oda doğru canımm kaçmıyoruzz yaaa
kızlarr yaaa ben çok acıktım brden hiç bişey yoktu bi anda geldilerrr
atarsa 197
ne güzell canımm yaaaaa çok mutlu oldum senn adınaa. sizin şafak kaçtı benimkafam karıştı yaa :44::44:
100lre yeni başlamışsın sende bnmde az kaldı allah şükür
canım neyse ben çıkıyım artık görüşürüz inşallah yinee
Askerim 2 gündür aramıyor,aglamaktan gözlerim balon gibi oldu.
Oruç tutuyorum ama,başım çatlıyor..
Elimi incittim,sargıda...
Şafak saymaktan bıktım usandımm..
Allah'ım sen yardım et
Askerim 2 gündür aramıyor,aglamaktan gözlerim balon gibi oldu.
Oruç tutuyorum ama,başım çatlıyor..
Elimi incittim,sargıda...
Şafak saymaktan bıktım usandımm..
Allah'ım sen yardım et
Evet canım operasyona gittiler,hic haber alamadım.Çok merak ediyorum.Aksilikler üst üste geldi Allah'ın bi imtihanı sanırım.Canım üzülme operasyonda oldukları için yoğunluktan arayamıyordur, kötü bir şey olsa şimdiye dek haberin olurdu, içini ferah tut, yoğunlardır o yüzden, emin ol o da en kısa zamanda seni aramak için can atıyordur... Bu arada geçmiş olsun canım ne oldu ki eline, inşallah ciddi bir şey değildir...
sabırlı ol ve dualarını esirgeme kendinden ,dua ilaçtır.geçmiş olsun canım.
Evet canım operasyona gittiler,hic haber alamadım.Çok merak ediyorum.Aksilikler üst üste geldi Allah'ın bi imtihanı sanırım.
Elimi de balkonun camekanını silerken incittim canım,cok tesekkür ederim.Merdivenle cıkmıştım,sildim inerken ayagım takıldı dengemı kaybettim,elim büküldü.Bilekten sargıda.
Aynen öyle erres,dua her zamn dilimde.Hele ki şu mübarek günlerde..Çok sagol tatlım.
Tekrar geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine, Allah sabır versin canım, bol bol dua et, sağ salim gelecek gör bak sevdiceğin, Allahın izniyle senin dualarınla...
Sagol balım inşallah.
Hepimiz askerlerimizin sag salim geldigini görücez inşallah.
Birkaç dakika önce aradı döndük diye çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?