kzı olur mu öle şey onunla hep buraya yazardık sözlenmek istiyoruz diye:)
hatta kaan izindeyken okumuş bile ilk benim bilmem gerekmior muyudu diye bile kavga ettiydik düşün yani
ay kıyamam benn allahım hayırlısını göstersin
yavru noliii:) çal ordan bi 9 -8 lik :)
Haa şölee bişileri planlamadan yapmak sıkıntıdan başka bişeye neden olmuyo Allah her zman hayırlı olanı versin tabikiiiyok tatlım hemen dediğime bakma sırayla evlendikten sonra 4 yıl bebiş yok kazayla olmadığı sürece birikim yapmam lazım bebişimin geleceğini garantilemeden bebiş yok
4yılmıııkıs ızın değilmiii?? ben hemen istiyorum
bende bende bendeeeeeeeeeee
hoşgeldin begümcümmmm
4yılmıııkıs uzun değilmiii?? ben hemen istiyorum
allah hepimiizn gönlüne göre versin
hoşgeldin begümcümmmm
heeee anladım kuzum oda teskeriyi aldı bıraktı topiği herhalde bi sen bırakmadın canım ya
sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
güzel yüzlüm şirin sözlüm çok gördüler çok gördüler.
onsuz geçmez bugünlerim,bugünlerim, bugünlerim,
kızım gönlüm seni arıyor, seni istiyor, seni arıyor.
abe kaynana ne yaptın bize ne yaptın bize ne yaptın bize,
biz birbirimizi çok sevdik, kaçıyoz bize, kaçıyoz yarimle.
sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
güzel yüzlüm şirin sözlüm çok gördüler çok gördüler
İstediğinn 9-8 olsunn fıstıımm
Haa şölee bişileri planlamadan yapmak sıkıntıdan başka bişeye neden olmuyo Allah her zman hayırlı olanı versin tabikiii
napıyım kıs bende azcık biriktirme manyaklığı var gerçi biriktiriyorum onca bir kerede harcıyom yada dolandırılıyorum
ama bebiş olunca çalışmak istemiyorum büyütmek istiyorum bebişim ondan önce alt yapıyı sağlam yapmam lazım
napıyım kıs bende azcık biriktirme manyaklığı var gerçi biriktiriyorum onca bir kerede harcıyom yada dolandırılıyorum
ama bebiş olunca çalışmak istemiyorum büyütmek istiyorum bebişim ondan önce alt yapıyı sağlam yapmam lazım
bikaç gün oldu aldığı my_everthing konuştunuz mu hiç siz hatıramıyorum uzun zamandr girmiyor
evet canım bir ben bırakmadım ama dedim ben sizleri bırakmıcam şafakları beraber attırıcaz,yicez diye
adi şafakları attırın garii
hm... anladım canım.. Allahım kimseye aratmadan versinn bebiş.....
en güzeli ama ne kadarda biriktirsen çocuğun için yetmiyor canım özel aşıssıydı doktoruydu okuluydu o yüzden 2 kişinin çalışması şart hem sen,eşin,bebişde rahat olursunuz
öyle canım olur allah veriri beklenmedik anda o zaman da boynum kıldan ince asla aldırmam zaten ama korunabildiğim kadar korunacağım inşallah
hoşgeldin tatlım
bende yeni geldim dire konuya daldım valla hoşgeldin begümüm
ama ben gördüm sen beni görmedinnnn
4yılmıııkıs uzun değilmiii?? ben hemen istiyorum
hoşgeldin begümcümmmm
.. tabi canım erken ve zamansız anne olmak istemiyorsan korunmak en iyisi..
hoşbulduuummmm
Hoşbulduuummmm
Sen de hoşgeldin canııımmmm :13:
Gördüm gördüm de yazamadım bi türlü
Hoşbulduuummmm duurrruuummm
selammmmm kızlarrrrrrr
selammmmm kızlarrrrrrr
kaanlada konuştuğumuzda 1-2 sene sonra dedi ben erken 3-4 sene sonra dedimde geç felan dedi ben istemiyorum aslında çocukları sevmiyorum artık yiğenim dünyayya geldikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?