Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaanlada konuştuğumuzda 1-2 sene sonra dedi ben erken 3-4 sene sonra dedimde geç felan dedi ben istemiyorum aslında çocukları sevmiyorum artık yiğenim dünyayya geldikten sonra

neden kız çocuk sevilmesmi dünyanın en tatlı varlığı onlar

durum kız önce bi çalışmalara başlıyalım da bebiş sonra gelir be

mervecim bilemiyorum çok çalışırsanız hemen olurrr

selammmmm kızlarrrrrrr

slm cnm hoşgeldinnn..

kaanlada konuştuğumuzda 1-2 sene sonra dedi ben erken 3-4 sene sonra dedimde geç felan dedi ben istemiyorum aslında çocukları sevmiyorum artık yiğenim dünyayya geldikten sonra

bi genç anne olmak isteyen benmiyim yaniii:26:

selammmmm kızlarrrrrrr

hoşgeldiiinnn :)

mervecim bilemiyorum çok çalışırsanız hemen olurrr

slm cnm hoşgeldinnn..

bi genç anne olmak isteyen benmiyim yaniii:26:

çoğu bayan erken anne olmak ister ama şartlar canım ben 24 yaındayım 3 ay sonra da 25 olucam ama durumlar belli, 3 sonra nişanlım daha yeni askerden gelecek, iş bulacak, o iş biraz oturacak sonra evlenicez de evlilik oturucak da para birikimi yapıcaz da çocuğa karar vericez de olucak... pat diye verilecek bi karar değil maalesef

tatlım ben herkesi kast etmedim tabiki...
yani bazıları çocuğu bi engel olarak görüyorlarya ondan tabiki herkesin fikri.. bende erken istiyorum ama kısmet tabiki...Allah gönlümüze göre versin inşallah..

aaaa nedennnn?yegenini sewmio musunnnn_?

yok kızlar sevmez miyim seviyorumda çok yaramaz illallah ettiyor yani diyorum hayyatta çocuk yapmam evlenince hemen diyorum
zaten erken canım hemen yapmak evliliğin oturup eşinin baba olabileceğine o görevi getireceğine inanıyorsan yaparsın ve kaan 1 tanede istemiyor deidm yuhh artık yani2-3 olabilir diyo

çocukları tabiki seviyorum sevilmez mi en tatlı varlıklar dediğin gibi mervecim ama ablam eşinden ayrıldı 24 saat beraberiz allahım gece uyumaz,bişey istese olmucak dediğinde kendini yere atar ama birde bucucum teyzem diye gelmiyor mu işte o zaman ölüyorum onun için ya farklı bişey gerçekten işyerinde özlüuyorum mesela ama eve gittiğimd eayağımı uzatıp dinlemek istiyorum ama olmuyor yani sevmediğimden değil yanlış anlaşılmıyım

bende aynı şeyi diorumm yegenlerim bize gelince:)beni çocuk yapmaktan soguttunuz diorumm:)ama o lafta tabi :)allah herkese nasip etsin ewlat sahibi olmak ...annemin bnm 15 sene çocugu olmamaış sonra ben olmuşum:)o anlatıo her bebek mewlutunde aglardım dioooo yüzden bende ewlendigim zaman korunmayı fln düşünmüorum ....

tatlım ben herkesi kast etmedim tabiki...
yani bazıları çocuğu bi engel olarak görüyorlarya ondan tabiki herkesin fikri.. bende erken istiyorum ama kısmet tabiki...Allah gönlümüze göre versin inşallah..

hayırlısıyla olsun da geç/erken farketmez tatlım yaaa allah aratmasın en kötüsü o

Biriii benii durdursunnnnnnnnnnnn

durmaaaa yer aç ben de geliyoruuummmm
hatta mesaim bitti bi daha buraya bırakma beni eve at dönüşte

biyere gitmiomm burcummmmmmm tabi elimde olswa bi izmir yapıp gelirdimmm
yarınn aşkımı görcemm nettee

incim banada uğra dönüştteeee

hayırlısıyla olsun da geç/erken farketmez tatlım yaaa allah aratmasın en kötüsü o

evet canım Allah aratmasınn..

Ne zordur yıllarca çocuk beklemek.. Allah o yokluğu yaşatmasın kimselere... Bizler içinde herzman hayırlısını versin Rabbim

Hahahayy atlaa fıstıımm arkada yer varrr ama eve mi gider yol başka bi yeremi garanti veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…