Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kullanışlı olmayışı b.makinesine yerleştiremiyormuşsun öle diyorlar bend eçok beeniyorum alsında kareleri ya
ama çok şıklar edacım

durucum valla bendende al o kadar ağlasam rahatlıcam yani
resimlerini koysana merak ettşm canım

hımm ben böyle işlere hiç bulaşmam burcum, iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan derler
kız hemencecik anlatmış kötü olmuş tabi ama sıkma canını annen biliyor öyle ayda böyle.
bi şekilde eninde sonunda öğreniliyor bu işler. akışına bırak, içini ferah tut.

çok şık zarif zehra'cım iyi günlerle bol kahkahlı sohbetlerde kullanmanı dilerim

takımı ve çatal kaşığı güzel kombinlemişsin bende işte böyle yumuşak kenarları olanlardan almak istiyorum. kenarları çok kare olanlar makinada kırılıyormuş felan diyorlar.
kimiside diyo çok para verme, zaten çok kullanılmıyor ancak misafir gelince. bu baktığım sadece yemek takımı 960TL

zehracım çok güzel güle güle kullan çokda uyumlu olmuş çatal bıçakların

canım benimmmm canını sıkma hiç biliyorum böyle değince yetmio insana ama keşke karışmasaymışsın ama olan olmuş geri döndüremeyiz nasılsa o yüzden tatlı canını sıkmaya gerek yok

Pissym zaten misafir için kullanıcaksın kareyi yuvarlağı günlükte tercih edersin...

canım benim takımlarını güle güle kullan benim dün eklediğim çaydanlık şekrlikler bugn gelicekti ama gelmedi yarın mutlaka elinizde olur dediler bende canımı ona sıkıyorum yaa

zehracım çok güzel güle güle kullan çokda uyumlu olmuş çatal bıçakların

Saolunn kızlarr..Amin inşl. bidenem yaa hepimiz güle güle kullanalım..Oturmaya gelin len banaa evlenncee :82: Kırılımasın o kadar para saydık bunlara :84: senin baktığın tk. da çok hoş ama çok pahalı bitanem yaa

bende bulaşmam aslında ama işte olan oldu annem biliyırda kadında sölerse bu sefer bana dönücek nerdne haberi var diye aman bütün herşey beni buluyor edacım valla mutluyum derken illaki bişeyler oluyor

canım benimmmm canını sıkma hiç biliyorum böyle değince yetmio insana ama keşke karışmasaymışsın ama olan olmuş geri döndüremeyiz nasılsa o yüzden tatlı canını sıkmaya gerek yok

çaydanlık-şekerlikmi ben görmedimm
uzun zmandır aklımı kurcalayan bi yatak örtüsü var evlennceye kadar fiyatı düşer diye bekliyorum daha almadım
gelir tatlım ya ne kadar oldukii alalı :26:

aaa ben görmedim ekledikleirni ama ya güle güle kullan canım sende insan yined etakıyor be canım heleki ben yani kurarım kafamd ahep baş arıısndanda ölürüm yani

zehracım kız istda oturursan gelriiz kaanla oturmaya sana:)

çaydanlık-şekerlikmi ben görmedimm
uzun zmandır aklımı kurcalayan bi yatak örtüsü var evlennceye kadar fiyatı düşer diye bekliyorum daha almadım
gelir tatlım ya ne kadar oldukii alalı :26:

albümümde ekli canım çaydanlık filan kahvaltı takımım için ama şekerlikler misafr çay takımım için 2 gün oluyo alalı aslında bende biraz takıntılıyım işte adam gelir mutlaka sorun olmaz dedi ama ikna olamıyorum işte

cumartesi pazar bende bakıcam işte yine albümde ekli almak istediklerim

Biliyorum ya bende çok takarım kurarum kafamda çok iyi anlıyorum seni...

aldıklarım ve alacaklarım için albüme bakabilrisin kuzcanım

güle güle kullan cnaım benm çok güzel hepsiii canım kuş lokumu çektiii

gelin siz istanbula biz sizi hiç yalnız bırakmayız kuzularım benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…