Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende bu kadar para saydığım eşyaya gözüm gibi bakarım valla, yemeğe gelenlerde yediklerini saydığımı felan sanar

bende bulaşmam aslında ama işte olan oldu annem biliyırda kadında sölerse bu sefer bana dönücek nerdne haberi var diye aman bütün herşey beni buluyor edacım valla mutluyum derken illaki bişeyler oluyor

olsun cnm herşeyde vardır bir hayır sıkma tatlı canını

ben 1günlük 2 misafir için aldım biri kare diğerleri yuvarlak tatlım
bak kare olan bu kütahya porselen

Kütahya Porselen | Ateşte Açan Çiçekler

durum çok cici görünüyor, sende iyi günlerde kullan inşallah biz birbirimize yakınız bizde tanışalım

vayyyyyyyyyyy çok güzelmiş durum ya güle güle kullanın canım benim

:26: ah canım benim sağolasın ne zor varya anneme çok çok çok daha çok bağladım insanın içi çok garip oluyo

tabi canı orası öle ama bide şöle düşün ssende bir yuva kuruyosun sevdiğinle beraber olyorsun birde bir çocuğunuzun olduğunu düşünsene o sıcak yuvada bundan önce annend eöle yaptı tatlım üzülme yani inşallah hepimiz çok ama çok mutlu oluruz

send ebitanesin zehram
şimdi aşkım mı öptü beni sen mi:82::92:

çok saol edacım

ne güldüm yazına valla bend eöle yaparım yani kızlar siz 20 milyon bir havluya verir miisniz?

ya ben verdim bi kere banyo takımı almıştım sırf takım olsun die verdim şimdi bakınca üzülüyorum o ayrı

bide gecen hafta engılısh home dan tanesii 20 tl olan 4 adet yastık kılıfı aldım örgü çok güzeller ama aman napim dedim aldım ama pişamn oldum ama çok sevdim

ne kadar güzel hayallerimiz var demi hep aynı masumlukta hep aynı güzel hayaller bebeiğimiz olsun sevdiğimiz adam yuvamız...allah inşallah yaşatır bu güzel mükemmel duyguları

hadi ya bende koçtaştan almıştım bitane 15 miliyona annem kafayı yemişsin sen dedi

bu arada ist.da olanlar sölüyorum metroport avm'De english home açılmış kızlar açılışa özel n.takımları çift kişilik 26,90 sölim

ne kadar güzel hayallerimiz var demi hep aynı masumlukta hep aynı güzel hayaller bebeiğimiz olsun sevdiğimiz adam yuvamız...allah inşallah yaşatır bu güzel mükemmel duyguları

evet canım inşallah duyguları hayal ettiğimizden daha güzel yaşarız ahh ahh aşkım bir işe girse iş resmiyete dökülse öle çok rahatlıcamki öle diyorum ama inşallah öle oluyor daha kötüye gitmez inşallah heleki aileler devreye girdiğinde

selam kızlarr nasılsınız bakalımmm
bugün tamda misafirlerin geleceği tuttu he:95:

nese genede gelicem zor şerde olsa bu gece benim gecem çünküüü

evet güzelmiş canım deişik bi takım :86: ben bernardodan aldım yemek takımımı..geçtiğimiz nisan ayında..taksitleri biticek nerdeyse benimki daha gelemedi askerden :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…