AynenKaradeniz müzigi actım tepiniyorum
karadenizlimisin tatlım yoksa
Sivas'lıyım balım..Sevgilim karadenizli
Ohhh pek güzel iftarı yaptım, bitanecik eşimle konuştum ve geldim kızlar.... Nerdesinizzzzz
oh afiyet bal olsun tatlım
kocanla konusmak da tatlısı olmus iftarının
Hadi ya, üzüldüm canım.Bozulmaz mı ya orda haftasonu için ne hayaller kuruyolar.Dışarda bir çay içmek bile büyük birşey onlar için.İnşallah haftaya sorunsuz çıkarırlar.
Ehehem ehehemEvet biraz öyle oldu, tam yemeğimi yedim, sofradan tabakları kaldıracaktım eşim aradı, bir güzel konuştum ohhh tatlı niyetine, bir de göreydim iyi olacaktı Teşekkür ederim canım benim, Allah kabul etsin oruçlarınızı inşallah...
amin canım hepimizinkini inşallah..
sağlığı yerinde olsun görürüz elbet canım dönüp bize gelecek yine eskisi gibi aşkla sevdiğimiz
Sivas'lıyım balım..Sevgilim karadenizli
amin ebrucm amin
tezelden kavusalım sevdiceklerimize inşallah
Öyle oldu canım ama bende doydum çok şükürde niyetliyken herşeyi canın istiyorda yemek yedikten sonra karnın şişiyor hiç bir şey yiyemiyorsun daha yaa ona sinir oluyorum.ben bir güzel doydum
suyumu içtm
şükür için el açtım semaya
siz daha bekleyin
Merhaba kızlar nasılsınız?
Sohbete geldim ama kimse yok ki...:44:
Biz varız
Merhaba kızlar nasılsınız?
Sohbete geldim ama kimse yok ki...:44:
Amin tatlım benim amin İnşallahh..
Öyle oldu canım ama bende doydum çok şükürde niyetliyken herşeyi canın istiyorda yemek yedikten sonra karnın şişiyor hiç bir şey yiyemiyorsun daha yaa ona sinir oluyorum.
Ah zaten sizlerle sohbete geldim ben ama sayfanın altında hiç kimseyi göremeyince....
Merhaba nasılsınız?
tatlım merhaba
ben varım
nasılsın hayatım
Canım benim arada bir çıkıyoruz diğer topiciklere bakmaya da ondan
İyiyiz canım ne olsun, açlık, susuzluk, yorgunluk ve hasret karışımı bir şey yaşadık bugünSen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?