Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet cnm soda asitli ama benim arkadşımdada tel var kola soda herşeyi içiyorr... hatta taneli şeyleride çok rahat yiyor...bişey olmadı...ama bişey olurmu bilmiyorumm:44:

hatunlarrr
nedionuz bakemm

bu arada aşkıma aldığım kazqak ve pantolan tam olmuş üstünee.. kazağı karşımda giymişti pantolonu göremedim

Son düzenleme:
kızlar sabahtan beri keyfim yerine gelmedi çok sıkılıyorum bugün ya zaman geçmek bilmiyor.

benimde öyle burcum bitmedi gün..kimsede konuşmuyor zatennn

Amin tatlımm

daha 1 saat var offf nasıl canım sıkılıyor hıçkıra hıçkıra ağlamka istiyorum durumm
hep arkadaşımın yüzünden ya sıkıntım çıktı ortaya sanırım herkes yoğun

bizde öyle cnm işi otursun ancak toparlanır düğün hazırlığı zaten.
ben 24 yaşındayım devrem sen kaç yaşındasın?

hatunlarrr
nedionuz bakemm

bu arada aşkıma aldığım kazqak ve pantolan tam olmuş üstünee.. kazağı karşımda giymişti pantolonu göremedim

oghh güle güle giysin cnm bende gömlek ve hırka almıştım kameradan görünce çok kötü oldum

kızlar sabahtan beri keyfim yerine gelmedi çok sıkılıyorum bugün ya zaman geçmek bilmiyor.

cnm gün bitti artık boşver sıkıntıyı :78:

kızlar çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor peki? ben bu aralar yemek takımları bakıyorum.
aldınız mı siz?

şu takım bu aralar hoşuma gidiyor.

bana göre btmedi edacım öle bir hata yaptımki kendime ne kadar kızsam azdır ya

kızlar çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor peki? ben bu aralar yemek takımları bakıyorum.
aldınız mı siz?

edacım çok güzel bu ya bayıldımmmmmmm markasıı ne ?

bana göre btmedi edacım öle bir hata yaptımki kendime ne kadar kızsam azdır ya

ne hatası yaptın burcum? işle mi ilgili? olsun üzülme canın sağolsun senden kıymetli değil hiçbişey :78:

edacım çok güzel bu ya bayıldımmmmmmm markasıı ne ?

bende çok beğeniyorum cnm bugünlerde favorim bu takım :82:
noble life markası 960TL 88 parça

çene çalıyoz incimmm
sen gel bakemmm:94:
geldimmmmm durumm netçen banaa :86:
aldınız mı siz?

bunlar çok hoş tatlım yaa....
bende günlük yemek takımı alıcam inşallah ama diğerini kare aldım onları yuvarlak alırımm

geldimmmmm durumm netçen banaa :86:

bunlar çok hoş tatlım yaa....
bende günlük yemek takımı alıcam inşallah ama diğerini kare aldım onları yuvarlak alırımm

günlük için bugün bimde güral porselnin 24 parça takımı vardı cnm 45lira haberin olsun.

sen misafirlik tkaımı aldın yani ? nasıl modeli? kaç paraya aldın markası ne?
ay çok soru sordum :78:

ben tam kareden vazgeçtim gibi hiç kullanışlı değil diyorlar.

daha 1 saat var offf nasıl canım sıkılıyor hıçkıra hıçkıra ağlamka istiyorum durumm
hep arkadaşımın yüzünden ya sıkıntım çıktı ortaya sanırım herkes yoğun

evet cnm bende duygusala bağladımm.. slow dinliyorum sabahtan beri bi tuhaf oldum gel beraber ağlayak burcumm

yok canım işyerinde değil ya kaanın arkadaşı vardı hayatımda birisi olsun,sizin gibi olim istyorum demiş senin arkadaşın var mı dedi yok dedim sonra düşündüm bir arkadaşım var dedim annem pek görüşmemi istemez dedikoducular diye sonra dün çocukla kız konuşmuşlar felan çocukda telle kızı arayınca annesi sormuş kim arıyo diye kızda demiş anne burcunun sevgilisinin arkadaşı varmış hayatında bşri olsun istiyorum demiş o da beni sölemiş demiş dedim yuhh hiç sölenilecek şey mi allah aşkına daha ilk günden dedim bişey olmaz dedi annesi sormuş burcunun annesi biliyıo mu yok demiş hee o zmaan ona göre davranırım ağzımdan kaçırmamaya özen gösteririm demiş off ya buna canım çok sıkkın öğleden beri edacım
kaana söledim hemen sölemiş mi dedi malesef dedim oda aman canım ne takıyosun sıkıyosun kendini sonund aherkes duymucak mı bilmicek mi dedi

oh ohh 3 takım halletmişsin valla devrem ne güzel. seninkinin modelleri nasıl nette varsa eklsene.

markası noble life
Ürün Detayları

Tatlım benim aldığım yemek takımı bu.. Karacadan almıştım fiyatını hiç bilmiyorum çünkü bisürü şey aldım onunla birlikte..700 yada 800 falandı tatlım...

buda çatal bıçak takımımm nasıl uydurmuşmuyumm y. takımınaa Bunuda karacadan aldııydımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…