Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım aynen öyle bizi ancak biz anlarız ne de olsa bekleyişlerimiz aynı yönde

valla adana da kavruluyor hayatım klima acıp aksamı bekliyorum o da rahatsız ediyor insanı

bir yandan hasretlik bir yandan açlık

çekilir gibi degil ama allah sabrını veriyor işte bir şekilde

buarada izmirin neresindensin canım

abimler de izmirdeler ara sıra geliyorum çok güzel izmir

Ankaranın sıcağında kavrulmaktansa İzmirin sıcağını tercih ederdim, canım İzmirim özledim valla... Sevmiyorum ben Ankarayı

Bu arada tabi biz anlayacağız en çok birbirimiz, diğerlerine hava hoş

Son düzenleme:

Olmaz olur mu, ciddi anlamda terapi yeri burası yaa... Zamanın nasıl aktığını anlamıyorum... Asker yarenlerim canlarım benim iyi ki varsınız

niye öyle diyosun yaaaa

ben ankaranın kışını çok seviyorum

hep bulunmak istiyorum diz boyu karlara teslimken

ama olmuyor işte

kimsem de yok ankarada

Evet aynı şeyleri paylaştığımızdan birbirimizi anlıyoruz.
Burada da öyle klima neredeyse hiç kapanmıyor dediğin gibi bende rahatsız oluyorum ama onsuz da olmuyor,duşa girip çıkmaktan yoruluyorum ya..
İzmir merkezdeyim canım ben Konak ilçesinde.
Güzeldir İzmir'imiz.Sen nereye geliyorsun?

İzmir'li misin yoksa canım?
İzmir'li olana gerçekten Ankara çok cazip bir yer değil..Bende gittim ve pek memnun kalmadım deniz yok bir kere yani.Burada baktığımızda denizi görmeden yapamıyoruz o kokuyu almadan..

niye öyle diyosun yaaaa

ben ankaranın kışını çok seviyorum

hep bulunmak istiyorum diz boyu karlara teslimken

ama olmuyor işte

kimsem de yok ankarada

Uzaktan ben de çok seviyorum Ankara nın kışını ama içine girince zor, hele ki ben sıcak memleket kızıyım ... Karda kışta gün içerisinde 4 buçuk saatim yollarda geçince bıkıyorum, gezilecek yer de bulamıyorum burada... :26:

aynen yaaa

su kola derken yemege yer kalmıyor midemde

hele o mis kokan ekmek..ağzıma alamıyorum şişiyorum

hemen akabinde bi dolu yemiş gibi bir kalp şipazmı

sıkıştırıyor ya birden yemek insanı

Aynen öyle canım hele o cola var yaa bitiriyor beniii.. çook seviyorum ya duramıyorum onu içmedennn

Annem İzmirli canım, çocukluğumdan beri oraya çok gideriz, sıcak yerleri seviyorum ben heleki yazın Ankara da hele ki eşim de yokken burası bana cehennem gibi

tabi sen de haklısın canım

biz çukurova olarak kardan adama hasret büyüdüğümüz için

hayran kalıyoruz karın o muhteşem yağışına

Ooo tertibimde burdaymış

Aaaa Bende burdayımm kızlarrr

Hoş geldin Ebru,nasılsın?

Son düzenleme:
hahaha

sen de iyi ki varsın canım benim

Utandım teşekkür ederim

Aaaa Bende burdayımm kızlarrr

Hoş geldin bacım naber
Aynen öyle canım hele o cola var yaa bitiriyor beniii.. çook seviyorum ya duramıyorum onu içmedennn

Kola demeyin bana yaaa eşim geliyor aklıma, beni de o alıştırdı bu merete.... :26:
tabi sen de haklısın canım

biz çukurova olarak kardan adama hasret büyüdüğümüz için

hayran kalıyoruz karın o muhteşem yağışına

Ben de kara hasret büyüdüm, çok severim karı, ama pencereden bakmasını

Evet İzmirli sayılırım, geçen yaz eşimle tatile gelmiştik, bu kış da annemlerin yanına gittim sömester tatilinde Dikili deydim, ama maalesef yaz tatilnde buradayım, annemler buraya geldi Eylül de geri dönecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…