Hosbuldum arkadaslar..
ii degilim ya..
Askerim yarin aksam istanbula ucuyo.. 21 gün eve gidecek..
Bende telefonda aksam baya agladimm :84: Askim cok uzuldu..
Bende yanina gelmek istiyorum diye.. su an bile gözlerim doldu
Cok koyuyo bana ya,,, onun eve gitmesi ama ben yanina gidemiyorum..
Gidebilirim ama askim dedi bosuna harcama bir ton para bi haftasonu icin..
Ondan sonra askima dedim seni kim almaya gelecek..
Hic kimse dedi..Normalde ben taaa burdan turkiyeye giderim karsilasmak icin.. Neymis kimseyi rahatsiz etmek istemiyormus.. taxi ile eve giderim diyo ya.. Cok üzüldüm ve kizdim.. biraz kendini dusun, ne milleti dusunuyorsun, rahatsiz olmasinlarmisss.. bi yandan kizdim bi yandan agladim, bi yandan o kizdi, aglama diyeee.. Ooof arkadaslarr oooof
Bir yandan gene sukrediyorum.. eve gidecek.. msnde falan her gun goruseceyiz.. ama ne bilim ya kocam hava degisime geliyo ve ben gidemiyorum:84:
bencedeeee ama hatun güzel devom yapcak bişi yokkk :127: :122:didemim yakıyo avatrın yaaa askerin görmesin bu şekilde fotonu gecesini düşünemem
:90:
Hosbuldum arkadaslar..
ii degilim ya..
Hic kimse dedi..Normalde ben taaa burdan turkiyeye giderim karsilasmak icin.. Neymis kimseyi rahatsiz etmek istemiyormus.. taxi ile eve giderim diyo ya.. Cok üzüldüm ve kizdim.. biraz kendini dusun, ne milleti dusunuyorsun, rahatsiz olmasinlarmisss.. bi yandan kizdim bi yandan agladim, bi yandan o kizdi, aglama diyeee.. Ooof arkadaslarr oooof
Bir yandan gene sukrediyorum.. eve gidecek.. msnde falan her gun goruseceyiz.. ama ne bilim ya kocam hava degisime geliyo ve ben gidemiyorum:84:
hehehe nie öle dion kısss.. benimki bensiz uyudu bu akşam haklısın bende dicem pis asker :88:
uyus seviom iştee :95:
ivettt olabülüüü
olicizz tabi çok güzel gelin olucaz inşallahh:78:
yapmadıgınız şey dıyınce o geldi aklıma yanlıs anladım:84::84:
Biz aşkımla ata binmedik hiç
ho$buldum inciim :80:hoşgeldin ladym cicimm :119:
ho$buldum tatliiim :80:Hoşgeldın canımm
anaam yirim kiz seni $imartiyon ama he :93:hoşgeldinn balım durr ekmeğime kaymağımıda sürim öle yiyimm seni
evet olcaz canım kıskananlar çatlasınn:92:olicizz tabi çok güzel gelin olucaz inşallahh:78:
yapmadıgınız şey dıyınce o geldi aklıma yanlıs anladım:84::84:
canım sağol askım bu fotomu görmedi daha yeni:)didemim yakıyo avatrın yaaa askerin görmesin bu şekilde fotonu gecesini düşünemem
:90:
Kıyamam sana evli olupta bu durumu yaşamak çok zor olsa gerek 3 ayı düşün fıstık:98:Hosbuldum arkadaslar..
ii degilim ya..
hepinize iyi geceler güzel uykular canlarııımmmmm.. yarın görüşürüüüzzzz
paylaştığım güzel sözler/yazılar hepinize güç versin moral olsun diye hediyem olsunama özellikle mehabbet arkadaşımızın askerin kucağına tepüklememize hediye olsuuunnn
valla devom benimkide songecesi ktmye gideciğinden arkadaşları ile lak lak yapıyo napim piss askerr:95:
anaaam kızlar gelin olursak fotoları koycaksınızz heee:89:
valla devom benimkide songecesi ktmye gideciğinden arkadaşları ile lak lak yapıyo napim piss askerr:95:
anaaam kızlar gelin olursak fotoları koycaksınızz heee:89:
hepinize iyi geceler güzel uykular canlarııımmmmm.. yarın görüşürüüüzzzz
paylaştığım güzel sözler/yazılar hepinize güç versin moral olsun diye hediyem olsunama özellikle mehabbet arkadaşımızın askerin kucağına tepüklememize hediye olsuuunnn
Tsk ederim mehabbetim.. tam uygun o ifade aynen.. ama taburcu oldu bugun canim..
Heyecanla aran nasil su an..
bencedeeee ama hatun güzel devom yapcak bişi yokkk :127: :122:
[/B]
oyy canım yaa çoook teşekkürlerr
hat safhada bugün çarşıya çıktı kamerada görünce anladım ki gerçeğini görünce bayılıcamm:94: banada bi hemşire laazım olucak:90:
Haklisiniz ama canim ne yapiyim yaaa..ahhh babykkm iyi yanlarını görmekten başka şansın yok
askerin 22 gün rahat rahat evinde yatıcak seninle rahat rahat konuşcak
bunları düşünmeye çalışşş
canım benim üzüldüğün şey bu olsun.. ne güzel evine gidiyor 21 gün maşallah dahada çabuk geçer böyle size.. rahat rahat görürsün kocanı... ohhhh :81:
Canim izin gunlerim bu sene icin bitti..bebekimm hiçmi gitme şansın yok o 23 gün için
Sen anliyorsun beni canim.. kocam eve gidecek bende 3000 kmdeyim.. tamam msnde falan gorusecem ama ne bilim ya.. ona sarilmak.. ona bakmak istiyorum.. rahatsiz benim kocam.. e$i bakmicak, annesi bakacak.. oda bana koyuyoooKıyamam sana evli olupta bu durumu yaşamak çok zor olsa gerek 3 ayı düşün fıstık:98:
Ben 1 sene Tjk da çalıştım da yinede binmedim
aşkımla hiç gondola binmemiştim..
Ki binmezz olaydım binmemle gondolu durdurmam bir oldu altıma ......:90::90:
Iste onu yapmak istemistim.... gene gidebilirim ama kocacim kiziyo..babykem işin olmasaydı gider süpriz yapardın ne güzel olurdu
ma$allah kizlar bu ne sohbet böyle yeti$emiyorum da
ho$buldum inciim :80:
ho$buldum tatliiim :80:
anaam yirim kiz seni $imartiyon ama he :93:
haha aklima bi mesaj geldi fistim ya $imartiyon deyince
evet olcaz canım kıskananlar çatlasınn:92:
canım sağol askım bu fotomu görmedi daha yeni:)
Kıyamam sana evli olupta bu durumu yaşamak çok zor olsa gerek 3 ayı düşün fıstık:98:
iyi geeceler devremm
dedikodu kazanına düştü bizim askerler kurtuluş yokk
ayy evet ya koyalım fotolarıı
heralde mehabbetim ilk sıra sende leeyn askerıne kavusuyonn:123::123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?