Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizim 6şubatta oldu tatlım 1sene olucak bizimdee...sizin ne zamandıı?

bizimde 29 ekim'de 1 yıl oldu cnm, Allah mutluluklarımızı daim etsin hepimizin.
askerden sonra düğün hemen olacakmı?

senin asker nerdeydi bu arada?

bizimde 29 ekim'de 1 yıl oldu cnm, Allah mutluluklarımızı daim etsin hepimizin.
askerden sonra düğün hemen olacakmı?

senin asker nerdeydi bu arada?

Amin cnmm inşallahhh..sizindee
askerim Tekirdağ da devremm..
Nasipse iş bulunrca hemen istiyoruz cnm İnşallah bi sorun çıkmaz.. Siz nezaman düşünüyorsunuz?

Amin cnmm inşallahhh..sizindee
askerim Tekirdağ da devremm..
Nasipse iş bulunrca hemen istiyoruz cnm İnşallah bi sorun çıkmaz.. Siz nezaman düşünüyorsunuz?

doğru askerlerimiz birbirlerine yakın yerlerdeydi bizim devrem

bizde 2012 yaz sonunda düşünüyoruz cnm nasipse. gelince hayırlısıyla bi işe girsin o zaman tarih netleşicek.

doğru askerlerimiz birbirlerine yakın yerlerdeydi bizim devrem

bizde 2012 yaz sonunda düşünüyoruz cnm nasipse. gelince hayırlısıyla bi işe girsin o zaman tarih netleşicek.

ewet devrem yaaa yarım saatlik meafede bizimkilerrr bi gün kaçalımm yanlarınaa...
Bizimde tam tarih yok daha ama hem ailesi hem biz beklemek istemiyoruzz.. İnşallah Allah gönlümüze göre verirr...
sen kaç yaşındasın cnm?

Aşkıma gönderdiğim mektup pazartesi eline geçicekmiş haftasonu girdi araya üffff...

iyi yine güzelim bizim 1 ayda gidiyo mektuplar, 11 aydır asker nişanlım 2 kere mektup yollayabildim bu yüzden, şimdi gelemden yine atıcam artık mektubu tezkereyle beraber alı gelir herhalde

ewet yaaa...sende nişanlısın demi begüm senin ne zaman oldu nişanın?

14 ağustosta 1 sene oldu bizim de canım

canım gözün aydın..ne güzel bitmiş..ben de o günleri görür müyüm acaba???:78:

senin dediğin şei zamanında bende derdim üzüle üzüle ama gözlerini aç kapa aç kapa geçiyo:)bitioo gerçekten bitiyo moraliniz yüksek tutun ne olurr:82:

dr oetkerin irmik tatlısı varya nasıl güzel yapıo bizim iş yerndeki abla acayip müptelası olduk yaaa

ama sizin mesafe uzak ondan olabilir cnm bizim 3 yada 4günde gidiyorr...sen şimdilerde atıver az kaldı....
Allah tamamına erdirsin cnmm

ya hayır kendi kendine değilsin ben okuyorum yazıcam da aynı zamanda ama ne dicem bilemedim

dr oetkerin irmik tatlısı varya nasıl güzel yapıo bizim iş yerndeki abla acayip müptelası olduk yaaa

ben cevap gemeyince öyle sandıydımm:78:
ay tatlı deme öğlen fazla kaçırmışım yemeği 2soda içtim hala kendime gelemedim.. ne açgözlüyüm ben ya...

ben cevap gemeyince öyle sandıydımm:78:
ay tatlı deme öğlen fazla kaçırmışım yemeği 2soda içtim hala kendime gelemedim.. ne açgözlüyüm ben ya...

Soda içmeyi ne özledim ya tel takıldı bana 2-3 hafta oluyo işte dikkat ediyorum yediğime içtiğime soda asitli mi ya içsem bişey olur mu üstüne limon sıkmayı pek severdim
çayı kahveyi de içemiyorum porselen olduğu için rengi sararıvericek korkusyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…