Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet hemen anlıyorlar belkide iyice anlamıştır yani.
çıkmıyorlar malesef edam böle tek başıma kalıyorum kaan ne sölese haklı bişey diyemiyorum yani.

Kizlar sayfanizi neden fazla mesaj ayarina koymuyorsunuz?
daha rahat oluyo gecmisi okumak.. Bende su an sayfa 50
1 sayfada 40 msj veriyo galiba.. oyle ayarladim

Babylem nerlerdesin senn:79:
nasıl yapıosun onu bizede öğreettt
burdayim.. sizi gozetliyorum :)

ayarlarda oyle bisey var..
Sayfada 20 mesaj 40 mesaj vs :)

kızlar meg imize destek verelim =)
Verdim coktandir.. haydi eller havayaaa megoma oy verinnnnnnnnnnnn
:92:

nerdesin sen bakim bu saat kadar dünde kaçtın gittin zatiii
Burdayim canim.. uzgundum cok yaa... hep agladim.. ciktim uyudum

ben iyiyim cnm sen nasılsın??
hayrola ne gördünn?ışığa karşı söylee
1 sene öncesine kadar babannem dedem annem babam ben yaşıyorduk. sonra halam eşinden boşandı 2 çocukla bizim eve geldi falan filan. bu yaşıma kadar çok kötü şeyler yaşadım. ben şiddet görmedim ama dedem babannemi döverdi. beni annemi falan azarlardı, hakaretler falan filan. annem çalıştığı için gündüz olanları görmedi. sürekli tartışma sürekli kötü günler... her an içim huzursuzdu acaba anneme kötü bişey der mi annem karşılık verir mi anneme vurmaya kalkarlar mı falan filan...

çook çok kötü günlerdi. ailemizden destek olan kimse yoktu. çok kez annemle oturup ağladık. annem sinir krizleri geçirdi bakan yoktu. tek başıma ne yapacağımı bilmez haldeydim. evdekiler bakıp bakıp gidiyolardı yardım eden yoktu.

annem ilaç almış intihara kalkıştı falan filaann....

evden de ayrılamıyoruz bi annemin maaşıyla ist te geçinmek imkansız. babam bize sahip çıkmıyo mecbur ordayız.

ben üni kazandım. ist ten başka bi şehre geldik. (mecburi oldu) babamda mecbur geldi. burada yaşamak kolay. ev kiraları az. babamın emekli maaşı annemin maaşı benim katkı kredimle şükürler olsun çok iyi geçiniyoruz.

annem kemik erimesi olduğunu öğrendik hastaneye gitti geldi falan. (1 yıl önce) şimdi baya iyileşti
1 yıldır burdayız rahatız.Rabbime şükürler olsun binlerce kez. hep hayalim üni kazanıp o evden bi bahaneyle ayrılmaktı.

şu anda her şey güzel. annem emekli olcak inşallah ocak ayında maaşını almaya başlicak. işten çıkıcak...
fakat ben 1 senedir sürekli rüyamda geçmişimi görüyorum.
her gün hemde... bazen 2 gün görmüyorum diyelim 3. gün gene rüyamda o insanlar. gene biz o evdeyiz gene sıkıntı gene kavgalar... uykumda kendimi sıktığımı hissediyorum. uyandığımda ise etkisinden zor kurtuluyorum. ve 1 yıldır nerdeyse her gün ben annem o evdeyiz rüyalarımda...

kafayı yemek üzereyim. uyku düzenim yok. kötüyüm aslında...
aşkımla 2 senedir beraberiz her zaman destek oldu sakinleştirdi neşelendirdi.
bu gece daha kötü bi rüya gördüm. sabah aradı anlattım. bi psikoloğa danışsana olmicak bu böyle dedi. o da üzgün...

Fidescimmm

Cok uzuldum canim.. insallah herzaman icin boyle mutlu ve huzurlu kalirsiniz canim..

bebekim tetipim kısa dönem topiğinde sana yazdığımı okudun mu

napıcam ben. gerçekten kafayı yemek üzereyim. süreklimi olur ya. gün içinde hiç düşünmüyorum aslında onları. zaten okulum var. nasıl bi bilinçaltıdır anlamadım ki. rüyamda hep onlar. biz o evdeyiz. şiddet kavga hakaretler. sürekli o evden kaçmaya çalışıyorum. kendimi sıkıyorum resmen. uyandığımda rüya olduğunun geç farkına varıyorum. rüyamda korkuyorum gözlerimi açınca gene orda olcam diye

doktora görünsem mi dayanamicam artık.

[/FONT]
kızlar meg imize destek verelim =)

burdayim.. sizi gozetliyorum :)

ayarlarda oyle bisey var..
Sayfada 20 mesaj 40 mesaj vs :)

Verdim coktandir.. haydi eller havayaaa megoma oy verinnnnnnnnnnnn
:92:

Burdayim canim.. uzgundum cok yaa... hep agladim.. ciktim uyudum

bende yaptım daha 38. sayfadayız şimdidd

saol cnm benim darısı başına

amin tatlım inşallah

Gerçekten çok zor günler yaşamışsın fides içim parçalandı okurkenn... Eğer hala unutamadıysan ogünlerin etkisindeysen bi terapistten yardım alman çok doğru olurr.. İnşallah atlatırsın cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…