmıştık aşkımla offf offfff
:2: :18: :13: :26: :44:
seninde yakın burcum bence merak etme. sende yaşayacaksın bu heyecanlarııı
oh ohh arka arkaya olucak hepsi desenee... ay hepimizin hayali bu canım .. İnşallah yaşayalım hayallerimizii
amin inşallah canım allah herkese sevdiği insanla yaşlanmayı nasip etsin
Ayy inşallah kuzum ya bizimde düşüncemiz nişan üzerinede.. Bebiş için ne kadar süre verdiiniz kendinize hemen bebiş demişsin
Can sıkıntısıı durummmmmm
kızlar bravo valla:))
ahh ahhh bende istiyorum sözlenmek
ahhh benim melikem nerede ya onla hep yazardık buraya:13:
ben geldiiimmmmmm
babykeeeee nereye bakiiimmmm
sıkıtının çaresi neee, tabii ki çıbıııkkk
ay kıyamam benn allahım hayırlısını göstersin
yavru noliii:) çal ordan bi 9 -8 lik :)
hehe bende bunla ilgili aşağıda bir topiğe yorumlar yazdım trapist kesildim burcum hee..
ben içimden geçeni söylüyorum tatlım sonuçta kaanın niyeti ciddi bu eninde sonunda olucakkk..
bizi beğenmiyormusun tatlım
ben geldim dedim sizzzeeee, yarım saat sonra da gidicem kimse ilgilenmedi benleeee
ben geldim dedim sizzzeeee, yarım saat sonra da gidicem kimse ilgilenmedi benleeee
yok tatlım hemen dediğime bakma sırayla evlendikten sonra 4 yıl bebiş yok kazayla olmadığı sürece birikim yapmam lazım bebişimin geleceğini garantilemeden bebiş yok
ayy inşallah canım ya sadece o olsun istiyorum hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?