Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohhh pek güzel iftarı yaptım, bitanecik eşimle konuştum ve geldim kızlar.... Nerdesinizzzzz

oh afiyet bal olsun tatlım

kocanla konusmak da tatlısı olmus iftarının

Ehehem ehehem Evet biraz öyle oldu, tam yemeğimi yedim, sofradan tabakları kaldıracaktım eşim aradı, bir güzel konuştum ohhh tatlı niyetine, bir de göreydim iyi olacaktı Teşekkür ederim canım benim, Allah kabul etsin oruçlarınızı inşallah...

Hadi ya, üzüldüm canım.Bozulmaz mı ya orda haftasonu için ne hayaller kuruyolar.Dışarda bir çay içmek bile büyük birşey onlar için.İnşallah haftaya sorunsuz çıkarırlar.

Evet canım yaa iki gün önce benimle telefonda konuşurken içtima alınmış, telefonların olduğu yere haber iletmemişler, geç kalmış içtimaya, süründürmüşler yerlerde bir de çarşı kitlemişler,kıyamam kuzuma yaa.... İnşallah haftaya çıkar sorun olmaz herhalde...

Son düzenleme:

amin canım hepimizinkini inşallah..

sağlığı yerinde olsun görürüz elbet canım dönüp bize gelecek yine eskisi gibi aşkla sevdiğimiz

amin canım hepimizinkini inşallah..

sağlığı yerinde olsun görürüz elbet canım dönüp bize gelecek yine eskisi gibi aşkla sevdiğimiz

Amin canım...

Göreceğiz tabi ki o günün umuduyla yaşıyoruz başka türlü geçer mi günler yaaa

Son düzenleme:
Şimdi teselliyi ben
Söyle nerde bulayım
Al bu hasreti benden
Perişan olmayayım

[video=youtube;3Rv6QmphAz8]http://www.youtube.com/watch?v=3Rv6QmphAz8[/video]​

amin ebrucm amin
tezelden kavusalım sevdiceklerimize inşallah

Amin tatlım benim amin İnşallahh..

ben bir güzel doydum
suyumu içtm
şükür için el açtım semaya

siz daha bekleyin

Öyle oldu canım ama bende doydum çok şükürde niyetliyken herşeyi canın istiyorda yemek yedikten sonra karnın şişiyor hiç bir şey yiyemiyorsun daha yaa ona sinir oluyorum.

aynen yaaa

su kola derken yemege yer kalmıyor midemde

hele o mis kokan ekmek..ağzıma alamıyorum şişiyorum

hemen akabinde bi dolu yemiş gibi bir kalp şipazmı

sıkıştırıyor ya birden yemek insanı

Ah zaten sizlerle sohbete geldim ben ama sayfanın altında hiç kimseyi göremeyince....
Merhaba nasılsınız?

Canım benim arada bir çıkıyoruz diğer topiciklere bakmaya da ondan

İyiyiz canım ne olsun, açlık, susuzluk, yorgunluk ve hasret karışımı bir şey yaşadık bugün Sen nasılsın?

tatlım merhaba

ben varım

nasılsın hayatım

Yarenler buradaymış da ben görememişim yahuu...:26:

Merhaba canım,iyiyim sıkılıyorum sohbet edecek de kimse yok herkesler tatilde ee zaten asker bekleyenin halinden de bekleyen anlar bende dedim geleyim de kader arkadaşlarımla iki sohbet edeyim.Öyle işte..
İzmir'in sıcağında kavruluyoruz tatlım ne yapalım.Sen nasılsın,nasıl gidiyor?

Canım benim arada bir çıkıyoruz diğer topiciklere bakmaya da ondan

İyiyiz canım ne olsun, açlık, susuzluk, yorgunluk ve hasret karışımı bir şey yaşadık bugün Sen nasılsın?

Bende öyle canım işte hepimiz aynı...
Kendimi oyalayacak bir şeyler bulamıyorum kitap okumaktan başka burası da olmasa şu zamanı nasıl geçirecektik bilmem.
Sizlere de çok faydası oluyordur burada paylaşım yapmak iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…