Yarenler buradaymış da ben görememişim yahuu...:26:
Merhaba canım,iyiyim sıkılıyorum sohbet edecek de kimse yok herkesler tatilde ee zaten asker bekleyenin halinden de bekleyen anlar bende dedim geleyim de kader arkadaşlarımla iki sohbet edeyim.Öyle işte..
İzmir'in sıcağında kavruluyoruz tatlım ne yapalım.Sen nasılsın,nasıl gidiyor?
Yarenler buradaymış da ben görememişim yahuu...:26:
Merhaba canım,iyiyim sıkılıyorum sohbet edecek de kimse yok herkesler tatilde ee zaten asker bekleyenin halinden de bekleyen anlar bende dedim geleyim de kader arkadaşlarımla iki sohbet edeyim.Öyle işte..
İzmir'in sıcağında kavruluyoruz tatlım ne yapalım.Sen nasılsın,nasıl gidiyor?
Bende öyle canım işte hepimiz aynı...
Kendimi oyalayacak bir şeyler bulamıyorum kitap okumaktan başka burası da olmasa şu zamanı nasıl geçirecektik bilmem.
Sizlere de çok faydası oluyordur burada paylaşım yapmak iyi geliyor.
Ankaranın sıcağında kavrulmaktansa İzmirin sıcağını tercih ederdim, canım İzmirim özledim valla...Sevmiyorum ben Ankarayı
Bu arada tabi biz anlayacağız en çok birbirimiz, diğerlerine hava hoş
Olmaz olur mu, ciddi anlamda terapi yeri burası yaa... Zamanın nasıl aktığını anlamıyorum... Asker yarenlerim canlarım benim iyi ki varsınız
Aaaa Bende burdayımm kızlarrr
evet canım aynen öyle bizi ancak biz anlarız ne de olsa bekleyişlerimiz aynı yönde
valla adana da kavruluyor hayatım klima acıp aksamı bekliyorum o da rahatsız ediyor insanı
bir yandan hasretlik bir yandan açlık
çekilir gibi degil ama allah sabrını veriyor işte bir şekilde
buarada izmirin neresindensin canım
abimler de izmirdeler ara sıra geliyorum çok güzel izmir
Ankaranın sıcağında kavrulmaktansa İzmirin sıcağını tercih ederdim, canım İzmirim özledim valla...Sevmiyorum ben Ankarayı
Bu arada tabi biz anlayacağız en çok birbirimiz, diğerlerine hava hoş
niye öyle diyosun yaaaa
ben ankaranın kışını çok seviyorum
hep bulunmak istiyorum diz boyu karlara teslimken
ama olmuyor işte
kimsem de yok ankarada
aynen yaaa
su kola derken yemege yer kalmıyor midemde
hele o mis kokan ekmek..ağzıma alamıyorum şişiyorum
hemen akabinde bi dolu yemiş gibi bir kalp şipazmı
sıkıştırıyor ya birden yemek insanı
Evet aynı şeyleri paylaştığımızdan birbirimizi anlıyoruz.
Burada da öyle klima neredeyse hiç kapanmıyor dediğin gibi bende rahatsız oluyorum ama onsuz da olmuyor,duşa girip çıkmaktan yoruluyorum ya..
İzmir merkezdeyim canım ben Konak ilçesinde.
Güzeldir İzmir'imiz.Sen nereye geliyorsun?
çok gezdim konak ıçok güzel
buca da abimler canım
İzmir'li misin yoksa canım?
İzmir'li olana gerçekten Ankara çok cazip bir yer değil..Bende gittim ve pek memnun kalmadım deniz yok bir kere yani.Burada baktığımızda denizi görmeden yapamıyoruz o kokuyu almadan..
Uzaktan ben de çok seviyorum Ankara nın kışını ama içine girince zor, hele ki ben sıcak memleket kızıyım ... Karda kışta gün içerisinde 4 buçuk saatim yollarda geçince bıkıyorum, gezilecek yer de bulamıyorum burada... :26:
Aynen öyle canım hele o cola var yaa bitiriyor beniii.. çook seviyorum ya duramıyorum onu içmedennn
Evet aynı şeyleri paylaştığımızdan birbirimizi anlıyoruz.
Burada da öyle klima neredeyse hiç kapanmıyor dediğin gibi bende rahatsız oluyorum ama onsuz da olmuyor,duşa girip çıkmaktan yoruluyorum ya..
İzmir merkezdeyim canım ben Konak ilçesinde.
Güzeldir İzmir'imiz.Sen nereye geliyorsun?
çok gezdim konak ıçok güzel
buca da abimler canım
Güzeldir göbeği zaten İzmir'in.
Bende çok seviyorum şehrimi iyi ki buralıyım ve burada yaşıyorum ama sevdiceğimle evlenince İstanbul'da oturacağız kara kara düşünüyorum nasıl bırakıp gideceğim o kalabalığın içine diye...Bakalım.
Annem İzmirli canım, çocukluğumdan beri oraya çok gideriz, sıcak yerleri seviyorum ben heleki yazın Ankara da hele ki eşim de yokken burası bana cehennem gibi
Sende İzmir'li sayılırsın öyleyse.:13:
Öğretmensin sanırım gelmiyor musun tatilde buralara eşin de askerde iyi gelir belki,sevmediğin yerde beklemek daha da yorar insanı.Küçük değişiklik yapsaydın..
hosgeldin ebru
nasıl gidiyor canım
hahaha
sen de iyi ki varsın canım benim
Aynen öyle canım hele o cola var yaa bitiriyor beniii.. çook seviyorum ya duramıyorum onu içmedennn
tabi sen de haklısın canım
biz çukurova olarak kardan adama hasret büyüdüğümüz için
hayran kalıyoruz karın o muhteşem yağışına
Güzeldir göbeği zaten İzmir'in.
Bende çok seviyorum şehrimi iyi ki buralıyım ve burada yaşıyorum ama sevdiceğimle evlenince İstanbul'da oturacağız kara kara düşünüyorum nasıl bırakıp gideceğim o kalabalığın içine diye...Bakalım.
Öğretmensin sanırım gelmiyor musun tatilde buralara eşin de askerde iyi gelir belki,sevmediğin yerde beklemek daha da yorar insanı.Küçük değişiklik yapsaydın..
ne demişler dogdugun yer değil doydugun yer memlektin
ne yapalım sevdiğimiz yanımızda olsun yer mekan pek de fark etmez en azından katlanılır
ben de adana da olmucam evlenince hatta neresi olacagı bile belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?