kızlar günaydın :126:
nasılsınız? haftanın son günü bugün
şafak 334 :98:
iyiyim tatlım sen nasılsın maş.şafağına
durum bende iyiyim tatlım ne olsun işte çalışıyorum son gün hafta sonu evden nasıl çıksam diye düşünüyorum[/QUOTE)]
bende aynen cnm şugünde bitsin tatile girelimm..
çıkamıcanmı cnm yarınn arkadaşıma falan gitcem desenn...
çok zor oldu ama düştüm valla, sabır canım 300 ler çabuk geçiyor merak etme.
Darısı başınaaa
Evet atarsa 199
inşallah canım benim geçsin gitsin hepimizin su gibi inşallah canım benim sağol
geliyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
evet burcum atarsa 199 çok şükür ya nerden nereye inanılır gibi değil
benimde 300lerin bitmesine az kaldı cnm inşallah 200ler çabuk geçer
devreemm hoşgeldinnn...nabersinn?
durum bende iyiyim tatlım ne olsun işte çalışıyorum son gün hafta sonu evden nasıl çıksam diye düşünüyorum[/QUOTE)]
bende aynen cnm şugünde bitsin tatile girelimm..
çıkamıcanmı cnm yarınn arkadaşıma falan gitcem desenn...
pazar günü buluşucaz yarın mevlüt var dayımınoğlunda ona gidicem pazar günü bakalım inş.çıkarım ya sinir oluyorum özledimde 2 haftadır görmüyorum kız oda diyo sen hala hastasın dimi uyuz oluyorum snein hastalanmana diyor deli mi ne
pazar günü buluşucaz yarın mevlüt var dayımınoğlunda ona gidicem pazar günü bakalım inş.çıkarım ya sinir oluyorum özledimde 2 haftadır görmüyorum kız oda diyo sen hala hastasın dimi uyuz oluyorum snein hastalanmana diyor deli mi ne
bittiii yengeçimm
saol canımmm
valla durumm müthiş bişe tez zmanda sizde yaşayın inşl bu duyguyu
günaydınn pisicikkk
maşşallah kızz 300 ler bitioo
:92: bu ifadfeyi hep beyeaz bayrak görüodum sonradan gördüm ne olduunuuu :78:
bilmiomki tatlım ya boğazım için de bi hap verdi eczacı çiğniceksin dedi ama hangisi olduunu unuttumm diğeri antibiyotiktir die o değildir die düşündümm neysem ben yutayım her iikisinide saol burcumm [/B]
devreemm hoşgeldinnn...nabersinn?
evet yokuş aşağı koşuyoruuuuuuuuuuuuzzzya insan innamıyor geçmez diyor ama bak 100 lere geldin aydınlanıyor canım aydınlanıyor e kaldı artık yarısından fazlası bitdi bile
bitecek gerçekten inan bana onlamayacaksın 300 ler çabuk geçiyor :92:
devrem günün aydın oldun, ruhun neşeyle dolsun
evet yokuş aşağı koşuyoruuuuuuuuuuuuzzz
sen napıyosun burcum ya konuşamıyoruz
bitecek gerçekten inan bana onlamayacaksın 300 ler çabuk geçiyor :92:
ya cmtesi buluşmak daha iyi oluyorr aslında pazar herkes gezmeye çıkıyor çok kalabalık oluyorr.. biz sevgiliykene pazar buluştumuzda çok korkuyodum biri görcek diyee... neyseki nişanlandıktan sonra rahatladımm...
anneni kafala burcumm anneler izin verdikten sonra rahat rahat çıkarsın..
selam tatli kızım
ay valla 1 ay sonra biticek inşallah 300lerde bitsin artık ama yaa çok uzun geldi :95:
evet canım 200 ler hızlı geçiyor ama bak sölim onu
günaydın zehracım, biticek bitiriyoruz hepimiz inşallah şafakları
bende şu ifadeyi pek sevdim :78:
devrem günün aydın oldun, ruhun neşeyle dolsun
evet yokuş aşağı koşuyoruuuuuuuuuuuuzzz
sen napıyosun burcum ya konuşamıyoruz
bend ecumnartesi buluşmak isterim sonuçta pazar günü buluşunca yorgun argın eve geliyosun çok çabuk geçiyor o gün ertesi gün iş gitmek öldürüyor insanı canım annem istemiyorki dün nerdne açıldı konu bilmiyorum he telefonda konuştumda uzun sürdü dedi annesini ,babasını mı gönderiyor dedi yoo nerden çıktı dedi siz pek uzun konuşmazsınızda dedi hımm dedim o zaten dünden razı merak etme iş bede bitiyor babama sölesem gelicek tanışmaya dedim ama işi olmadığı için istemiyorum dedim o iş ona düşüyor bulsun o zman iş dedi kolay mı bulunuyor anne sanki dedim yok yani izin vermiyor annem
yupiii
napim bend eçalışıyorum işte bir yandanda nasıl evden çıksam diye düşünüyorum evet ya sende gelmiyorsun buraya fırsatda olmuyor aramaya seni
sen nelr yapıyosun bakalım
bend ecumnartesi buluşmak isterim sonuçta pazar günü buluşunca yorgun argın eve geliyosun çok çabuk geçiyor o gün ertesi gün iş gitmek öldürüyor insanı canım annem istemiyorki dün nerdne açıldı konu bilmiyorum he telefonda konuştumda uzun sürdü dedi annesini ,babasını mı gönderiyor dedi yoo nerden çıktı dedi siz pek uzun konuşmazsınızda dedi hımm dedim o zaten dünden razı merak etme iş bede bitiyor babama sölesem gelicek tanışmaya dedim ama işi olmadığı için istemiyorum dedim o iş ona düşüyor bulsun o zman iş dedi kolay mı bulunuyor anne sanki dedim yok yani izin vermiyor annem
anne sorun çıkarınca zor cnm ya.. halbuki sana destek verse biraz anlamaya çalışsa demii... neyse Allah yardımcın olsun burcummm
tık tık tıkkk
kimse yokmuuuuu
Bugün sevgilimle 17. ayımıza girdik...
İnşallah sağlıklı mutlu bisürüü ayları tamamlarız aşkımlaa
Mutluluklar tatlım 3 - 5 seneyi devirdimi ay saymayı bırakırsınız artık başedemezsiniz aylarla... yıl sayarsınız artıkk incimmm
tık tık tıkkk
kimse yokmuuuuu
Bugün sevgilimle 17. ayımıza girdik...
İnşallah sağlıklı mutlu bisürüü ayları tamamlarız aşkımlaa
kızlar bizde aşkımla 50.aymızın içindeiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?