Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar günaydın :126:

nasılsınız? haftanın son günü bugün

şafak 334 :98:

devreemm hoşgeldinnn...nabersinn?

Son düzenleme:

ya cmtesi buluşmak daha iyi oluyorr aslında pazar herkes gezmeye çıkıyor çok kalabalık oluyorr.. biz sevgiliykene pazar buluştumuzda çok korkuyodum biri görcek diyee... neyseki nişanlandıktan sonra rahatladımm...
anneni kafala burcumm anneler izin verdikten sonra rahat rahat çıkarsın..

iyiyim tatlım sen nasılsın maş.şafağına

selam tatli kızım
ay valla 1 ay sonra biticek inşallah 300lerde bitsin artık ama yaa çok uzun geldi :95:

günaydın zehracım, biticek bitiriyoruz hepimiz inşallah şafakları

bende şu ifadeyi pek sevdim :78:

devreemm hoşgeldinnn...nabersinn?

devrem günün aydın oldun, ruhun neşeyle dolsun

Son düzenleme:
ya insan innamıyor geçmez diyor ama bak 100 lere geldin aydınlanıyor canım aydınlanıyor e kaldı artık yarısından fazlası bitdi bile
evet yokuş aşağı koşuyoruuuuuuuuuuuuzzz
sen napıyosun burcum ya konuşamıyoruz

benimde 300lerin bitmesine az kaldı cnm inşallah 200ler çabuk geçer
bitecek gerçekten inan bana onlamayacaksın 300 ler çabuk geçiyor :92:

bend ecumnartesi buluşmak isterim sonuçta pazar günü buluşunca yorgun argın eve geliyosun çok çabuk geçiyor o gün ertesi gün iş gitmek öldürüyor insanı canım annem istemiyorki dün nerdne açıldı konu bilmiyorum he telefonda konuştumda uzun sürdü dedi annesini ,babasını mı gönderiyor dedi yoo nerden çıktı dedi siz pek uzun konuşmazsınızda dedi hımm dedim o zaten dünden razı merak etme iş bede bitiyor babama sölesem gelicek tanışmaya dedim ama işi olmadığı için istemiyorum dedim o iş ona düşüyor bulsun o zman iş dedi kolay mı bulunuyor anne sanki dedim yok yani izin vermiyor annem

evet yokuş aşağı koşuyoruuuuuuuuuuuuzzz
sen napıyosun burcum ya konuşamıyoruz

yupiii
napim bend eçalışıyorum işte bir yandanda nasıl evden çıksam diye düşünüyorum evet ya sende gelmiyorsun buraya fırsatda olmuyor aramaya seni
sen nelr yapıyosun bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
mahabbetım aramızdan ayrılıo kızlar onun safagı bıttı ne guzel darısı bızlerın basına

cnm kız arkadaşlarınla dışarıya çıkmıyor musun? yani bi kaçamak olmuyor mu?

tık tık tıkkk

kimse yokmuuuuu

Bugün sevgilimle 17. ayımıza girdik...

İnşallah sağlıklı mutlu bisürüü ayları tamamlarız aşkımlaa

Son düzenleme:
tık tık tıkkk

kimse yokmuuuuu

Bugün sevgilimle 17. ayımıza girdik...

İnşallah sağlıklı mutlu bisürüü ayları tamamlarız aşkımlaa

Mutluluklar tatlım 3 - 5 seneyi devirdimi ay saymayı bırakırsınız artık başedemezsiniz aylarla... yıl sayarsınız artıkk incimmm

Bugün anacuğumm evde yokken converselerimi makineye atıym öğlende yıkayayım bi güzel üstüne dökmediğim kahve çay kalmadı...
Beyaz mı giyiyorum başka renkmi belli diil vallaaa

edacım,durucum normalde ben dışarı çıkıp gezen bir insan değilim sevmem öyle her hafta çıkmayı askerdeyken ben hiç dışarı çıkmazdımki çok nadir
şid, böle olunca babamın felan gözüne batıyor.dikkat çekiyorum geçen gün onunla mesajşaırken burucnun nesi var demiş düşünün yani.

evet malesef kimseden destek göremiyorum.

zehracım nice nice 40*50 li senelere evli,mutlu boy boy çocuklu senelere tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…