Sonunda Şafak:399!
Allah'ıma Şükürler Olsun 400'ler Bittiiiiiiiiiii...!
canımmm benimmmmm maşallahhhh
41 kere Maşşallahh hepimize tatlımm benimmm sabrın sonu selamett..
Hepimizzzzz sonunda kavuşucazzz sevdiklerimizee Hayırlısıylaa..
inşş canım benimmm nasılmış askerin alışmış mı
TEzkereci güzeller atarsa şafağım 29Bu benim şafağımmı diyorum
Hiç sorma canım ya acayip sıkılmış biran önce kurtulmak istiyorumuş bilmiyorum napıcam öyle söyledikten sonrada bida msj atmadı sonrada kapandı tlfnu offf..
o öyle söyleyince çok kötü oluyorum. gerçeten çok zorlanıyor özgürdü benimki her istediğini yapardı sıkıya hiç gelemezdi ondan çok kötü olmuşş
canım komutanlar falan değişti yaa çok sıkı olmuş şimdi bnmkide çok sıkılmış. telefon kullanamıcaz artık. e çarşı ayda yılda bir bizde çok sıkıldık.
Evet canım öbür komutan daha iyiymiş galiba. geçen hafta pazar bir kere mesaj attı sonra perşembe gününe kadar haber alamadım deliye döndük annesiyle en sonunda birliğin arıcaktımki açtı telefonunu yeni komutan her tarafı didik didik aramış o yüzden tlfnu saklamış kantinde de kart yokmuş arıyamamış. Anlaşamadığı kişilerde var galiba haberci olma ihtimalim olmasa çok kavga ederim ama kendimi zor tutuyorum bu yüzden diyor. bu gün belki çarşıya çıkıcaktı izin vermemişler heralde yarın belki çıkarım dedii onuu bekliyorum işte bi çıksada görebilsem artık
ahhh canımm neler çektim benn o çarşılar yüzünden insanı heveslendirirler şu gün çıkıcaksın diye hazırlanırsın edersinn ama o gün bi gelir çıkarmazlar. o kadar problemli insanlar var ki orda afedersin ama traş bıcağını çalan insanlar bu bildiğimiz sakal falanda değil anlamışsındır. o kadar pis insanlar giyilmiş çorapları giyilmiş çamaşırları çalıyolar ya. çok çok kötü biryer o konuda.
ama tabiki yine bunada şükür daha kötüde olabilirdi
kaç haftada çıkartıyorlar çarşıya canım yaa ibonun bu 4. haftası bu hafta çıkarsınlarr yaaa
gerçekten çok pislikler canım iboda ilk gittiğinde valizinden atletini falan bişyler çıkarmış dolabına koymuş gitmiş bakmışki hepsini çalmışlar bide yeni almıştık atletlerini dağıtıma geldiğinde kıyamam yaa kimlerle uğraşıyorlarr off off çok korkuyorum kavga edicek biriyle diye.
Geçen gün d.bakıra gönderiyorlarmış tamamende sonradan haberci olucak falan demiş biri bırakmışlar ya çok korktum
canım benim allah yardımcımız olsun
Senin şafağın canım o kadar acı çektiniz hasret kaldıınız sonunda hayırlısıylaa kavuşuyorsunzz bitecek inşallah acılarınız..
Kıyamam yaa,, sen böyle diince aklıma benm ilk zamanlarım geldi konusuyorduk askıma diyorduk bak 1 ay bitti kaldı 14 / 13 falan ..
Geçti, nasılda geçti oysa .. Çok kafaya takmamak lazım inan geçiyor mered.
safak 56.siirt e selamlar..
doğru diyorsun cnm çok takmamak lazım ama takmayıncada olmuyor hergün gözümü açtığım da şafak attıracağım diye uyanıyorum şaka gibi ya (usta birliğine bi yerleşse daha kolay geçerde günler daha nereye düşcek o sıkıntıda var
Takmayıncada olmuyor canım ne bakıyorsun sen bana geçtim o yollardan
Bende öyle şafak bugün 30 muhabbeti falan geçsede gitse bıktım bu rakamlardan .. Hep aynı sayılar ama yer değişip duruyorlar ..
Kesinlikle usta birliğine geçince asker oldugunuzu daha iyi anlayacak daha ii sindirecek zamanlada alt devreleriniz gelince bi bakacaksınız biz gibi tezkereci devre olmussunuz ...
Biliyorum çok uzak geliyor şimdi belki sana ama geliyor :) Sen benim has torunumsun seneye benim heyecanımı sen paylasacaksın :) Plakalarda olacaksın bu zamanlar :)
Ah sağol canım benim tez zamanda sizde gelirsiniz bu şafaklara, çok zor asker beklemek çok çok zor hasret çekmek ama sonu güzel , Allahım hepimizi kavustursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?