afiyet olsun da maaşallah canıııım yanmadın mı yaaa hem brownie intense hem maximus öldürür adamıbayılıyorum ben de brownie intense'e yaaaa süper bişey
evet aynen öyle sürekli yeni modelleri çıkıyo herşeyin o yüzden az öz almak lazım ev kurmadan önce, eksikler ev kurunca tamamlanır
mesela geçen gün şu paşabahçenin çok güzel sürahileri varya yamuk yumuk32: ondan aldım daha ortada nişan yok bişe yok allahım ya :)durucak öyle neyapayım içimden almak geliyor.sanrım evlilik vaktim gelmiş benim zaten bebeklere dayanamıyorum
yemeği yedim, tükr kahvemi içtim geldim :126:
ben geldimmm
Edaaaa, Susssuuuuu nerdesiniz siz bakiiiimmmm :80:
hos geldın :92:
canım geç kaldım ya..okudum yazını ...evet çok kötü yapmış arkadaşın ama ilgilenme sen boşver demiş daha üzülmekle bişe olmaz.sen kendini çok yıpratma kardeşim.seviyorum seni ben kıyamam askerdeyken okadar üzülüyodun:85::85::85:
aglarım bak bende senle..üzülmek yok.bak çok şükür iyi gidiyormuşsunuz zatenaşkınla.daha ne deli kız herşeyi takıp üzülüyosun resimlerinizide gördüm muhteşemsiniz.allah ayırmasın.
Hoşbulduk
varya şu smile in salladığı şeyin sütyen olduğunu daha yeni fark ediyorum :92:
Meraba millet=)
valla yanmaya başladımm napayım üşüom hava öle güzelki dışarda burası sibirya mübarek.. evet yaa ıntense yok mu bitiro beni geçen kış işyerimdekilerle hergün ıntense kahve molası veriodukk :125:
mesela geçen gün şu paşabahçenin çok güzel sürahileri varya yamuk yumuk32: ondan aldım daha ortada nişan yok bişe yok allahım ya :)durucak öyle neyapayım içimden almak geliyor.sanrım evlilik vaktim gelmiş benim zaten bebeklere dayanamıyorum
belli olmaz bu işler yaa al koy sen kenara beğendiğinde, ben de nişanlıyım ama daha var önümüzde zaman
ben geldimmm
hoşgeldiiiinnnnn:13:
geldim begümüm geldim cnm nasılsın? :78:
hoşgeldin cannıııım iyilik nolsun işte cuma diye mutluyum, akşama nişanlım da ararsa daha mutlu olurum, inşallah arar 3 gün oldu yine
senden naber nasılsın? nişanlın napıyo nasıl?
Hoşbulduk
varya şu smile in salladığı şeyin sütyen olduğunu daha yeni fark ediyorum :92:
fawori rengimmm hoşgeldinnn :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?