Soda içmeyi ne özledim ya tel takıldı bana 2-3 hafta oluyo işte dikkat ediyorum yediğime içtiğime soda asitli mi ya içsem bişey olur mu üstüne limon sıkmayı pek severdim
çayı kahveyi de içemiyorum porselen olduğu için rengi sararıvericek korkusyla
hatunlarrr
nedionuz bakemm
ama sizin mesafe uzak ondan olabilir cnm bizim 3 yada 4günde gidiyorr...sen şimdilerde atıver az kaldı....
Allah tamamına erdirsin cnmm
kızlar sabahtan beri keyfim yerine gelmedi çok sıkılıyorum bugün ya zaman geçmek bilmiyor.
evet canım yaa kabus gibi uzaklık :26: saol canıım amiin, cümlemizi
benimde öyle burcum bitmedi gün..kimsede konuşmuyor zatennn
Amin tatlımm
ewet devrem yaaa yarım saatlik meafede bizimkilerrr bi gün kaçalımm yanlarınaa...
Bizimde tam tarih yok daha ama hem ailesi hem biz beklemek istemiyoruzz.. İnşallah Allah gönlümüze göre verirr...
sen kaç yaşındasın cnm?
hatunlarrr
nedionuz bakemm
bu arada aşkıma aldığım kazqak ve pantolan tam olmuş üstünee.. kazağı karşımda giymişti pantolonu göremedim
kızlar sabahtan beri keyfim yerine gelmedi çok sıkılıyorum bugün ya zaman geçmek bilmiyor.
bizde öyle cnm işi otursun ancak toparlanır düğün hazırlığı zaten.
ben 24 yaşındayım devrem sen kaç yaşındasın?
oghh güle güle giysin cnm bende gömlek ve hırka almıştım kameradan görünce çok kötü oldum
cnm gün bitti artık boşver sıkıntıyı :78:
kızlar çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor peki? ben bu aralar yemek takımları bakıyorum.
aldınız mı siz?
şu takım bu aralar hoşuma gidiyor.
bana göre btmedi edacım öle bir hata yaptımki kendime ne kadar kızsam azdır ya
edacım çok güzel bu ya bayıldımmmmmmm markasıı ne ?
geldimmmmm durumm netçen banaa :86:çene çalıyoz incimmm
sen gel bakemmm:94:
kızlar çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor peki? ben bu aralar yemek takımları bakıyorum.
aldınız mı siz?
geldimmmmm durumm netçen banaa :86:
bunlar çok hoş tatlım yaa....
bende günlük yemek takımı alıcam inşallah ama diğerini kare aldım onları yuvarlak alırımm
daha 1 saat var offf nasıl canım sıkılıyor hıçkıra hıçkıra ağlamka istiyorum durumm
hep arkadaşımın yüzünden ya sıkıntım çıktı ortaya sanırım herkes yoğun
bizde öyle cnm işi otursun ancak toparlanır düğün hazırlığı zaten.
ben 24 yaşındayım devrem sen kaç yaşındasın?
bende 21 yaşındayım cnm nisanda 22 olucamm
aldınız mı siz?
devrem çok şıkmışş ama ben yemek takımı aldım 3takım.. kare aldım bitane misafşr için kare çok asil duruyorr.. Buda hakkaten çok güzel markası neymiş?
Hepinize ii akşamlar, iyi haftasonları kızlaarr öptüm sizi :98:
Görüşürüz tatlım byyy
geldimmmmm durumm netçen banaa :86:
bunlar çok hoş tatlım yaa....
bende günlük yemek takımı alıcam inşallah ama diğerini kare aldım onları yuvarlak alırımm
ne hatası yaptın burcum? işle mi ilgili? olsun üzülme canın sağolsun senden kıymetli değil hiçbişey :78:
bende çok beğeniyorum cnm bugünlerde favorim bu takım :82:
noble life markası 960TL 88 parça
bende 21 yaşındayım cnm nisanda 22 olucamm
devrem çok şıkmışş ama ben yemek takımı aldım 3takım.. kare aldım bitane misafşr için kare çok asil duruyorr.. Buda hakkaten çok güzel markası neymiş?
günlük için bugün bimde güral porselnin 24 parça takımı vardı cnm 45lira haberin olsun.
sen misafirlik tkaımı aldın yani ? nasıl modeli? kaç paraya aldın markası ne?
ay çok soru sordum :78:
ben tam kareden vazgeçtim gibi hiç kullanışlı değil diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?