Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet canım askerden gelince nişan olacak apar topar söz yaptık tam bir delilikti gelince kısmetse önce nişan sönra düğün sonra bebiş
Ayy inşallah kuzum ya bizimde düşüncemiz nişan üzerinede.. Bebiş için ne kadar süre verdiiniz kendinize hemen bebiş demişsin
incim noldu kız ne buuuuuu halll

Can sıkıntısıı durummmmmm

kızlar bravo valla:))
ahh ahhh bende istiyorum sözlenmek

ahhh benim melikem nerede ya onla hep yazardık buraya:13:

seninde yakın burcum bence merak etme. sende yaşayacaksın bu heyecanlarııı

ahhh ahhhh inşallah canım senin ağzından bal damlıyor ya.gerçekten o kadar çok istiyorumki yaşamak bakalım kısmet

hehe bende bunla ilgili aşağıda bir topiğe yorumlar yazdım trapist kesildim burcum hee..
ben içimden geçeni söylüyorum tatlım sonuçta kaanın niyeti ciddi bu eninde sonunda olucakkk..

Ayy inşallah kuzum ya bizimde düşüncemiz nişan üzerinede.. Bebiş için ne kadar süre verdiiniz kendinize hemen bebiş demişsin

Can sıkıntısıı durummmmmm

yok tatlım hemen dediğime bakma sırayla evlendikten sonra 4 yıl bebiş yok kazayla olmadığı sürece birikim yapmam lazım bebişimin geleceğini garantilemeden bebiş yok

hehe bende bunla ilgili aşağıda bir topiğe yorumlar yazdım trapist kesildim burcum hee..
ben içimden geçeni söylüyorum tatlım sonuçta kaanın niyeti ciddi bu eninde sonunda olucakkk..

ayy inşallah canım ya sadece o olsun istiyorum hayatımda

bizi beğenmiyormusun tatlım

kzı olur mu öle şey onunla hep buraya yazardık sözlenmek istiyoruz diye:)
hatta kaan izindeyken okumuş bile ilk benim bilmem gerekmior muyudu diye bile kavga ettiydik düşün yani

yok tatlım hemen dediğime bakma sırayla evlendikten sonra 4 yıl bebiş yok kazayla olmadığı sürece birikim yapmam lazım bebişimin geleceğini garantilemeden bebiş yok

4yılmııı kıs uzun değilmiii?? ben hemen istiyorum

ayy inşallah canım ya sadece o olsun istiyorum hayatımda

bende bende bendeeeeeeeeeee

ben geldim dedim sizzzeeee, yarım saat sonra da gidicem kimse ilgilenmedi benleeee

hoşgeldin begümcümmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…